AllmäntBarnen Wetterholm

Om jag inte hade körkort…

..skulle mitt liv inte funka, det är då ett som är säkert.

Jag kör så mkt bil, inga långa sträckor, så det blir inga tusentals mil per år, men ofta.

Idag har jag kört fram och tillbaka:)

Började med att Lovelia skulle på kalas mellan 13-15, så jag körde henne dit, och insåg i samma stund som jag satte mig i bilen igen att det ju var hämtning samtidigt som Robbans tennis slutar…jaja det löser jag med att hämta honom lite senare. Hem igen och packa in all återvinning i bilen, massa kassar med tidningar, plastförpackningar, pappersförpackningar, kartonger och sånt spännande. Hojta på Robban, och så iväg med honom till tennisen, lämnade av honom 14.00.

Susade vidare till tippen, och kastade alla mina sopor, solen strålade och det var massa folk där. Om man nu ska  vara sån, så är det väldigt trevligt där, folk har inte bråttom och det är vänliga ansikten som ler och ber om ursäkt om de bumpar in i en.( eller när jag bumpar in i dem…)

Jag börjar få kläm på vart alla de olika sakerna ska nu, på det här för mig nya stället.

Åkte därifrån till leksaksaffären ,för att köpa en present till kalaset som Novalie skulle på senare på kvällen, det blev ett sånt där litet troll, enligt hennes önskemål. Mitt emot ligger Plantagen, så jag kvistade dit och köpte lite ljung och murgröna till mina krukor på grindstolparna. Väl klar där var det perfekt tid att hämta Lovelia på kalaset, kl 15.00

Tillbaka och hämta upp Robban, och på vägen hem passade vi på att hämta ett paket.

-Jaha, var det här din!! sa tjejen i kassan, och blev glad över att jag hämtade ett stort skrymmande paket som stått i vägen för dem:)

Vad det var i?

Jo det ska ni få se!

IMG_8733

Tavlan på väggen!!

Jag fick ju ett presentkort från Canvas of Sweden och det här blev resultatet.

Är jag nöjd? Tja, finns det ris i Kina? Sover Dolly Parton på rygg?

Jag är supernöjd!

Den här väggen har varit tom sen vi gjorde om köket för drygt två år sen…Jag har inte velat spika upp vilket jox som helst och göra fula märken i väggen, men nu kändes det som att det bästa man har – sätter man på väggen, och det blev fint tycker jag 🙂

Ser ni ljuset på bordet som ser ut som en latte?  Det fanns i goodiebagen från Bloggmiddagen, kommer från Partylight och doftar alldeles otroligt gott, även fast vi inte tänt det än, och jag har förbjudit barnen att elda upp det , finns liksom ingen anledning att ta slut på den goda doften i förtid.

Men ska jag kanske ha nåt på sidan om tavlan?  Hm….?

Den kostade strax över femhundra i den här storleken som jag tror var 60*100cm…lite osäker för jag höll på och krånglade lite vilken storlek jag ville ha. Canvas, och har lång livslängd så länge inte nån snittar hål i den…Gud förbjude!

 

Jag spikade upp tavlan direkt, för ligger den nånstans är risken att nån tar sönder den överhängande…

Sen bråkade jag med en tonåring, suck det är så jobbigt. Jag gillar det inte, men konflikter hör ju till, och kan inte undvikas..

Ilsken som ett bi slängde jag mig i bilen med datorn i högsta hugg och åkte hem till mamma och pappa för att få hjälp med den där förbannade excelgrejen.. Pappa fixade det på två sekunder. Jaha, var det så enkelt 😉

Hem igen, och Lovelia och Trixie kom och hjälpte mig plantera blommorna jag köpt. En ljung en murgröna och en vintergrön växt i varje kruka, och så upp med dem på grindstolparna. Fint!

De hade städat ordentligt inne, det var delvis det bråket rörde sig om med tonåringen, och övriga i huset fick eld i baken de med 😉

Novalie fick skjuts av en kompis till kalaset, så skönt, jag kände att jag inte hade riktigt tid med det. Det var ett badkalas, i andra änden av stan, och det tar en stund att köra fram och tillbaka, för sitta kvar hade jag inte haft ro till när jag hade bakandet hängande över mig, plus städ och röj.

Tur att man kan hjälpas åt 🙂 Tack!!

Corrinda messade och frågade om några kompisar fick sova över, och i utbyte mot att hon städade korridoren nere fick hon det, haha mutor och hot är superbra i barnuppfostran 😉

Jag lagade middag, och fick hjälp med att röja efter den, så jag kunde påbörja projekt Baka.

 

Imorgon ska vi ha kalas för Jamie, Jordan, Lovelia, Patricia och Trixie.

Fem Wetterholmsungar har eller ska fylla år, Jamie i somras och en del har firat honom redan, sen Jordan, Lovelia och Patricia i september, och Trixie på tisdag.

Vi brukar ha ett gemensamt kalas för dem, samma på våren då det är Novalie och Robban&Corrinda som får ett gemensamt.

Janelle i januari får ett eget, och hur det blir med Jamie i juli har inte riktigt visat sig, förra året firade vi honom ordentligt, men i år var vi ju i husvagnen när han fyllde.

Jag bakade två långpannor av en tårta som har massa namn, i min bok ( sju sorters kakor) hette den Pinocchiotårta. Den blev så jäkla ful!! Jag tror dessvärre att den inte smakar jättegott heller…men vafan, det får bli så.Massa grädde och bär räddar förhoppningsvis upp den 😉

En stor kladdkaka i långpanna blev det åxå.

Allt blev lite bränt….hm…

IMG_8737

 

När jag kom hem häromdagen från nåt, så mötte jag Jamie i hallen, glad som en lärka kommer han nämligen och öppnar dörren för en om han ser att man är på väg:)

Han var så snygg 😉

IMG_8715

IMG_8713Ballerinadräkt och snyggskor 😉

Nu har jag landat i soffan, och jag ska snart slå igång nån film tror jag…eller så ska jag plugga lite…jag har svårt att bestämma mig!  Kanske gör båda 🙂 Fast inte samtidigt förstås..

Ha en toppenbra söndag alla godingar!!

Ni kan komma till mig på kvällen om ni är fikasugna, haha 😉

Natti natti

 

Kommentarer

 1. Carina

  Det händer alltid något med så många fina barn runt omkring.
  Pinocchiotårtan från Sju sorters kakor är kanske inte så snygg men OJ så god.
  Den ska det alltid vara när jag eller min dotter fyller år. Vi brukar lägga grädde och massa olika bär (jordgubbar, hallon och blåbär) emellan. Sen inget uppepå. Brukar inte ha mandelspån heller pga av ev allergier. Den är ju bara såååå GOD! Hoppas gästerna gillade den.

 2. Ida

  Vilket jättefint foto på barnen, Jamie är lika charmig som alltid. Tycker det är beundrandsvärt att du får allt att gå runt med så många barn och alla aktiviteter runt omkring.

 3. Ella

  Vilken skön människa du verkar vara! Det är så kul att kika in här och läsa om din vardag tillsammans med dina fina ungar!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing