Allmänt

Oj…:)

Jag kvistade ut och bytte bilbatteriet 🙂

20131030-230107.jpg


Två sådana byten på några månader och jag känner mig som en kung av att mecka 😉
Välkomna hit så byter jag era 🙂
Föredrar Mazdan där man kom åt utan att skruva loss tusen andra saker!
Bussen var knepigare.
Kaxig som tusan kollade jag oljan … Jaha oj lite typ tomt ?
Vart häller man i olja då?
Nähä jag var visst inte nån bilmek;)
Det brukar ju vara en oljekanna på locket men det är bara svarta lock ..
Kanske blir besvärligt att hälla olja i spolarvätskebehållaren? 😉
Jaha , men jag hade ändå ingen så jag har tid att klura. Jag tror att jag är säker, men måste ändå kolla med nån som kan 😉

Sen satte jag in bilbarnstolarna i mazdan , den ena stod ju löst i baksätet och den andra i garaget .. Nu är de på plats.

Klockan 15 skulle jag möta upp en kille för att köpa Administrations boken av honom och jag passade på att fråga om kursen var svår ? Nä, intressant , svarade han och det låter ju lovande 🙂

Jamie och jag åkte vidare och hämtade upp Janelle och sen till Skopunkten. Hon ville ha sällskap och Jamie behöver vinterskor så det passade ju bra . De hittade varsitt par, Jamie i strl 27!! Storfot 🙂
Killskorna är fula och tråkiga och jag sneglade länge på ett par rosa och vita med fluff, men Jamie vägrade 😉 han hade hittat sina, svarta med blå snören och det var tvärkört att få min vilja igenom 😉

Sen ville Janelle köpa en pumpa så jag körde henne till citygross och passade på att köpa lite godis till imorgon och fiskpinnar till middag , och så skjutsade jag hem henne.
Här hemma lagade jag käk, lax och fiskpinnar , och sen tvingade jag med mig alla ungar ner i tvätteriet för att vika och bära tvätt 😉

Där blev jag sen kvar i fyra timmar, och det är inte på långa väger ordning och reda där, jäkla evighetsgöra!
Ungarna smet så fort de kunde , oväntat ..

Nu håller Corrinda på med pumpan

20131030-231827.jpg
Robban kollar på starwars och övriga ungar spelar kort.

Jag ska röja lite till och sen sätta mig med information o kommunikationen inför provet i morgon .
Jenny hade det idag och hon skvallrade att det var enkelt , men hon kan Word powerpoint och excel sen många år så då är det ju inga problem 🙂
Jag förutsätter att det blir svårt , så blir man inte förvånad 😉

En fråga till sist !
Filmen som har / haft premiär nu: Thor.. Är den bra? Jag vill gå på bio 🙂
Och är Thor samma kille som Gale i Hungergames ?

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Linda

  Hej,
  Jag och min 13-åring såg Thor igår och han älskade den. Jag tyckte den var helt ok, till och med riktigt rolig på vissa ställen. Har du inte sett 1:an så kolla den först för det är en direkt fortsättning.

 2. Johanna

  Min son såg filmen Thor igår… Han tyckte den var jättebra. Nu är han ju 12 år så jag vet inte om du och han lägger en film på samma nivå *hahaha*

  Spännande att se eran pumpa på bild sen. Har skurit en enkel variant idag, men den ser fin ut med ljuset i och barnen tycker också den var bra!!

 3. Annelie

  Glömde ju svara på om han är Gale med. Nej det är inte samma kille. Men dom är bröder har jag för mig 🙂
  Lät som värsta besserwissern i min tidigare kommentar. Var inte alls min mening ville bara se så du inte går miste om bra film. 😀 alla är ju inte filmnörd som jag.. 😛

 4. Annelie

  Hejsan!
  Den Thor som går på bio nu är en uppföljare. Så börja med första om du inte sett den. Jag tycker första är riktigt bra. Så nu planeras ett biobesök snart 🙂

 5. Helena

  Var själv på bio i söndags för första gången på år och dagar. Såg trailern för filmen du nämnde. Den är nog häftig att se på bio med alla effekter, men inget i min smak ;-). Vi såg Snabba cash 3 / Livet deluxe, helt ok! Killen som spelar Thor heter Chris Hemsworth och storebror till Liam Hemsworth som spelar Gale!
  Grymt gjort med batteribytet, du är verkligen en tusenkonstnär!
  Kram Helena

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing