Allmänt

Tomten hittade även min julstrumpa :)

Nu när barnen fattat det här med vem det egentligen är som kommer med julklappar till julstrumporna så innebär det att även min får paket:)
Imorse var den tung!

20131224-112023.jpg

Ojoj så spännande att öppna 🙂
Jag kan lugnt säga att inslagna paket i strumpan är något som varit sällsynt under åren, det har oftast legat nåt där, men oinslaget, så de fina paketen fick mig på bra humör bara de, och innehållet när jag tittat färdigt på dem och öppnat gjorde mig ännu gladare :

20131224-112322.jpg

Så jag ska ta min kopp, och gå och dricka kaffe nu:)
Jo jag har varit vaken ganska länge men inte kommit så långt som till kaffet, man får slappa runt på julafton .

Ha nu en underbar dag alla ni fina människor <3
För er som inte hittat julstämningen av olika anledningar , grönt, varmt och regn ute tex 😉 så får ni Fake it til you make it;) eller helt enkelt göra det så bra nu kan . En filt i soffan, pizza och en film duger gott om så är , stressa inte och känn ingen ångest, ingen tackar er för det!
Stor julkram från mig till er <3

Kommentarer

  1. Kristina Å.

    Hoppas julaftonen varit härlig så här långt och att den fortsätter så. Hoppas också du får en lång sovmorgon 😉 god jul till dig och barnen

  2. Anna

    God Jul till dig och hela familjen. Jag har precis sjunkit ner i soffan och konstaterat att jag stressade bort den här julaftonen också. Men det inser man inte förrän man sätter sig ner med sina fina barn i soffan. Någon gång kanske polletten trillar ner lite tidigare på dagen. Jag är så imponerad av dig. Du är så duktig!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing