Allmänt

Robbie ♥

Jag vet inte om Live Nation är en skitsida som rent allmänt har svårt att hantera många anrop samtidigt…men det var då fan inte enkelt att få köpa de där biljetterna…men skam den som ger sig!!

IMG_9433

 

Ståplatsbiljetter den här gången…hade föredragit att sitta, men vafan, det blir närmare en tattoo på det här viset 😉

Jag älskar ståplats, alltid, men vi hade så bra sittplatser förra gången att det kändes helt ok, men det här är i Globen…och deras sittplatser som inte kostade 1300kr styck..( Det är Robbie, inte Bon Jovi!!) var ju fan helt på sidan av scenen…vi satt på sidan om i Göteborg åxå, men längre in mot mitten än här, och de kostade som sagt 1295kr..för att sitta på läktaren..tjo

Alltså Globen är inte min favoritarena på något vis, jag har varit där många gånger  och den är aldrig lika bra som Stadion eller Skandinavium… Johanneshov är bäst 🙂

Tele2 arena var väl ok, och Friends har jag väl inte varit på  vad jag vet 😉

 

Och apropå arenor.. Jösses.. I Uppsala har vi Gränbyhallen. En vanlig sketen ishall, där jag var på min allra första riktiga konsert – Europe. Det är en av de allra bästa konserter jag någonsin varit på, av många anledningar, inte minst för att det inte var tusen skrikande tonårstjejer, utan mer vrålande tonårskillar , som dessutom tog oss, Helen och mig, under sina vingars beskydd när det gick lite för hett till ♥ Vi var ju små! Typ 13-14-15..16?  Jag fick Ians trumpinne när han kastade ut den, och kastade genast iväg den för jag blev så jäkla rädd, haha, och vi stod väldigt nära scenen.

Men hur som helst, den har nu bytt namn…till, men håll i er –  Metallåtervinning Arena.

Jo jag fattar, det är de som köpt upp den, och de ska ha sitt namn, men kom igen…Det var inte vackert!

Läkerol Göransson, Tele2, osv är inte heller snyggt, men i jämförelse känns de iaf bättre. Eller bara mer invanda kanske? 😉

Jaja, jag kallar det väl för Gränbyhallen som alltid jag 😉 Gammal och bakåtsträvande som jag är…;)

 

Robbie-Williams-Shine-My-Shoes-iTunes

Men skit samma, för vi ska se Robbie Williams igen, Swing it magistern 🙂

Låtarna är suveräna, inte minst duetten ihop med Olly Murs , från Djungelboken:)

Härligt!  Jag gillar att ha nåt att se fram emot , och Grattis och God Jul på mig själv då 😉

Kommentarer

  1. Kristina Å.

    Shit vad sur jag blev när jag imorse letade på Ticnet men inte hittade nåt och sen hade jag inte tid att på arbetstid leta vidare. Såg nu ikväll att man skulle köpa via Live Nation, och ändå har jag för mig att Ticnet ägs av Live Nation, eller tvärtom!? Inga biljetter än men såg att det fanns kvar. Missade konserten i Göteborg i somras så skulle vara kul att se denna lite speciella konsert.

    Nä, får njuta att det lilla i Idol där han nu är inne på sin andra låt 🙂

  2. Camilla hockeymamma

    De gör de inte lätt för den som är matchspeaker i Almtuna hockey ”Välkomna till kvällens match här i Metallåtervinningshallen”det låter jättejobbigt att behöva säga så.

  3. therese

    Hej!

    Ett tips till nästa gång han är i Sverige – han kör en presale via sin hemsida. Jag köpte biljetter till konserten i onsdags då de började sälja biljetter till hela europaturnén.

    Helt annan sak också – vet inte hur många biljetter du har, jag köpte två sittplats men skulle kunna tänka mig att lägga emellan ev om du är intresserad. Du har kontaktuppgift om så;)

    Therese
    Carola: Jasså, vad det där man kunde skaffa mygelbiljetter? Jag letade på ticnet och livenation bara…Men så långt tänkte jag inte 🙂 Sist gillade jag ticnet på fb… Vi fick med oss en tredje tjej, så vi kör på ståplatser 🙂 Men tack !

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting