Allmänt

Andra sidan!

Japp, nu är det klart! Examinationen i Företagsekonomi 1 är klar, och jag tror minsann att jag failade ganska bra 😉 Kunde väl svara på hälften av frågorna, och svamlade på alla. Herregud så jobbigt att sitta sådär och prata i datorn! Eller paddan, för jag fick inte skiten att funka på datorn, mest beroende på att jag glömt(!!) ladda hem det program jag behövde, adobe connect.. och fick liksom lite brådis, hihi. Fick i lite stresspanik slita tag i Patricias padda och ladda ner det som en app. Då funkade inte hörlurarna…gahh.

Och som grädde på moset så fick jag ett fucking jävla sms mitt under examinationen som fick mig att tappa ännu lite mer fokus, tack för den liksom.

Jag svarade på det så fort jag kunde, men ingen ska ju tro att jag fick svar tillbaka sen, eftersom mitt svar inte passade…Herregud om folk kunde vara normala ändå! Nä, men vi kör väl en vända till då. Hur var det nu han sa, Hulken? – Don´t make me angry mr McGee, you wont like me when Im angry 😉

Jag blir inte grön, men jag lägger mig inte ner och dör heller, då hade jag varit six feet under för länge sen;) och när det kommer till vissa saker, då är jag en tigrinna som beskyddar de mina med klor och vässade tänder.

save-the-tiger-4

Ingen jävel ska såra mina barn. Ingen.

 

Efter att jag stammat och stakat mig igenom vad som kännetecknar en likviditetsbudget…(?) och vilka intressenterna är ( det kunde jag iaf!!) och dessutom lyckats kontera rätt konton,men misslyckats med att räkna ut nåt annat skit som jag glömt, så var plågan över. Hon var trevlig, läraren, det var inte det, men fy vilken obekväm situation.

På torsdag ska jag dejta Oscar lite…nästa lärare..undras om det är ok att ha en Halloweenmask på sig då?

Lite såhär:

zipper-face-2Jag kan ju inte förlora nåt på det iaf, eller 😉

Mest troligt så vinner jag inget på det heller iofs så jag får fundera lite till, man vill ju inte gärna ge honom en hjärtattack, han tycker ju att jag är rätt trevlig så här långt 😉

Barnen ska ut och Trick or Treat då, så jag borde kunna få lite lugn och ro vid datorn den halvtimmen.

 

Idag köpte jag ett nytt batteri till Mazdan, tog det på väg hem till Annelie och Per dit vi var bjudna på middag. Nu står det i bussen och väntar på att det ska sluta regna och bli ljust, jag har ingen lust att stå och mecka med den med vatten rinnande in i kragen direkt..brr.

Annelie lagar alltid så god mat, och idag fick barnen scnitzel…snitchel…schnitzel…tja, ni vet 😉 och vi vuxna fick laxpaket, med massa grönsaker på, så jäkla gott! Jag har inte gjort det på evigheter, frågan om jag någonsin gjort det , men det var så gott att det kommer bli av snart här hemma. Perfekt att förbereda åxå ju när jag ska iväg och träna 🙂

Sen var det efterrättsparadiset!

IMG_8908

 

Hallonglass med marängtäcke, typ Glace au four…men med få kalorier för det var hallon och kvarg ihopmixat, och stevia och äggvita…alltså…gott!!

IMG_8911

 

 

Lingontrifle med kolasås:)

Lingon i kolasås, digestive, kvarg.. Det här kan ha varit årets godaste!

 

IMG_8913

 

Och så en cheesecake:

IMG_8912Jag älskar cheesecake!

Givetvis så åt jag av allt, annars är det liksom ingen match, och sen var man lagom proppmätt!

Hoppas verkligen att vi får plats på HIT träningen i morgon 😉

Småkillarna röjde runt så man blir trött bara av att titta på dem, och när klockan var 20.30 packade jag in oss i bilen och susade hem, kom alldeles lagom till Sherlock 🙂 (elementary) på fyran. Jag gillar den serien.

Tack för idag ♥

 

Hemma hade Corrinda och hennes kompisar bakat muffins, eller cupcakes som de så modernt kallar det;) Hon ringde och frågade hur mkt florsocker man var tvungen att ha i två äggvitor och Annelie och jag tittade på varandra och sa; Massor!!

Haha, så det var ganska mkt glasyr på dem, men de var snygga. Jag hann inte fota dem, men ska se om hon gjorde det själv.

 

Imorgon är det dags för nästa besök, då kommer Helen med Mio, och tjejerna.

Åh det blir kul, jag längtar ju efter lillaskrutten! Ja, och efter Helen åxå;) Tjejerna är bonus eftersom det är skollov, och det tycker mina är jättebra.

Sen blir det förhoppningsvis mer besök under veckan:)

 

Hm…nu ska jag leta efter Administrationsböcker på nätet, och sen sova, kan ju vara kul att komma i säng före fyra nån natt 😉

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

 1. Linnea

  Måste erkänna att jag är nyfiken av mig, men frågar man inte får man inga svar….. Och svara gör du ju bara om du själv vill……. Finns inte Perra med i bilden mer? Längesedan du ens nämnde honom

 2. Yvette

  vilken fin tallrik (skål) ! den med fruktmönster ! vilket märke ?

  Carola; Inte min tallrik, men visst är den fin 🙂 Ingen aning om märke tyvärr

 3. Emma

  Klart du ska vara en tiger som försvarar dina barn!

  Btw har du inte funderat på att byta ut headern mot den bilden på barnen som du gjorde canvastavla av?

  Kram från en tiger till en annan

 4. Susanne

  Hej Carola!
  Vad är det för utbildning du läser? Vilken utbildningsgivare? Vad vill du bli? Funderar också på att läsa på distans. Hoppas på svar.
  Kram till dig!

 5. Mire

  Heja,heja på dig! Klart man beskyddar sina ungar! 🙂
  Har också gjort den kola-triflen och den var magiskt god!

  Välkommen in till min blogg och tävla om ett par HUNTER stövlar! 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing