AllmäntUtflykt

Städa, plugga, fika

God förmiddag:)

Tänkte chocka er lite med ett tidigt blogginlägg;)

Grejen är den att jag sällan tar fram datorn på dagarna, utan isf blir det från mobilen, men idag har jag plugg på schemat så då passar jag på att skolka lite;)

Innan jag ens börjat, haha, disciplin is my middle name…not 😉

Och när vi talar om disciplin…eh..vad hände här?

IMG_8682

 

Köksön som Gud ( eller Mamman?,haha) glömde??

Så här ser den inte ut jämt, den är ofta stökigare än vad jag tycker om, men det här är lite extra allt, skulle man kunna säga..hua!

Resten av köket ser ut som skit det med för allt i världen, och ska jag nu ändå vara ärlig så är resten av huset, OCH trädgården en ren katastrof.

När jag gick in till tjejerna i morse för att väcka dem fick jag kryssa mig fram i ett rum som var totalt belamrat med grejor…Hur de lyckas få fram så mkt på så lite tid begriper jag inte, för häromdagen var det ok där. Jag avskyr när golvet är fullt av grejor, dels faktiskt på grund av att OM det skulle börja brinna så ska det väl ändå finnas en fri väg ut….och sen det äckliga faktum att rätt var det är blir någon sjuk och kräks okontrollerat lite här och var, och det i sig är ju tillräckligt äckligt att ta reda på, att då dessutom behöva sanera älsklingsBarbie eller Littlest petshops grejor, mestadels mitt i natten…nä tack.

Så för kidsen är det städdag idag, bara det att de har kyrkis och gympa så de kommer inte hinna så mkt. De får fortsätta tills det är klart helt enkelt:)

 

För några dagar sen fick jag ett presentkort på en canvastavla från Canvas of Sweden, så igårkväll satt jag och letade efter just precis den DÄR bilden jag ville ha som en tavla, få se hur det blir nu 🙂

Givetvis blir det en bild på alla barnen, de är ju det bästa jag har ♥

 

Jag har lovat er bilder från goodiebagarna, och det ska ni få, men inte nu, för nu ska jag berätta att igår var jag och Jordan och Jamie hem till Mirka:)

Vi åt pannkakor, och fikade god kladdkaka på LCHF vis, och det var nog en av de godaste jag ätit, så kanske kan man ta till sig vissa delar av LCHF dieten:)

Jag kör redan med grädde i kaffet, och fullfeta produkter istf lightskit såjag är ju på gång, hihi.

Nä, jag är ingen dietmänniska, har aldrig varit och kommer säkert aldrig bli, det är väl den där disciplinen igen misstänker jag, däremot äter vi så nyttigt och bra vi kan 🙂 Ja, förutom när vi slabbar i oss McD och sånt då;)

Säger som Per Moberg – ”ät vad fan du vill och promenera en timme om dan”

Fast jag promenerar sällan, men cirkelfys och HIT borde funka det med tänker jag 😀

 

Jag fick minsann låna Lilja, och efter att hon fått mat så somnade hon gott i min famn, sötnos♥

IMG_8657

Hon är så liten! Mina killar har ju vägt över fyra kilo när de föddes, och det är ju den här lillskruttan inte uppe i än, det är så mysigt när de är riktigt bebissmå , mina blev stora direkt. Lovelia vägde 2,7 när hon föddes, och var så här späd några månader, sen blev hon åxå en tjockis…:)

 

IMG_8655

Nellie är åxå en riktigt gofis, hon ville sitta och mysa nära mig, så charmigt. Jag vet att hon har mindre charmiga sidor åxå, och att hon är i en härlig trotsperiod , men som gäst märker man inte av det 🙂

Och Tor och Jordan då, grabbarna grus, de har roligt ihop, ända tills de börjar bråka och slåss lite, haha jag struntar i att vara politiskt korrekt och säger : Killar alltså 😉

IMG_8649

 

Älva sov när vi kom, och vaknade nån timme innan vi for, så henne såg vi inte så mkt av, men när hon var vaken var Jamie som ett klister på henne 🙂

Sen hörde jag att Älva var lite skruttig, och även några av de andra barnen, så jag hoppas att de kryar på sig! Dessa baciller är inte roliga.

 

Mirka gav oss fina dressar från Vossatassar som Jamie fullkomligen älskade, jag vet att Nellie tycker väldigt mkt om sin åxå, och jag förstår dem, så fantastiskt mjuka och härliga:

IMG_8680 IMG_8681

Monsterull, heter de:) och det passar ju mitt lilla monster 🙂

 

Nejmen?

Nu har tiden rullat iväg, så jag måste åka och hämta Jordan på kyrkis, och inte ett ord har jag läst  i företagsekonomiboken…oj då , så det kan gå 😉

Men då har jag ju allt det det roliga kvar å andra sidan 🙂

Nä, nu måste jag ila!

Ha det gott:)

 

Kommentarer

  1. Helena

    Tackar än en gång för dina underbara, ärliga inlägg som får mig att le och ofta känna igen mig! Tror många fler än dig har köksbänkar som på bilden, men inte många skulle bjuda på bilder på dem ;-). Måste också passa på att tala om hur otroligt söt din lillkille är. Så himla charmig och fin i sin blonda kalufs.
    Ha en fin dag och lycka till med pluggandet.
    Kram

  2. laila

    Känner igen nallen mitt på bordet.
    Såg dej på mässan, kände först igen Jamie när han sprang omkring i gymnastikhörnan 🙂 va där med mina två tjejer 🙂
    tycker du såg mycket smalare ut i verkligheten!

    Carola: wow, tack!!

  3. Ida

    Så mysigt det låter när du och Mirka träffas, häftigt att ni sammanlagt har över 20 barn. Jag tycker ju fortfarande att du borde skriva en bok, du skriver på ett väldigt speciellt sätt.

  4. Elin A

    Vi har inte så gott om yta i köket så det kan inte vara stökigt för då har jag ingenstans att stå och laga maten:) Har en hylla som det samlas lite på men det är typ organiserat stök he he. Vad fin lillkillen är i den nya pyjamasen, han ser väldigt glad och nöjd ut.
    Ha en bra fortsatt vecka!

  5. Helen

    I mitt kök hänger en tavla där det står:
    Good moms have sticky floors, dirty ovens and happy kids!
    Tycker om det visdomsordet väldigt mycket;-)

  6. Karin

    Så skönt att se lite stök i andras hem också och inte bara i mitt 🙂 Det ska synas att man bor och lever brukar jag tänka.
    De där monsterull dressarna såg hur mysiga ut som helst!

    Hoppas du har en bra dag!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting