Allmänt

Meckigt!

På Pc så högerklickar man ju och håller nere knappen när man ska markera ett stycke så man sen kan kopiera det…ellr hur man nu gör…Haha, jag gör det ju liksom per automatik och vet knappt;)

Men hur gör man på mac då?

Han vill inte riktigt samarbeta;)

 

Jag har inte hunnit leka med min nya kompis mer än en liten stund och har ju inte direkt nåt tålamod att tala om heller, jag vill kunna allt direkt.

 

Den där rackarns huvudvärken försvann vad det led, skönt.

Efter två stora muggar kaffe så kände jag mig i form för att åka och handla, så in med killarna i bilen, som startade på ett kick, den låter väldigt mkt piggare nu med det nya batteriet:) och sen till Citygross.

Lite av det mesta behövdes, och en salig blandning packades sen upp i skåpen hemma, hittade en jättefin rostbiff, och så blandfärs och lax. Det och kyckling är det vi äter mest av hemma. Inte rostbiff då, utan färs;)

Färs, lax och kyckling, för att förtydliga, jag känner mig luddig, hihi.

 

Eftersom solen har skinit de sista dagarna så har jag verkligen inte prioriterat att städa inne…herregud det kommer en lång jäkla vinter när man kan städa hur mkt man vill, så jag sitter med gott samvete ute med näsan över en kopp kaffe så länge det bara går.

Nackdelen med det är ju att det sopar ihop inne, de luxe…Lägg till det den där roliga toalettincidenten, massa tvätt från husvagnen, och den vanliga tvätten, plus att det legat en massa kläder ute…

Samma med saker….grejor från husvagnen, kassar med kläder vi ska rensa igenom, kassar med tidningsinsamlingen och plastförpackningarna…som ska till återvinningen, men jag har sett dem lite för länge nu och bara kliver över dem:)

Tidningar, papper, ännu mera tidningar, reklam, viktiga papper, skolpapper, osv…jössses…

Det liksom svämmar över både här och där här hemma just nu,

Och jag skiter i det 😉

Sen. 🙂

 

Jag vaknade ju med träningsvärk, och det var inte helt kul att se Martin gå igenom dagens övningar och inse att jorrå…typ de flesta kommer göra ONT.

Uppvärmningen och första varvet var värst 😉 men sen så var musklerna varma så det gjorde inte så gräsligt ont, men jag var totalt slut istället…jag måste leta reda på mina svarta linnen, det grå blir alldeles svettblött, det blir iofs det svarta med men det syns inte lika mkt, hihi.

Mina byxor är borta? Jag har två par som jag tränar i, och båda tvättade jag och lade på ” ett bra ställe” när jag frös mitt kort i juli… Normalt lägger jag alla mina träningskläder i pannrummet i en låda, men eftersom lyset är trasigt där så tyckte jag väl att det fanns ett annat ställe som var bra…bara det att  nu hittar jag det inte;)

Så typiskt mig! Jag är en slarvmaja, och orkar inte hålla ordning även om jag vet att det straffar sig i slutänden.

Jaja, de kommer väl fram, och tills dess lånar  jag syrrans, det är bra att vi är ungefär lika stora, hon är lite längre bara 🙂

 

Imorgon har vi planerat en utflykt med hela familjen, men nu har Patricia fått jobb, så hon följer inte med. Hon ska servera på ett bröllop, spännande.

Det vore trevligt med lite fint väder, men det såg lite regntungt ut…typiskt.

 

Jaja, nu ska jag fixa lite, och sen sova.

Vilken dag som helst så kommer jag på hur man gör för att få in bilderna hit åxå, det är säkert busenkelt, men jag har inte haft tid att greja.

Ha en bra helg nu ♥

Kommentarer

 1. Nettan

  Hej

  Nu har vi också sett André live 🙂 Vi var i Väsby centrum igår lördag. Min 8-åriga dotter och hennes kusin tyckte jätte mycket om honom. Han är jätte duktigt!
  Tjejerna blev överlyckliga då de hade gått fram till honom själva och fått hans autograf på armarna och sen fått ta en varsin bild med honom. Det är lycka för en 8-åring 🙂
  Synd att jag inte tänkte då på att köpa en skiva, men min son hade ledsnat på att vara i centrum…

 2. Lena

  God morgon Carola!

  Håll nere musknappen och dra över det stycke du vill markera. Knappen äpple + C för att kopiera och äpple + V för att klistra in det. Du dubbelklickar för att markera ett ord och kan trippelklicka för att markera ett stycke i en text.
  Med äpple + A markerar du allt.
  Du kan programmera musen så att du får högerklick om du vill men jag använder istället Ctrl knappen. Markera då texten som vanligt, (håll nere musknappen och markera texten.) Sen trycker du ner Ctrl knappen och klickar med musen på den markerade texten. Då får du upp meny direkt och kan välja kopiera.

  Hoppas du förstår mitt försök att förklara. Förstår vad du menar att man knappt vet hur man gör för man bara gör det:))
  Ha en trevlig lördag.

 3. Eva S-vall

  Godmorgon !
  Jag säger åter igen tack för att du delar med dej av din vardag.!Jag hoppas att saker och ting ordnar upp sig för dej.Sänder iväg styrke kramar och önskar dej oxå en bra helg för dej och dina.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing