AllmäntUtflykt

Våruppvisning avklarad:)

Som vanligt är mina barn det absolut bästa, och sen kommer de stora killarna…jag blir lika förbluffad varje år efter vilken otrolig styrka och smidighet de har. Stora killar = övre tonåren och äldre:) De stora tjejerna är åxå coola att se, men inte riktigt lika balla som herrarna, och det hörs även på publiken. Det finns inga som river ner så mkt applåder som männen 🙂

 

Vi var där redan kvart över tre, det var samling halv fyra, och började fyra, så det blev en lång väntan innan det började..Jamie satt så här fint och kikade på …tja inget 😉

Jamie

Allra högst upp, och det är bra för då kan de springa lite innan det börjar, bakom alla stolar, och klättra lite på ståplatsläktaren:)

Janelle kom strax innan det började, och det var tur att vi var där så tidigt, annars hade vi inte fått platser, för det var tokfullt.

Janelle har ju både gympat själv och varit ledare så hon tycker om att komma och kika:)

 

Trixies grupp:

IMG_0801

Eller alla 7-9 åringar i Uppsala:) Hon har vita byxor och svart tröja och står mitt emellan två vita streck 😉

Enkelt va?

Det här sötnosarna inledde, de är de minsta, tror de är runt 3år:)

Uppsalaflickorna

 

Och sen rullade det på, Novalies grupp kunde jag inte fota alls,för de var så utspridda och gjorde hopp och grejor som inte mobilen hänger med på:)

Jag tycker alltså om att kolla på mina barn, och stor killar…;) men nåt jag inte riktigt fattar mig på är Rytmisk gymnastik, där de poserar med en boll, eller kastar rockringar, eller viftar med band. Jo de är viga och det är vackert, men jag tycker det är mer dans är gympa? Cheerleeding är däremot coolt:)

Våruppvisningen är alltså det tillfälle på året då föreningen Uppsalaflickorna visar upp sig för nära och kära, och det är faktiskt ganska charmigt:)

Ungarna tycker det är spännande och roligt, och då är jag nöjd.

 

När det var slut skulle alla ut, och jag var glad att Janelle var med så jag kunde låta henne gå ut med barnen medan jag hämtade Novalie som var kvar o B-hallen, Trixie hade kommit upp till mig på läktaren när de var klara, men Novalie var med i sista numret.

Hämtade upp henne, och så ut, och kikade efter var de mina var…men såg snabbt Janelles flammande hår:

JanelleBra med en egen signaleld;)

Jag tycker om rött hår, så jag gillar det!  Nu var det visst nån färgbomb i åxå, och det vet jag inte ens vad det är riktigt:)

Eftersom barnen städat så fint igår, och de ville ha pizza från pizzerian då, men jag tyckte det var smartare att ta det idag efter uppvisningen, så ändrade de sig till McDonalds. Janelle hakade på, och så skjutsade jag hem henne sen.

Simon jobbar ju på MAX så han är väl kanske inte supersugen på burgare efter en dags jobb:) så jag tror att hon skulle laga tortellini och tomatsoppa, det var vad hon och Novalie spånade fram på McD. Jag hade inga bra tips att komma med, jag är ju less på att laga all mat. Måste kolla om det var gott, för då kan vi ju prova det hemma:)

Vi köpte med oss mat till Robban och Patricia, och sen susade vi hemåt.

Jag blev totalt prejad av en övningskörning på Kungsgatan:)

Holy fuck vad nära det var att den körde rakt in i sidan på mig, alltså sida mot sida. Den skulle byta fil, men missade liksom att titta i högerfilen om det var tomt…och där var ju jag…så nu har jag testat mina bromsar 😉

Ni vet, köra köra köra, påbörjafilbyteblinkabytafilOJ! Hoppsan, var jag inte ensam i trafiken 😉

Ja, jag vet, det är inte så lätt, men när jag sen såg att handledaren satt och pratade i mobilen!!! då blev jag lite sur..det var en privatist ska sägas. Man lär ju fan ha koll.

 

Så, nu var helgen slut! Igen, den hinner ju knappt börja innan det är över..men nu är det snart påsklov.

Jaja, jag ska hoppa i säng, det blev sent inatt, jag och min vän E (xcel) satt uppe och småpratade till 04.00. Piip. och sen snurrade formler i huvudet hela natten, så jag vaknade till och liksom : ” Shit! Autosummerade jag där, eller använde jag nåt annat?”

” Låste jag den där cellen, så autokopieringen funkade??”  Gahh ;:) Haha, det är ju kul att huvudet är fullt av siffror för en gångs skull, och framför allt är det trevligare att inte kunna få excelformler ur skallen än exmän 😉 Eller snarare sakerna exmän gör…

Och en sak jag funderat på, vad står EX för? Jag funderade länge på vad CV stod för åxå men det var ju nåt latinskt jox, men vad är EX i meningen föredetta?  Oj nu känner jag att det säkert är skitenkelt, och nåt jag får skämmas över att jag inte fattat, men vadå? 🙂

Nä jag tar mina stora filosofiska tankar och kryper ner under täcket 🙂

Natti natti

 

Kommentarer

  1. Ulrika

    Ett prefix från latinet, betyder ”out of”. Kan sättas framför många ord, svenska som latin.

    Carola: Aha….typ Out of order….ur funktion…perfekt ju 😉

  2. Annika K

    Apropå det där med övningskörning.
    Jag tycker banne mig man ska förbjuda privatkörning och låta allt ske via körskola.
    Så man slipper alla dessa som inte har ordentlig koll ( föräldern i detta fallet)

    Skoj med uppvisningar 🙂

    1. Camilla hockeymamma

      Om man skulle göra som du föreslår skulle det bli en rejäl klassfråga om vilka som har möjlighet att ta körkort,mina barn har gått på körskola och mellan lektionerna så har vi övningskört privat så tror jag de flesta föräldrar gör just därför det skall bli så mycket träning som möjligt.Som handledare är du ansvarig för fordonet och eleven Jätteolämpligt att prata i telefonen samtidigt som du övningskör med ditt barn eller annan såklart.

      Carola: Exakt. Jag tycker faktiskt att det ska ingå i all gymnasieundervisning, Tänk att ha tre år på sig att plugga teori, och sen komplettera med körlektioner…fatta vilka bra förare vi skulle få 🙂

      1. Camilla hockeymamma

        Körkortsteori kan man välja på vissa gymnasium i vart fall i Stockholm,ett av mina barn gjorde det.

  3. Ida

    Ex känns väl mer som en förkortning på ordet exempel. Annars kan man ju skriva bara x om man menar din före detta partner.

  4. Elli

    Känns ju rimligt 2014 att man värderar män högre än kvinnor. Missförstå det inte nu, skyller inte på dig, kan själv göra det ibland. Men nog är det lätt att se samhällsstrukturerna som gör att man gör det automatiskt?

    Carola : Jag tycker det känns extremt larvig att inte kunna få tycka att männen är bättre på att göra coola hopp och volter av den enda anledningen att de är män? De är bäst, och får mest applåder, vad är felet? Det handlar inte om att det är tre tusen tjejer och ett fåtal killar, utan att de här männen tränat stenhårt i många många år, och är suveränt duktiga, och de ska de ha applåder för. Man kan ju fan inte applådera en sämre kvinna mer bara för att hon är kvinna… trams

  5. My

    Att kalla det ex är väl från engelskan, här sa man ju tidigare alltid ”före detta”.. (Även om man inte har någon ny 😉 )

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting