Allmänt

Stiliga Stiliga Robbie Williams!

Han är så förbaskat bra, rolig och charmig! Såg ni hur han tog mobilen av en tjej i publiken och tog ett självporträtt av sig själv, med ett spjuveraktigt leende:)

Fy farao vad cool han är alltså.

Älskade Kevins två första låtar, ogillade vinnarlåten hos båda, varken Elin eller Kevin sjöng den speciellt bra, den kändes svår och baktakt och feltakt och låg. Refrängen var hyfsad:) Älskar att juryn bara säger positiva saker på finalen 🙂

Älskade Robbie ihop med idolerna 🙂

Japp, det är Idol för hela slanten här. Janelle fick åka hem efter tacosen för hon skulle envist hålla på Elin? What?? Påstår att Kevin inte är bra…jaha, men varsågod där är dörren 😉

(närrå, men de ville hem innan den där snöstormen som väntas, och vad det verkar har kommit av sig, för så farligt är det inte, det är vinter bara.)

Jag har inte varit ut och skottat för jag förutsätter att snön smälter bort…? Eller? Jag kanske får skotta i morgon om den ligger kvar, men eftersom jag ställde in cirkelfysen idag, (dels för att Martin var utbytt, och dels för den där stormen de tjatat så om, det känns onödigt att ge sig ut om man inte måste, för även om jag är en fena på att köra bil 😉 så är ju inte alla det..) så kan jag isf skotta lite;)

Jag har lovat Patricia att åka och hämta henne om hon inte kan ta sig hem med buss senare, hon har praktik på Svandammshallarna, och Daniel Adams-Ray spelar visst där ikväll. Jag hoppas att hon inte ringer utan att bussarna går som de ska.

Min syster sitter i Umeå och kommer inte hem för planet var inställt, nästa som det fanns plats på går i morgon em. Tänk så det kan bli, och tänk vad våra kommunikationer är sårbara ändå.

 

I morgon ska Corrinda spela basket, jag ska försöka gå, men tror det blir svårt, men mormor och morfar åker nog och kikar.

Robban har tennis, och jag har paket att hämta, dels mina nya boxrar, ska bli spännande att se om det går att bara koppla in, det säger de ju alltid att det bara är att göra, men sen är det en annan sak hur det funkar i verkligheten…och dels nåt annat som jag inte vet vad det är, spännande.

 

Jag måste komma igång med julklappsinköpen, men det finns saker som hindrar det…jag blir tokig. Kan det inte bara få rulla på? Jag klarar allt utom trams, för det tål jag inte!

Jag kommer försöka hitta lite på nätet, Fyndiq.se beställde jag mkt från förra året, de har typ allt, så jag ska kika in där senare ikväll och reka lite!

I år är ungarnas önskelistor tråkigare än tråkigast…det är liksom samma saker som alltid, samma som finns i överflöd, men ändå vill de ha mer…det är ju så i dag. Jag hade en Barbie, en Cindy, en Ken och en Skipper. De tappade händer och ben, men inte fan fick man en ny för det, nä då fick man väva in i leken att Ken varit med i en bilolycka och tappat benet 😉

Vad ska man hitta på för kul? Jag har ingen inspiration! Den kommer nog, men just nu är den låg 🙂

 

 

Nu sitter jag och ska lägga in några tävlingar till åt er, det är ju snart jul!

De kommer snart 🙂

Men först ska jag se vem som vinner Idol!

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting