Allmänt

Loppipodden

Nu ligger podcasten som jag spelade in på Underbara Barn mässan ute på Itunes:)

Vill ni lyssna så kan ni leta där, eller klicka HÄR

Jag avskyr innerligt att höra mig själv, jag vet att jag inte är ensam om det, men jag antar att eftersom folk inte ber mig hålla truten och aldrig mer säga ett enda ord för att skona deras öron, så låter jag väl hyfsat normal 😉

Men brrrr!

Jag har inte hunnit lyssna på övriga som var med, men ska se till att göra det så fort jag kan.

loppipodden_v3_700x700-690x689

 

Nu ska jag svida om till träningskläder och åka på dejt med Martin 🙂 Han kommer med all säkerhet se till så att det blir svettigt..härligt!

Igår var det HIT med bästa Björn som nu överger kalla Sverige för att åka down-under…avis är bara förnamnet 🙂 så det blir tufft idag, det är det alltid dagen efter , brukar speciellt vara väldigt segt i armarna, så man kan ju hoppas på ett benfokus pass..

Jag återkommer!

Kommentarer

  1. Ida

    Tycker att du är så duktig som håller med träningen, är så lätt att tappa motivationen och det kan vara svårt att komma igång efter ett längre uppehåll. Men det brukar alltid kännas väldigt bra när man väl kommit igång.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting