AllmäntFilmer

Flygplan!!

Upp och hoppa i morse, och packa in lite barn i bilen.

Janelle och Simon kunde inte, och det blev ”bara” jag och syrran, Robban, Trixie, Lovelia och Jordan…! Kändes som världens minsta familj 🙂

Fördelen är att vi bara behöver en bil.

Det gick fort som sjutton att köra till Stockholm idag, sådär så att jag hajade till, hur fort körde jag egentligen ;)?

Tung fot på gasen och ingen trafik och vi var framme på ett kick, och hittade dessutom en parkering där vi tänkt oss, enda kruxet var att jag var tvungen att fickparkera.. Ni vet att jag inte kan det..Jag har aldrig kunnat.

Jo, jag lärde mig det på körskolan, och av nån mysko anledning så lyckades jag jättebra första gångerna och behövde inte öva på det. På uppkörningen sa uppkörningsinspektören att jag skulle fickparkera om jag hittade nånstans att göra det på, när vi svängde in på den här gatan..

Jag körde förbi någon tom ruta, men tyckte den såg liten ut och körde vidare, och kan man tänka sig så tokigt…det fanns ingen mer 🙂

Nähä vilken tur du har , sa han, och flinade, men efter en stund kom han på att han nog ville se mig fickparkera ändå, och vi svängde in på en annan gata.

– Nu tar du första tomma rutan..

– Ok.

Och tja…det fanns inte en enda liten tom plätt, så jag slapp:)

Jag hade nog kunnat då, men sen dess har jag inte lyckats, delvis pga att jag kör en stor buss..

Men idag så fick jag till det, med syrran som dirigerade lite visserligen, men ändå 🙂

Jag ska lära mig det ordentligt, för jag övningskör ju med mina tonåringar, och det är ju fy skam att inte kunna lära dem…

 

Vi traskade sista biten till Biograf Rigoletto, där Disney hade sin Galapremiär på den jättemysiga Flygplan ( Planes)

Jättejättejättelåååååång kö utanför, men det gick fort ändå, och väl inne så fick vi finfina platser allra längst bak, det gillar jag för om nån unge blir akut kissnödig kan man ta sina långa ben och kliva över ryggstödet;)

Eftersom SAS var huvudsponsor, så var tilltugget till filmen förpackade i en matlåda därifrån:)

IMG_8409

 

 

Innan filmen började så lottades det ut två fina priser, det ena var en barnsäng med motiv ur filmen, och det andra…my God vilken tur att vi inte vann, för det var en resa för två till Paris och EuroDisney!

Jag hade ju behövt hosta upp typ 8 biljetter till, haha, för en sån resa gör jag ju inte med bara en unge…Syrran och jag hade ju kunnat åka förstås, hehe..

Men vilket pris 🙂

IMG_8408

 

Rigoletto är en jättefin biograf!!  Jag tycker det är så himla mycket charmigare att gå på ”riktiga” än på typ Filmstadens små salonger..

 

Filmen började, och den var verkligen jättebra. Samma förutsebara handling som i alla Disneyfilmer, med en avdankad fd hjälte som får lite revansch, och ett lyckligt slut, precis som man vill ha det när man ser en tecknad film.

Ungarna satt som ljus, t.o.m Jordan, och det vill inte säga lite när mitt kvicksilver till son sitter still:)

Han hade full koll på handlingen åxå, för han berättade för mig mellan varven olika saker som hängde ihop .

 

När filmen var slut så var det glada nöjda barn som travade tillbaka till bilen, och vi stannade faktiskt på McDonalds i Upplands Väsby för att äta. Jag har huvudvärk, har haft det hela dagen, och det är så störande när det aldrig går över, men jag tänkte göra det enkelt för mig, därav McD 😉

De stackars barnen hemma blev därmed utan middag, men vad gör det, de åt ju igår..

Haha, nädå, de fick middag de med 🙂

 

Corrinda vann sin basketmatch, stort som vanligt tänkte jag säga…men de är fruktansvärt duktiga de här tjejerna.  ♥

Jag har gott hopp om att flytta till USA med henne om några år för att spela i NBA 😉  Men fasen om hon väljer att spela i norra USA,  det måste vara sol och värme annars får hon flytta själv, haha.

 

Nu är Jamie grinig i sin säng, han har ingen lust att sova…Jag måste gå och pyssla om honom lite, så jag säger

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Johanna

    Vad kul med Flygplan. Min 3 åring längtar efter denna filmen också… men vi får ju vänta nån vecka till på premiären 🙂

    Kul att det går så bra för Corrinda!!! Skoj att följa sina barn i deras utveckling och dessutom när det är ett så duktig lag 😀

    Ha en fin måndag!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting