AllmäntÅrstider

Working girl ;)

Idag var det rastlöst, herregud här har man suttit still i flera dagar, eller inte eftersom jag och syrran städade trädgården i går, men jag har inte varit och handlat , så idag blev det ett inköp jag länge behövt men inte orkat engagera mig i. Jag har köpt jobbarbrallor. Som den Handy-girl jag är så behöver man sådana. Eller ett verktygsbälte och det var väldigt mkt dyrare, och fult 😉

Och tungt! Även utan verktyg…?

Nåväl, googlade fram att Julas lila byxor kostar 169kr, och det var ju inget att diskutera. Jag måste ju lik förbannat fixa och greja överallt, och då kan jag låta bli att ha sönder mina dyra(re) jeans, när jag knör ner en näve spik i bakfickan eller kryper uppe på taket så det blir tjära på knäna .

Ni får bortse från typ allt i bilden utom själva brallorna, de sitter inte så tajt som det ser ut, och de är inte heller så långa att jag trampar på dem, det är en supersnabb bild för att skicka till syrran ifall jag skulle ta ett par till henne med 🙂
jula byxor

Det finns rosa med, men de är lite kraftigare tyg, och jag tänker inte jobba utomhus i kyla, så jag vill inte ha några varma rackare. De här blir perfekta.

Matchade upp det med redskap och handskar:

jula redskapJag hade sönder min lilla planteringsspade igår när jag hackade bort gräs från plattorna…men nu har jag en ny:) och handskarna hoppas jag funkar till att ha när man håller på med jord, jag har ett par superbra andra till allt annat, men de vill jag helst inte jorda ner 🙂

Handskar 19 kr och redskap typ 30 spänn, häpp. Nu ska jag jobba på, men hann aldrig få på dem idag, det var dessutom för varmt, och då jobbar jag i kort kjol:)

Corrinda var med mig och vi var in på Citygross för att köpa sand till sandlådan, jag har i flera år bett om ny sand, utan att det hänt nåt, och förra sommaren hade jag iofs kunnat fixa det själv men var lite för ofokuserad på just sånt, men nu så. Den gamla sanden rensades på leksaker och kottar, och grävdes luftig innan jag tippade i åtta säckar sand a´15 kg i varje, totalt 120 kg alltså.

Ja det var tungt att dra kundvagnen, och nej det är inte tillräckligt, men jag ville inte ta alla säckar som fanns, och vågade definitivt inte lasta mer i vagnen….;) Jag får ta fler säckar nästa gång. Min tanke har varit att åka och hämta sand på nåt sandtag, men gahhh, det blir inte av, så nu fick det bli säckvarianten…

Vi köpte köttfärs, och sen satte jag Corrinda och Patricia på att göra hamburgare medan jag grejade med sanden, och de blev supergoda, och vi satt ute i solen och åt. På stolar, filtar och bänkar, allt funkar. Vi ska bära ut möblerna snart:)

Även lilla poolen skulle de absolut ha fylld, och jag spolade i bottenskyla i den med ljummet vatten, och så plaskade de runt där en stund innan det blev kallt . Passade på att byta vattenkopplingsgrejorna, som alltid läcker, hur man än gör så nog fan läcker de, men kanske..bara kanske att den här var ok.

Monterade en ny ”plingklocka” på Lovelias cykel. Tanken var att Jamie skulle få den på springcykeln, men så insåg jag att han bara skulle ramla omkull om han skulle försöka plinga, alternativt åka runt och föra ett jäkla oväsen hela tiden, så den fick bli Lovelias:

humla

Sötaste ringklockan i stan, få se hur länge den får sitta kvar…mest troligt snor någon den eller sabbar den inom kort. Jag har inga höga tankar om folk 😉

 

Så småningom var det bara till att hoppa i träningskläderna och dra iväg till Ekeby och köra cirkelfys, och det var ju såklart jobbigt som alltid. Hem  och duscha och äta, och sen har jag , Corrinda och Patricia tittat på Knight and Day, med Tom Cruise…jag gillar honom 🙂 Filmen är rätt ok, massa action, och även om jag sett den förr så roar den.

Nu är det dags att sova, i morgon ringer klockan tidigt, skoldags igen…ett påsklov går fort!

Veckan som kommer borde vara lugn, på alla fronter,  sen misstänker jag att det brakar loss med galenskaper både här och var, så jag tänker njuta av lugnet…och plugga för den sista examinationen i den sista kursen är nästa vecka 🙂

Sen tar jag sommarlov, tror jag:) Kanske att jag läser någon kurs, jag har inte bestämt mig. Hermods har kursstarter mest hela tiden, så det känns bra, men annars blir det back to school i höst igen:) Det finns så mkt jag vill läsa:)

 

Nu så !

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. water ionizer

  Antioxidants fught against these ”free radicals” by preventing and repairing damage caused by these by products.

  This dangerous excited and agitated condition is exactly
  what we take for briskness and energy. Neither are a strong alkaline in the water, so it’s best inn my opinion to divide thyem over 2 beverages.
  Butt single-serve bottled water costs betwween 1,000 annd 4,000
  times more, according to tthe U. The best source, by far, off drinking water is alkaline ionized water.
  Finally eating a plant dependent diet is incredibly alkalizing.

 2. Harold Bowley

  So happy I found this!, I love reading about health. Loved the tip riley just made. Its so difficult to find the right product for me. God knows I’ve tried! I’ve been looking now for 3 weeks! LOL Just want to let you all know I will make my goal one way or another. I promise you that! Wish me luck! 🙂

 3. auto accident lawyer

  Not all law firms are accredited to the Better Business
  Bureau. It is not always easy to win any cases, but this lawyer uses all efforts to ensure that justice prevails.
  Nowadays, there are lots of attorneys from different law firms who could handle a car accident case.

 4. kritika chaos unleashed cheats

  The goal of Clash of Clans is to build your village and defend it against attacks.
  The word is also used to refer to embodiments of God or highly influential teachers of other religions.
  Player representatives of this faction are likely to be more interested
  in free trade than a free and honest government, but that can be said for any player character in this
  online space MMO, regardless of the character’s
  affiliation.

 5. เสื้อผ้าแฟ

  When she turns up for a date make sure you appreciate her turn up by using such
  words as thanks, i appreciate and so on. t have any of the following five qualities single Christian girls look for in a Christian single guy, you may want to consider
  becoming a eunuch. Just after a woman has confirmed on the
  actual ovulation date, she can engage in sexual
  activity a couple of days before it has happened.

 6. Karin

  Hej Carola!
  Hmm, har det redan gått 6 veckor…?
  För jag antar att det är det problemet som kommer tillbaka…

  Jag har också funderat på att köpa ett par workerbyxor, inte för att jag jobbar så mkt här hemma, men tänker inbland ändå att det skulle varit bra med ett par. Typ om man grejar ute, så behöver man inte oroa sig att förstöra dom vanliga kläderna.
  Jula har ju bra priser på dom 🙂

  Igårkväll åkte vi ut en sväng mot Årsunda, då tänkte jag på dig =)
  Det var så fint där ute, som en fin sommarkväll =)
  Ja du vet ju precis det jag försöker beskriva =)

  Ha det så gott!
  Kram från mig.

  Carola: Du har helt rätt…. Och jag längtar ut till Årsunda! Och barnen tjatar varenda dag 🙂

  1. Karin

   Usch vad jobbigt 🙁
   Skönt att ni har Årsunda att se fram emot, hoppas du vill ses något när du och barnen är där 🙂
   Kram igen från mig

   Carola: det skulle vara trevligt 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing