Allmänt

God Jul!

20131224-013035.jpg

Jag får inte fram min dator från skåpet där den bor för det är fullt av julklappar i vägen 🙂
Därför får jag inte heller tag i original bilden på julbarnen, men ni får en avfotad variant 🙂

Mina fina !

Jag hade läget under kontroll i morse , och åkte och tränade först, för att sen åka förbi gammelmormor med en liten blomma , hon fyllde 99 år i somras, men då blev inte jag och ungarna bjudna, det var barnens farmor som ordnade firandet .. Alltså gammelmormors dotter.. Jo den nivån är det på 😉

Jag har tänkt hela december nu att åka dit och dricka lite kaffe men eftersom jag inte riktigt vill bjuda på snoriga ungar så har det inte blivit av , men nu lämnade jag dem helt sonika hemma:)
Jag älskar henne !
Hon har alltid ett vänligt ord över och är nog den snällaste människan jag någonsin känt, så det var underbart att äntligen tagit sig tiden.
Hon hör dåligt och är yr, och har fått lite problem att gå, men hon bor tre trappor upp utan hiss och går själv ner och hämtar posten 🙂
Respekt <3

När vi åkte vidare för att handla mat så hade vi nog fikat i en och en halv timme eller så 🙂
Handlade på citygross och så hem.

Förväntade mig att det skulle vara full rulle hemma med barnen som plockade fram tomtar osv men nope.. Så det var bara till att köra på, nu var det mesta gjort igår men det tar ändå tid , men nu är det klart 🙂

Jag har insett för länge sen att den här julen får bli som den blir, och dragit ner på mina egna principer för hur jag vill ha det, jag orkar inte städa i minsta vrå, och det blir jul ändå med all säkerhet 🙂

Nu har jag stökat klart, duschat och bäddat rent och huset är hyfsat skinande, så jag är nöjd. Sitter en stund i soffan nu och kikar på granen och filosoferar:)
Jul är barnens högtid, och jag säger som Mirkas Peter : vi kanske inte badar i pengar men vad fan gör det när man omges av de här dyrgriparna 🙂
Det är så sant, det enda som är viktigt är familjen. Pengar är ett nödvändigt ont som man inte klarar sig utan men så speciellt varm om hjärtat gör de en inte 😉
Men det gör barnen, och i morgon, på julaftons tidiga timmar så kommer jag väckas av mina dyrgripar, och lite senare ansluter den nionde- Janelle kommer hem och firar jul <3
Simon är med sin släkt och de delar på sig lite.

Eftersom de alla är så nyfikna på vad som göms i deras julstrumpor så kommer de vakna extra tidigt, så det är väl bäst att säga godnatt till er 🙂

En god jul önskar jag er alla, tack för att ni finns och för att ni stöttar, peppar och skickar så mkt kärlek via era kommentarer.
Ni är världens bästa läsare !
<3

Natti natti

Kommentarer

 1. Aino

  En riktigt God Jul till dig Carola och alla dina barn, du är helt fantastisk! Sedan skulle jag gärna vilja uppmana till bojkott av Syltkrukans produkter. Löjligt, ja jag vet, men hämnden är ljuv:-)) Jag tänker iaf aldrig handla ngt därifrån 🙂

 2. yvonne malm

  God Jul till dig o alla barnen. Du klarar dig alltid och har värdens guldgruva i dina barn. Många julkramar till er alla. Yvonne

 3. Ida

  God Jul till dig och dina fina barn. Håller helt med, familjen är det absolut viktigaste och det enda som egentligen betyder något.

 4. Viktoria

  God morgon och god jul! Tack för alla dina blogginlägg. Jag hoppas att er jul blir som du vill.
  Själva kör vi dubbla jular idag. Först hos svärföräldrarna och sedan hos mina föräldrar där vi blir rätt så många.
  Nu dags för frukost med den traditionella julklappen: 1000-bitars pussel.

 5. Lola (Carola)

  En riktigt GOD JUL önskar jag Dig o alla de dina!

  Du är HELT fantastisk tjejen!!

  De allra varmaste Julekramar från mig!

  Lola/Carola

 6. Monica

  Ja barn är verkligen den dyrbaraste skatten man kan ha! Vi fick vänta länge på vår skatt och jag är sååå glad att vi inte gav upp… hjärtat svämmar över när jag tittar på honom! Tänk så underbart det är att få vara mamma! Så jag håller med Peter och dig… <3
  Önskar Dig och din familj En riktigt God Jul! Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing