Allmänt

Ännu en chans på Cirkus Scott!!

Ibland tar livet tråkiga vändningar, och det har det gjort för vinnaren av de sista biljetterna. Deras son är väldigt väldigt sjuk, och de kan nu inte gå.
Däremot har de en stående inbjudan när helst de vill, lovar det fina paret Bronett<3

Detta innebär att vi tävlar ut de sista fyra biljetterna till Cirkus Scott på nytt!
Lördag eller söndag klockan 13 eller 16.

Skriv en kommentar senast onsdag 4/12 kl 24.00 så är ni med!
Lycka till 🙂

20131203-142121.jpg

Kommentarer

  1. J

    Hejsan..
    Var ett tag sedan jag kika in här.. Och vad hittar jag ..? En rolig liten/stor tävling..
    Trist för familjen som inte kunde gå… Hoppas dom kan nästa gång..

    Jag skulle bli överlycklig om jag fick överraska min tjejliga med cirkus…
    Vi skulle behöva lite tjej tid efter en tung period på hemmafronten …
    Kram o hoppas på tur!! Ngn gång iallafall …:-)

  2. Madelene

    Eftersom sista minuten paniken är min bästa inspiration så hoppas jag att sista minuten cirkus ger mig tur (så att jag får extra mycket kramar från barnen) och mannen 🙂

  3. Kim

    Det vore en dröm att få komma iväg på detta med familjen nu när jag är nygravid och legat växelvis i soffan eller toalettstolen pga illamåendet som sitter i 24/7! Jag är inte den roligaste mamman just nu alltså.

  4. Åsa Lindgren

    Skulle vara skoj att få uppmuntra barnen med lite cirkus innan vi på måndagen har en tuff dag. Vi ska begrava barnens farmor då, inte skoj alls!

  5. Ulrika

    JAG har alltid velat gå på cirkus men missat det av många olika anledningar. Skulle vara toppenkul att uppleva live för första gången tillsammans med mina barn och min sambo!

  6. Petra

    Skulle vara en perfekt sak att göra med våra döttrar då både jag och sambon är ledig denna helg samtidigt, som vi nästan aldrig är annars. Håller tummarna att vi vinner

  7. Denice

    Jag skulle vilja vinna så jag kan ta med min lillasyster då vi aldrig fått göra något sådant. Då det alltid har vart alkohol med i bilden hemma. då hon är den enda av oss syskon som bor hemma nu så skulle det va roligt.

  8. Annette Närehag

    Har gått in så många gånger och tittat på biljettpriserna på Cirkus Scotts hemsida men inser att det verkligen är alldeles för dyrt att köpa biljetterna.
    Som ensamstående mamma finns absolut inget utrymme till nåt sånt. Nu ska man ju försöka få pengarna att räcka till julklappar så cirkus är ju inte ens att tänka på.
    Gör ett sista försök att vinna biljetter till mina underbara barn som förtjänar det efter ett tufft år med en skilsmässa som
    tagit hårt även på dem.

  9. Sara Frosth

    Barnen frågade när cirkusen skulle komma till Uppsala i söndags när vi passerade cirkusplatsen och jag sa nästa år kanske men vad kul om nästa år redan är på lördag!:)

  10. Malle

    Skulle vilja bjuda min brukare på cirkus. Han tycker sådant är så skoj m alla djuren åh all musik. Man blir så glad av att se glädjen i hans ansikte =)

  11. My

    Åh vad jag vill ge detta till min underbara son för att han är den goaste killen jag vet. Han har frågat om vi kan gå när han sett all reklam på bussarna men pengar finns inte i överflöd den här tiden på året. Cirkus skulle förgylla vår helg

  12. sara

    Provar väl denna gång oxå, med lite mera info om förra årets ”fiasko” till julklapp!
    Vi hade köpt biljetter till Disney on ice till våra 2 tjejer på 5 och 9 år, lillebror 1 år skulle var hemma hos mormor!
    Tyvär blev det ingen utflykt för oss. J***a magsjuka, alla i familjen drabbades ordentligt! Utan att nämna några detaljer 😉
    Tjejerna blev självklart väldigt besvikna, och jag med….

    Vi har pratat sen dess att höra något roligt hela familjen ( i Stockholm) så dom blir lite beresta i huvudstaden.
    Att få komma iväg i år ist skulle vara fantastiskt. Och självklart får även lillebror följa med…

    Håller tummar och tår…( riktigt hårt denna gång)

  13. Jenny

    Jag är en ensamstående arbetslös mamma till 3 döttrar varav 2 av dem har en bokstavskombination. Det skulle vara så roligt att få gå på cirkus med dem då dem aldrig har varit på cirkus. När man lever på minimal inkomst så har man inte råd med roliga saker för hela familjen så detta skulle vara perfekt nu innan jul, som en liten tidig julklapp liksom 🙂

  14. Ida

    Stackars barn! Hoppas på bättring!
    Jag skulle vilja vinna biljetterna till en vän-familj som behöver uppmuntran efter kamp mot svår sjukdom och långa sjukskrivningar. Min bästa väninna tillika mamman i familjen kämpar så hårt för att få det att hålla ihop. Det vore superkul att kunna ge dem en för tidig julklapp!!

    Kram till dig Carola för att du är just du 🙂

  15. Anna

    Jag ska för första gången lämna bort yngsta barnet i helgen! Jag och maken ska få gå på julbord! Tänk vad roligt det skulle vara att kunna överraska barnen med cirkus när mamma o h pappa är borta! Vilken dag dom skulle få med mormor och morfar! 😉 vi hoppas!!!

  16. maria oppegaard

    mina barn skulle tycka det var jättekul att gå på cirkus scott, min dotter har tjatat men vi har tyvärr inte råd så skulle vara guld värt att vinna biljetterna

  17. Li - snart 5-barnsmamma

    Mina barn skulle hemskt gärna vilja gå på cirkus då vi aldrig gått på cirkus tidigare. Kan oxå vara bra att passa på innan nästa bebis är beräknad eftersom det inte är så lätt att gå på cirkus med en liten nyfödd. 😉

  18. Nettan

    Jätte tråkigt för familjen som inte kan gå, hoppas sonen blir bättre!
    Jag vill gärna vara med och få en chans till att vinna biljetter, vi skulle gärna gå på Cirkus på lördag. Barnen skulle bli så överraskade och lyckliga! Maken jobbar då, så vi skulle nog passa på att bjuda med oss barnens mormor kanske för en extra rolig dag.

  19. Malik

    Jag är med och tävlar om biljetterna. Det vore jättekul om jag vann så jag kunde ta med mina äldsta barn på cirkus, vilket skulle vara en stor upplevelse eftersom vi aldrig varit på cirkus tillsammans förut.

  20. Emma

    Tänk om jag hade fått möjlighet att överraska barnen med en tidig julklapp till helgen! Julklappsbudgeten är minimal i år och att få gå på cirkus som en tidig julklapp hade muntrat upp lite och det minnet kunde vi glädjas åt länge.
    /Fattigmorsan

  21. Camilla

    Vet hur det känns, ett av mina barn har legat på sjukhus och varit sjuk en längre tid i höst. Nu försöker vi komma tillbaka till vardag och få ork, energi, glädje och tid tillsammans. Vore superkul att få ta med familjen på denna upplevelse.

  22. Annica

    Åh, vi är fyra personer som så gärna skulle vilja gå på cirkus! Två små och två stora som söker ett roligt äventyr i helgen då vi äntligen får vara tillsammans igen efter ytterligare en vecka som pilotänka och barn som längtar efter sin flygande far!

  23. Pia

    Att få överaska min dotter med en cirkusföreställning vore underbart. Hon går själv på cirkus. Så att få gå se en riktig föreställning och få inspiration vore toppen!

  24. miah

    3e försöket att få biljetter till cirkus scott. Sjukskriven pga utbrändhet, 5 barn av 7 med bokstavsdiagnoser, vi behöver en glädjestund för att klara vintern.
    du är bäst Carola<3

  25. Jessica N

    åh mina döttrar hade blivit överlyckliga, vi har haft ett tufft sista halvår och behöver göra något roligt och få skratta och umgås tillsammans en stund:)

  26. Karin

    Åh det hade varit så roligt att kunna ta med mina små ♥:an på cirkus.
    Nu när jag pluggar 200 % blir det inte jättemycket tid och energi på roligheter så det skulle vara kul att överraska dom små!

  27. Pernilla Jacobsson

    Det hade varit en dröm för dottern att få gå på Scotts julcirkus med sin pappa och bästa vän som pappa-dotter-tid då det varit en tuff höst här hemma med mkt jobb och lite egentid med pappa!
    Håller tummarna 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting