Allmänt

Novalie är skolans lucia :)

Alltså , det är inte viktigt att ens dotter blir skolans Lucia.. Men nog sjutton är jag stolt så jag nästan spricker 🙂
Min fina Novalie var alltså lucia i sin skola idag, och jag var givetvis där för att se henne, tillsammans med en vän och Janelle och Simon som kom från sin ände av stan bright and early för att skåda den första , och möjligen den enda, det vet man ju aldrig, lucian i den här familjen 🙂

Jadå jag hade tårar i ögonen , självklart .

20131213-150459.jpg

Kass mobilbild, men det kommer fler ikväll från systemkameran 🙂

Skolan hade tre föreställningar och tre tjejer, en från varje åk fyra, var lucia, och Novalie lussade för de minsta barnen .
Jag var iväg med corrinda i går kväll och såg luciatåget för föräldrarna åxå då var Novalie tärna .
Nu ska jag åka och handla , but I will be back 🙂

Kommentarer

  1. Mamma-mu

    Min dotter var oxå lucia idag och jag måste oxå erkänna att jag var stolt. Speciellt när hon och hennes ”tjejer” själva sjöng en låt, de är så otroligt duktiga så ögonen tåras. Angående din bild, hahaha man ser ju ingenting:) sicka surpuppor det finns i världen. De har nog en enslig jul så vi skickar dem lite medömkan!

  2. Maggan

    Visst är det nåt alldeles speciellt med att vara lucia, klart att du ska vara stolt över din tös!
    Hade dock också en fundering över bilden, här har vi fått väldigt klara direktiv. Vi får inte fotografera under själva luciatåget, för att inte störa barnen med blixtar mm, utan bara innan de tågar ut igen. De bilder man tar, får endast sparas hemma i album eller dylikt och absolut inte publiceras på nätet, typ fb eller bloggar.

  3. Eva

    Har du frågat de andra barnen och föräldrar om du får lägga ut denna bild? Tänk på dem med skyddad identitet. Jag anmäler detta

      1. Kicki

        Haha jag blir så TRÖTT på alla självutnämnda ”poliser” som typ letar efter saker att ”anmäla”… Undrar lite hur du tänkt gå tillväga…. Ska du ringa polisen o göra en anmälan som säger ”Carola Wetterholm har lagt ut en bild på ett luciatåg, grovt brott”?!

        Skaffa ett eget liv istället Eva, gå ut i snön o gör en snölykta eller nåt…

        *suck*

    1. Kat

      Eva: Då vet du säkert också att ett fotoförbud måste utfärdas av länsstyrelsen? Och att man överallt annars får fota vem och vad man vill så länge bilden inte är kränkande, man kan bara be folk snällt att låta bli att fota och publicera men ingenting händer om du inte VET att nån på bilden har skyddad identitet, kan bevisa att Carola också VET detta och sen publicerar bilden ändå med flit. För fotografen innehar även upphovsrätten till bilden vet du. Lycka till med anmälan, surpuppa.

  4. Karin

    Hej Carola!
    Visst sjutton blir man stolt <3
    När dottern gick i skolan så vart hon lucia, över lågstadiet.
    På mellanstadiet sa hon ifrån, då ville hon vara tärna 🙂
    Gissa om det kändes i mitt mammahjärta, speciellt lite extra när bara
    en av alla mina barn är tjej.
    Killarna är ju också jättefina, men det är ändå något visst med Lucian 🙂
    Kram från mig

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting