Allmänt

Slutbetyg C

Igår em kunde jag logga in och se mitt slutbetyg i Företagsekonomin, och eftersom jag inte gjorde bra ifrån mig på det muntliga var jag nervös över att inte ens bli godkänd… Så ett C känns som att jag faktiskt är rätt bra ändå 🙂
Det är såklart mkt sämre än ett A men å andra sidan mkt bättre än E som var vad jag satte som eget betygsmål.
Vafan det spelar väl ingen större roll vilken bokstav det blir, antar att det i slutänden mer handlar om att ha godkänt , och det har jag ju :)men lite fräckare hade det allt varit med ett B…
Hihi man ska aldrig nöja sig med mindre än det bästa 😉

Jag vill tacka er, för ni har peppat och pushat när jag gnällt 🙂
Det är kul det här med att plugga, det är det, men på distans blir det minimalt med feedback men då kommer ni och klappar mig på axeln och säger att jag är skitbra:)
Både här och i mail och sms . Tack!! <3
Nu börjar två nya kurser på måndag 🙂

Examination med Oscar imorgon först!

Snart ska jag iväg och möta upp en kille för att köpa hans böcker och sen ville Janelle ha sällskap när hon köper skor så jag hämtar upp henne efter det.
Innan dess borde jag byta bilbatteri …
Äh jag ilar direkt !!

Vi hörs 🙂

20131030-132000.jpg

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing