Allmänt

Badandet gick bra

16 barn, varav vi kalasmammor bidrog med fem tillsammans, badade, och hade kul, fikade ( berömde min kladdkaka…jippie, jag var lite orolig)och det rullade på så bra, så bra.

Vi dukade, med lite Halloweentema, det är ju snart dags:)

IMG_8845

IMG_8846Inga blev osams, ingen gjorde sig illa, härligt!

IMG_8847

Trixie och Lovelia.

 

– Alla på en gång nu då!

IMG_8852jenny frågade om jag var klar med uppgiften i kommunikation….eh..?

Nä…men fan är det redan söndag! Jajamen det var det ju, så istället för att åka hem och vika ett ton tvätt, så fick jag sätta mig och försöka lära mig excel via två timmars lektioner på portalen.. Det gick ju sådär kan man säga… SÅnt här är lättare att lära sig genom att göra. Learning by doing.

Men jag fick väl till den första av två uppgifter iaf, någotsånär.. och Jenny kom över med sin dator idag så gjorde vi resterande tillsammans. Nu är det inskickat, och jag ska ge mig på Företagsekonomin igen, men inte ikväll.

 

Idag har jag förutom pluggandet inte gjort så mkt..Förutom att röja och greja som alltid, och träna då 🙂

Och nu är det sent, så jag ska nog hoppa i säng.

Vi hörs i morgon!!

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

  1. emelie

    Såg lul ut , och dom verkade ha jätteroligt där , så skoj , å enda som inte va superkul va om badkläderna ville busa på vägen ner , men dom va väl jättesnälla ? 🙂

  2. Ida

    Vilken rolig bild när alla står på rad och gör sig redo. Låter som en väldigt bra idé att ha badkalas, kanske vore något att testa. Kul att det blev så uppskattat.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting