Allmänt

Godhet

Idag fick jag erfara att det finns fantastiska människor i världen, som utan att känna andra ändå vill göra gott ♥

En fantastisk början på dagen!

 

Sen fortsatte det med positiv energi hela dagen, solen sken, det var typ 12 plusgrader ute, jag lämnade in mitt uppdrag i går natt, så jag behövde inte sitta vid datorn, och kunde i stället åka till mamma och pappa och köra med högtrycken i mitt tumlar filter…det verkar dock inte som det hjälpte 🙁 men vafan man kan inte tro att allt ska vara bra på samma dag 🙂 Jag ska mecka lite till, och sen ringa till typ Dicks Hushållsservice…de är mina hovleverantörer av reparationer på vitvaror 🙂

Men lite kaffe hos föräldrarna är aldrig fel .

Kul var det åxå att i samma sekund som jag stod och letade efter telefonnumret för att sjukanmäla Lovelia, som jag glömt…det gör jag alltid, jag fattar inte hur svårt det ska vara? så ringde de från skolan, och ville bara kolla. Vi saknar henne, sa de ♥ hon är en så mysig tjej.

Det vet ju jag, men att andra åxå uppskattar henne känns ju fantastiskt.

 

Lagade mat, och åkte sen och tränade, och så hem och kika på Familjen Annorlunda, och när det var slut så plingade det till i mailen och jag hade fått mitt uppdrag i Personaladministration rättat…så jag loggade in och ….tadaaaaa ett A !!

Shit, mitt andra A 🙂  Jag klagade ju på att det var trist, men lyckades ändå hitta motivationen till att göra det bra, härligt. NU är det Administration som ska rättas, och det fick jag ju A i förra gången…..men eftersom det strulade med både det ena och det andra, tekniken…min powerpoint hängde sig precis när jag var klar och bara skulle kika igenom det….och då försvann lite sidor, som jag sen fick försöka återskapa, och det blir ju inte lika bra då, så tror jag inte på det betyget igen…:)

 

Ja, sen duscha, kolla Sherlock (Elementry) och vad sa de efter det? Att det skulle komma ett sprillans nytt avsnitt p TV4 play varje måndag??? Vad är det för skit? Jag vill se programmen på TV, en speciell tid. Ja jag är gammeldags och konservativ, men annars skjuter jag bara upp det och sen ser jag det inte…Och jag älskar den här serien 🙂

Nån musketör serie som börjar i stället…det känns ju modernt 😉 hehe.

 

Ska vi prata lite om en kommentar åxå ?

En som tycker att Jamie borde stannat hemma, inte gått på bion för att han är för liten och har spring i benen..

Vi tar det från början:)

Det var en FAMILJEgrej, och då tar man med så många av familjen som vill och kan följa med, även små tvååringar. Hade han varit bebis, eller typ 1 , 1,5 år hade han nog inte fått följa med, men nu hade han stort utbyte av filmen, även om han inte satt still med hundraprocentigt fokus. Resan dit och hem med tåg var han överlycklig över, det tar 40 minuter enkel väg, och det är ingen match. Mina barn är väldigt enkla att resa med, i bil så sitter de stilla, fastspända såklart, och är tysta. De kan fråga någon gång om vi är framme snart, men det är ytterst sällan gap och vrål, kiv eller bråk. Det lönar sig inte.

Vi bilade ner till Danmark när Trixie var runt 8 månader, och de sov hela vägen i Sverige, ( Uppsala – Göteborg) och sen var de vakna i Danmark, och satt och tittade ut på det platta landskapet med vindsnurror:) Inte många pip där inte. Så att få åka tåg är rena rama happeningen för dem 🙂 En del av utflykten.

Sen, jag har ingen annan vuxen att lämna över ansvaret på barnen till. Det är ju rätt uppenbart om man brukar läsa här.

Jo, jag kan be min syrra vara hemma och barnvakt, men eftersom jag gärna har sällskap åxå, av en annan vuxen så föredrar jag att hon är med. Dessutom gillar hon tecknat 🙂 Det samma gäller för Janelle, som är den av barnen som älskar tecknat och har alltid gjort. Hon och hennes vänner, och hennes pojkvän med för den delen, kan lugnt se en Disneyfilm som första val en fredagkväll, eller ha Disneymaraton, så att tro att hon inte vill följa med är fånigt.

Patricia och Robban var hemma, men ingen av dem var sugna på att passa Jamie, Lovelia däremot är ju inget att ”passa” hon klarar sig utmärkt själv på alla vis, men är ju för liten för att vara hemma ensam. Jag tvivlar inte en sekund på att hon skulle kunna! Och vilja 😉

Jag tycker om att ha med mig alla barnen, jag har ju liksom valt att ha många barn av en anledning 🙂

 

I morgon ska jag till naprapaten igen 🙂

Jag får lämna killarna och Lovelia som vill var hemma en dag till, hon är pigg men känner sig lite seg, och då får man såklart vara hemma tills man är i form, hos Janelle och Simon:)  Jordan blev överlycklig när jag berättade det, han har tjatat varenda dag sen de var där sist efter att få åka dit igen ♥

Nu ska jag googla lite och se om min teori att det som gör ont i överarmen kan vara en sena som fäster uppe där den där senknutan plötsligt dök upp….den gör ju skitont. Inte fattade jag riktigt hur den skulle åtgärdas heller, så jag ska se om jag hittar nåt annars blir det vårdcentralen för jag tänker inte ha ont.

Jag skrattade åt mig själv idag på träningen, jag är vänstersidigt handikappad… Jag hade jätteont i den där stackars tån som jag skar mig på en glasbit i, såret sitter så att skorna klämmer både från ovan och från sidan…och så hälen…knät…(gammal skada) överarmen och så axeln…töntigt …:)

Jag läste någonting om att behandlingen var att  inte träna på flera veckor..och då blir jag nog knäpp, och får väl åka dit och trampa på löpbandet eller crossen eller ro med en arm eller nåt…:)

 

Och nu är det sovdags!!

Natti  natti:)

 

Kommentarer

 1. Sara

  Jag har även läst Janelles blogg och det står inget att det var jobbigt att passa Jamie. Och det du skriver om att Carola behöver gå till frisören med Jamie, jag förstår inte vad du har med det att göra om hon tycker att han ska ha långt hår så är det hennes ensak och inte din och du ska hålla tyst om vad du tycker om det.

  Carola du är en kämpe..

  Jamie är så söt i sitt långa hår.

 2. Charlott

  Kalla mig troll, pinsamm, elak. Men jag lämnade min synpunkt på det öppna kommentarsfältet. Men det kanske bara är tänkt för kommentarer som tex ” du är toppen, Styrkekramar” etc

  I Janelles inlägg om bioutflykten så verkar det som hon haft väldigt fullt upp med att passa sin lillebror och knappt haft en lungstund.

  Ha en trevlig tisdag alla:)

  1. A

   Att du bara orkar fortsätta….. Det står även i Janelles inlägg att hon tycker det är underbart och kul att hänga med på familjegrejer. Klart att små barn kan vara jobbiga,men det betyder inte att Janelle inte vill umgås med sina småsyskon. Jag tror nog att Janelle villigt hjälpte till med Jamie,inte för att hon var tvungen.

  2. Amelie

   Men Charlott, vad är det du vill med din kommentar? Vad var det för behov hos dig som gjorde att du kände dig tvungen att skriva så där?
   Jag förstår inte SJÄLVA VITSEN med att kommentera ett barns hår mm.
   Carola mådde inte bättre av det, hon blev inte glad av dina kommentarer.
   Mådde DU bättre? Blev DU glad av att skriva sådana kommentarer?

  3. Loppan

   Jag tycker alla har rätt till en åsikt. Vi bör också respektera andra och försöka se ur andras synvinkel och förstå snarare än döma och peka på ”fel”, anser jag. I dina kommentarer ger du tipset att lämna Jamie hemma som om det vore det bästa ur allas synvinklar, inte bara ur din egen. Du frågar också om det inte är dags att klippa Jamie snart och det i ett tonfall som andas att hans frisyr är helt ”fel”. Det är den underton och känsla din formuleringar förmedlar. Jag tror Carola gärna svarar på frågor sem ”Hur resonerade du när du valde att ta med Jamie?” Eller ”Är det ett medvetet val att Jamie har sådan frisyr”… Man kan ha olika åsikter och visa intresse med olika mycket respekt och intresse för andra helt enkelt. Förstår inte varför du är otrevlig bara för att ni inte resonerar lika? Din ton gör att du kallad troll inte faktumet att du har annan åsikt. Förstår du hur jag menar?

 3. Lola (Carola)

  Godmorgon tjejen.

  Jag är dagligen (läser morgon o kväll) djupt imponerad av Dig på alla vis!

  Önskar Du bodde närmare, vore skoj!

  Ha en superbra dag!

  Massor med kramar härifrån Norrland!

 4. pia

  Du är otroligt duktig, stort grattis till ditt A =) Tänk att det alltid ska vara TROLL som lägger sig i om det ena än det andra? Aja, du vet hur man roddar en stor familj och du gör det galant =) Skickar en kram och hoppas dagen blir fin =)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing