Allmänt

Och ett riktigt inlägg åxå :)

Min älskling ropar på mig, så jag får fatta mig kort, han väntar inte gärna 😉

Han är stilig, skotte och så förbannat cool att jag inte känner nån större lust att låta honom vänta heller, för varför skulle jag inte vilja tillbringa några timmar med honom ? Nä just det 🙂

Jo, jag skulle kunna pausa Diamantfeber med James Bond aka Sean Connery 😉 men jag klarar nog att skriva och titta samtidigt:)

Haha, jag älskar Sean Connery, han är världens ballaste röst, som man känner igen överallt, snygg som satan är han ju åxå, och blir ju fan bara snyggare med åren? Hur kan det vara möjligt?

 

Idag kom Mirka, Älva och lilla Lilja på fika ♥ Benny var med han åxå, lite krasslig och hemma från skolan, men man är inte för dålig för att fika 🙂 Jag gillar alla barnen Norrström, de är så himla charmiga allihopa 🙂

Lika trevligt som alltid, även om Jamie idag bestämt sig för att leka mistlur…det var ett jädra liv på honom, men han ville väl visa vem som hade bäst röstresurser kanske 😉

Jag åkte och hämtade hem Jordan, och vi fikade vidare en stund till efter det innan Mirka och barnen åkte för att hämta hem övriga klanen från dagis, och invänta skolbarnen.

Jag följde med ut till bilen och insåg att det ju var varmt ute. Bäst att passa på, så i bara kofta stökade jag runt ute i dryga två timmar. Jag har satt upp stjärnslingan vid garaget, var tvungen att spika lite, och det var på håret att jag nådde upp med hammaren och spiken, men det gick! Nu är jag lite sur på Citygross, eller kanske snarare ljusslingans tillverkare vem det nu är. Förra året köpte jag två slingor, båda varmvita. Jag hatar det iskalla andra ljuset…givetvis var den ena kartongen felmärkt…Givetvis hade jag ingen bil så jag kunde åka och byta direkt och givetvis tog de slut så jag fick lämna tillbaka den kalla…Sur som ättika 😉

I år köpte jag en till , varmvit…och den är felmärkt?! Vafan är grejen? Jag orkar inte krångla, för det syns inte i butiken vilken färg det är, där ser allt fint ut, så det får skilja sig åt, de sitter på olika ställen 🙂

Men sur är jag ändå.

Satte upp två grankransar med ljusslingor i poolrummet, nån idiot ( ja det är jag ) har ställt studsmattor i vägen så jag kan inte gå runt poolen utan får lov att klättra i och ur den….den är ju tom på vatten så det gör ju inget, men är meckigt.

Satte upp en stötta under takstolen i poolrummet, snön ( den ev, helst obefintliga ) väger så mkt att det är risk att taket rasar in där annars, och det försöker man ju undvika:) Vet inte vart de andra tre ska vara bara? Det var ju jag som tog ner dem i våras, och säkert satte jag upp den åxå förra vintern, men jag minns inte.

Flyttade in sladden med timern till motorvärmaren i poolrummet så nu behöver jag bara kliva utanför altandörren för att slå igång den, alternativt ändra tiden:)

Tog en inspektionsrunda runt huset, och det ser bra ut, finns inget som kan ha orsakat brakandet i stormen så det kanske var hos grannen eller så har det flugit iväg:) Passade på att plocka in lite bilar och vagnar som de lekt med, och plocka fram snöskyfflarna, som ni hör så förbereder jag mig på vinter, även om jag inte vill.

Jag önskar mig en sak i födelsedagspresent och det är en snöslunga. Får jag ingen, blir jag sur för det med , haha. Men jag skottade så jäkla mkt snö förra vintern, och det tar sån tid. Att det är jobbigt gör mig inget – det bygger säkert en och annan muskel eller fixar flåset;) men just tiden har jag inte. Förresten önskar jag mig fler saker – ingen snö, vår , Kevin Walker som Idolvinnare, Ronan Keating i mitt vardagsrum och Jon Bon Jovi…tja, han kan få vara nära mig dygnet runt 😉 Fred på jorden och friska ungar önskar jag mig alltid så det tar jag inte ens upp 😉

En önskan som slagit in redan 🙂

IMG_9392

Tack fina fina LOPPI för inbjudan!

Jag har velat se Disney on ice i flera år, men det har aldrig blivit av, men nu så! Ungarna är lika glada de, såklart 🙂

En annan önskan som även den slagit in….Jag är minsann publicerad författare 😉  Typ..

IMG_9393

Men jag har iaf bidragit med en berättelse till den här boken, om att våga följa sitt hjärta och skaffa den stora härliga familj jag har idag ♥ Jag må ångra vissa saker i livet, dock inte speciellt många 😉 men jag ångrar inte en enda millisekund mina barn.

De är en pain in the ass ibland, och jag är en morsa from hell mellan varven det är jag övertygad om;) men lika fort som jag blir förbannad på dem, lika fort går det över. De är min stora stolthet i livet.

Jag må ha noll högskolepoäng, och ett lågavlönat yrke som inte ens finns längre, men jag är tämligen övertygad om att jag är lyckligare än de flesta när jag räknar in min niohövdade skara ♥

IMG_2008

 

Lika men ändå så olika. Jag älskar dem allihopa, precis lika mycket, men på lite olika vis, för de är ju olika individer. Jag skulle gå genom eld för deras skull, och mår de dåligt mår jag dåligt. Är de glada är jag glad. Det finns inga som kan reta gallfeber på mig som de här, men samtidigt finns det inga som får mig så genuint lycklig som de här 🙂

Älskade, älskade ungarna mina ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Den minsta fjanten har hittat en mikrofon, så nu går han runt här hemma och sjunger för full hals..han har inte lärt sig spela gitarr samtidigt, för han har ju bara två händer och inget mickstativ 😉 men det kommer nog 😉

IMG_9397Jag slog på musik idag, och det tog två sekunder så hade han hämtat sin gitarr för att spela med 🙂 och sjöng…

Han önskar sig en gitarr av tomten 🙂

Igår skulle jag prata i telefon, med Boxer för att fixa ordning mitt abonnemang, de boxrar vi har är så dåliga att det är att kasta pengarna i sjön för ungarna kan bara se vissa kanaler och inte alla vi betalar för…Nu fick jag fyra HD boxar gratis, och sänker kostnaden med mer än hälften:) Det gillas!  Men killen i andra änden skrattade gott åt Jamies skönsång, och jag fick till sist låsa in mig på kontoret ( ja badrummet alltså, enda stället med lås på dörren , haha) för att kunna höra vad han sa.

 

I morgon ska Jordan till audiologen för att kolla sin hörsel, vanlig 4 årskontroll. Vi har pratat om det här hemma, och han har full koll på vad han ska göra, men Lovelia såg ut som ett frågetecken när vi pratade…Hon hade aldrig fått göra det, sa hon?

Jag vet att JAG inte varit med henne dit, men hon borde ju blivit kallad? En snabb koll i Mina vårdkontakter, journalen, sa mig att hon faktiskt inte varit där. Konstigt?  Jag måste försöka komma ihåg att fråga i morgon!! Jag vet inte om det är så viktigt egentligen, hon hör bra, men det är säkert bra att ha nån slags ursprungsstatus ifall att det händer nåt. Men nog borde hon blivit kallad på nytt även om vi glömt att komma? Jag vet ju faktiskt inte , men litar på henne, hon har alltid huvudet på skaft:)

 

Jaja, 8.25 ska han vara där….det enda positiva med den tiden är att han inte missar så mkt av kyrkis, och att det förhoppningsvis finns en p-plats att stå på….det är inte kul att parkera på Akademiska! Mamma och pappa kommer och passar Jamie under tiden, för det ska ju vara tyst när man gör undersökningen, och det vet man ju aldrig om Jamie klarar av;)

 

Nu är det sovdags, men först ska jag kolla Hedenhös. Jag har inte bestämt mig för om den är bra eller dålig än, så jag ger den några chanser till 🙂

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Vivi

    Hej Carola!
    Sitter just nu med dagens första ”balja” kaffe och njuter av dina inlägg och sedan av den musik som jag tycker är fantastisk, Il Divo. Skönsjungande män….det är nåt’ visst me’ de’ 😉
    Jag har skrivit det förut…du borde skriva en bok! Det har du väl tid med…eller 😉
    En liten bok om dina tankar och iakttagelser över livet. För jag, tycker du har ett fantastiskt, ironiskt och underhållande sätt att skriva och förmedlar hur du ur din synvinkel ser och upplever livet med allt vad det innehåller.
    Du får mig, att skratta högt. När jag ser hur du klättrar ner och upp ur poolen. Du får mig att känna ett stråk av frustration över bilar som inte vill. En ångestkänsla infinner sig vid obehagliga brev. Men, oftast leeeeeer jag när du likt en iller, lämnar, hämtar handlar, fixar, tränar, för att sedan vid sen timme berätta för oss läsare om din dag.
    Nu är du inte den enda, ensamma föräldern som har det så här…….men….du kan berätta!!

    Stor kram 🙂

  2. göteborgarn

    Hej Carola! Vad jag älskar att läsa din blogg! Går in o kikar varje dag o blir så glad när det finns något nytt att läsa. är så imponerad av dig i allt du gör! du är en fantastisk mamma! har en liten fråga, du får såklart välja om du vill svara på den o hoppas inte du tar illa upp för det är absolut inte något illa ment! som jag förstår det så jobbar du inte mer än jobbet hemma? går du på föräldraledigt eller hur får du in inkomst? hur länge kan man vara hemma? önskar mig i hemlis en så stor familj som din med. Kram!

  3. Putzi

    Hej Carola.
    Jag längtar efter att läsa boken 🙂
    Våra barn är det bästa vi har och det man lever för..
    även när de är vuxna som en del av mina barn nu är.
    Och det är ett mycket fint foto på barnen du delar med dig till oss 🙂
    Tack för en underbar blogg.
    Kram Putzi

  4. Viktoria Sjubarnsmamma

    JAG drömmer om att gå och titta på Disney on Ice men det kostar ju lite så att ta med hela barnaskaran är liksom inte aktuellt den här säsongen heller.
    Fin syskonbild! Du milde så stor Robban har blivit! Vår tonårskille har också dragit iväg lite och ibland undrar jag vad det är för en luns som sitter i soffan här hemma 🙂

  5. Johanna

    Mina barn har heller aldrig varit hos audiologen. Det har varit hörseltester på de vanliga bvc-besöken. Säkert likadant för Lovelia och det här är något nytt de infört.

  6. monica

    Hej Carola!
    Härligt inlägg du har gjort.
    Kärleken till barnen är fantastisk!
    Hoppas att ni alla får en underbar jul kramar monica.
    P.s Jon är min du får nöja dig med kevin och ronan…….hihihihi

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting