AllmäntKonsert

Tantsjuk?

Fick en kommentar som vi ska prata lite om:)

 

Har läst din blogg av och till i några år och tycker det är FÖRJÄVLIGT det din exman gjort! Men det börjar bli lite uttjatat att läsa om din tantsjuka nu 😛
Är det för att göra exet sotis? Sånt skrev du väl inte förr?
Dessutom så känns det lite dumt att du sätter snusk-stämpel på alla snygga män… utsidan är ju inte allt..

Jag är visserligen ”bara” 28, det kanske kommer med åldern.. men jag tycker inte att det är ok när varken gubbar eller kärringar är tant/gubbsjuka…

Hoppas du finner en man med riktigt guldig insida 🙂 (och inte helt tokig utsida)

 

Ni som läser här, jag hoppas verkligen att ni inte tycker jag är tantsjuk?  Nu känns det som att själva definitionen av det borde vara en äldre dam som tittar/ trånar efter/ dejtar osv yngre män, och just när det gäller det så kan jag väl ändå inte anses vara det, jag skulle no way in fucking hell tråna efter en yngre man om man med det menar under trettio, trettiofem och säkert typ 40 åxå.. Holy smoke man vill ju knappast ha en till tonåring med tillhörande beteende liksom;)

Jag är inte blind och kan absolut tycka att även en 16 åring från Idol kan vara söt/ snygg men för den delen så menar jag ju inte att jag vill gifta mig med honom. Jag tycker att man måste få uppskatta skönhet, oavsett om det är folk som är vackra eller om det är en solnedgång/ opera/ ett par jeans eller vad fan som helst.

Vad det gäller mina konserter, med tillhörande trånande, så är det ju för bövelen män i min egen ålder, allihopa!

Jon Bon Jovi är typ 51, Robbie Williams är ju över 40, och det är NKOTB gänget med, några av dem är äldre än mig 😉  Europe närmar sig eller är över 50..hm vad har jag mer varit på?? Gyllene Tider….gamla godingar:)

Nix pix jag håller inte med 🙂

Vad det gäller frågan om att göra exmake avundsjuk…eh..skulle aldrig i helvete lägga energi på det. Han har haft sin chans, och fattade inte vad han hade utan kastade bort vårt liv tillsammans för nån patetisk kvinna som inte har tillräckligt med vett mellan öronen att se till att det hela går schysst till. Och även om det var mitt mål att han skulle bli avis, inte väljer man väl då en kändissnubbe? Som liksom är ouppnåelig?? Snacka om Mission Impossible 😉

Givetvis skulle jag inte neka Donnie-Jordan-Joey-Danny-Jon-Robbie-JoeyT-Kiefer Sutherland,Keanu Reeves, Johnny Depp  eller ens Zlatan  om han nu bad på sina bara knän….men som sagt… Mission Impossible ..haha

Och snuskstämpel?

Nä, jag tror nog att efter sig själv dömmer man andra 🙂

”Bara 28 år” ja..och antagligen tycker du att typ Johnny Depp är snygg…eller Brad Pitt, George Clooney, och de är då skitmycket äldre än dig…har du faderskomplex då? Nä så är det ju inte. Det där med att tycka folk är snygga har liksom ingen ålder.

Kom igen när jag skriver om att jag dejtat en 21 åring ena veckan och en 25 åring andra veckan, eller åker till Africa och hämtar hem en ung man.. DÅ kan jag anses tantsjuk 😉

Jag driver med mig själv, jag driver med andra, och jag gör det med stor självdistans och självinsikt, och försöker vara empatisk samtidigt, men det är massor av ironi. Jag vet exakt vart jag står, med båda fötterna i jorden.

Jag har nio ungar, jag är ensam med dem hundra procent. Jag är inte högvilt på singelmarknaden direkt, och det är som det är. Jag misstänker starkt att om jag skulle råka komma i enrum med nån snygging och talar om att jag har nio kids så får jag sekunden senare göra HLR räddning 😉

Haha;) Kallas ju även The kiss of life 😉 Close enough *S*

 

 

Ville bara reda ut det:)

Snygga snubbar kommer fortsätta finnas här, det är liksom kul.

Så med det sagt, är jag tantsjuk eller Donnie och Jordan gubbsjuka ??

IMG_magarNKOTB1220

 

Jag skiter i vilket, jag gillar´t 😉

 

Kommentarer

 1. Anna

  Jag googlade runt efter en sexbarnsmammas blogg (ville kolla hur andra har det med all tvätt, städning och logistik. Själv håller jag nämligen på att bli galen) men hamnade här. Efter att ha läst om tantsjuka känner jag behov av att kommentera. Jag är gift med en 12 år yngre man. Jag blev kär i honom för han var rolig, inget annat. Han är visserligen snygg också men sådant försvinner ju delvis med åren…Inte för mig såklart men för andra;) Jag förstår inte hur man ens orkar kommentera hurvida någon uppskattar en annan persons utseende som inte har samma ålder. Det har ju inget med kärlek/attraktion att göra.

 2. Martina

  Hej
  Från ytterligare en 28-åring, som följt dig ett tag men aldrig skrivit förut. Jag var tvungen att läsa igenom ditt inlägg igen för jag hade inte alls uppfattat det som du objektifierande männen. Tänkte skriva ett långt inlägg men jag såg att du skrivit det mesta själv. Var någonstans skrivs det mer än att de har snygga kroppar och platta magar.. Om en man varit och sett på Madonna, Pernilla W eller någon annan lite ”äldre” och skrivit att de haft en crush när de var små och de ser fortfarande himla snygga och fräscha ut så nej jag hade inte kallat honom gubbsjuk… Dessutom handlade inlägget lika mycket om hur gulliga NKOTB var och vilken rolig och mysig show det var, om man nu läste inlägget.

  Carola: Tack!! Började tro att jag var helt knasig, men fan vad skönt att du läste exakt så som jag menade att det skulle vara. Pust <3

 3. Maria

  Jag reagerade också lite på din text och tyckte att den den lutade åt det tantsnuskiga hållet så jag snabbläste bara igenom den.

  Det vi inte vill att män ska skriva om kvinnor, borde vi inte heller skriva om män. Hålla rent framför egen dörr kan man säga.

  Men det är din blogg och du skriver om vad du vill. 🙂

  Carola: Men läs då igen och säg sen vad som var så farligt? Jag recenserade NKOTB…jag kan inte hållas skyldig för att de juckar och kör med skrevgrepp;)

 4. Caroline

  Asch Carola, här kommer en kommentar från en annan 28åring utan barn än sålänge. Tycker du är så härlig och inspirerande, får så mycket energi från din blogg, och lär mig mycket också. Stort tack och kramar till dig och barnen.

 5. mallan

  Hejja Carola! Du är så otroligt skön! Jag har själv världens bästa mamma men ååh vad jag är glad för dina barns skull som får ha dig som morsa!

  Tråna påå!!! Det är väl hur härligt som helst?! Jag som 25 åring trånar lätt efter både Depp och Clooney!

  Tack för en helt fantastisk blogg! Jag kollar varje dag efter nya uppdateringar från dig och blir så glad varje gång.

  Efter ett år i rent helvete fick jag hela tiden höra det bästa ligger framför. Carola det kommer bli hur underbart som helst! Jag vet det nu 🙂 Äntligen har mitt liv oxå vänt till det bättre

 6. jenny

  suck. 😛 (jag som skrev kommentaren) så om en MAN i 40 års åldern skrev i en blogg typ: Åååh kolla den där bruden, så jävla tight rumpa! och tuttarna då.. MUMS!! Sååå läckert med vältränade tjejer… osv osv.. då skulle det vara provocerande och lite äckligt.. men om en kvinna gör detsamma, då är det ok?? Det är SAMMA sak.

  OCH det har inte med åldern att göra… eller vilka åldrar denne föredrar. Fast hade hen varit 20 år yngre så hade det varit med begripligt.. man tycker ju att folk borde växa upp och inse vad som är av betydelse.

  Jag tycker absolut inte att du ska ändra sitt skrivsätt för någon läsare eller vem som helst för den delen, jag ville bara lämna min åsikt (vilket kommentarsfältet borde ha som syfte??) och kanske upplysa om att det är lite olämpligt att tala om folk som om de vore köttstycken.. vad ger det för signaler till ungdomar tex?

  Bara en reflexion, inget annat. 🙂 Kör ditt race du!

  Carola: Men jag skrev ju inte så? Köttstycken? Vafan…hur läser du och vad tolkar du in i det? Mina barn fattar….och deras kompisar..men inte vuxna kvinnor. Jag ger komplimanger till folk när jag skriver att de är fina, trevliga eller vad de nu kan vara. Skulle NKOTB uppskatta sin publik om de inte gav gensvar på deras show? Nä knappast. Och jag vet vad som är viktigast, som du vet att jag vet om du läser här.

  1. Tina

   Håller med ! Lika ”illa”att skriva så som kvinna likväl som man. Så mycket annat som har betydelse än utsidan och nej jag ”trånar” sällan efter någon artist/skådis etc…för mig har attraktion till stor del med personlighet/utstrålning att göra så en ”snygg” kropp är liksom .. bara en kropp…
   Och nej jag är varken avundsjuk eller bitter ..;)

 7. Agneta

  CAROLA, du är skitsnygg!

  Jag älskar att följa dig och läsa om erat liv.Men jag tror det finns så många bittra ,ensamma människor som kommenterar negativt och mår lite bättre av det. Det har nog inget med dig att göra utan mer om deras situation .Och avundsjuka, du gör något för att hålla dig ung och fräsch,det provocerar nog.
  Om nån förtjänar en hunk så är det du , du är bara så bäst!!

 8. Ann.B

  Ha hahahahahahah
  Tycker du skriver så bra,ärligt och roligt, det är det som gör att jag återkommer till din blogg och uppskattar den mycket!

  Skulle du kunna förlåta din ex?
  Ta honom tillbaka?

  Carola: Tveksamt.

 9. Ida

  Vilken taskig kommentar. Jag gillar din blogg just för att du alltid skriver så ärligt. Tycker inte att vi läsare ska gnälla över det som skrivs i bloggen, passar det inte så är det bara att sluta läsa.

 10. Annelie

  Jag anser att du får skriva precis vad du vill i DIN blogg. Även fast jag aldrig lyssnat på nkotb tex så uppskattar jag att läsa om dina upplevelser o om det då innefattar bilder på hunkar så spelar väl inte det någon roll. Ändra inte på något. Var dig själv 🙂

 11. Jenny

  Själv hoppade jag över hela inlägget om konserten,för man visste ju ungefär hur det skulle låta;-) Jag fulkomligt älskar din blogg,så att hoppa över ett helt inlägg kändes faktiskt riktigt hemskt:-D Men det börjar faktiskt bli lite trist med alla inlägg om Bon Jovi och så vidare. Men du skriver ju precis vad du vill,och du ska inte behöva försvara dig:-) Fortsätt skriva vad du vill,och vi som tröttnat lite på tjatet om sexiga män,vi får scrolla förbi den biten helt enkelt:-)

  Carola: fast det är ju skitlänge sen jag skrev om Jon Bon Jovi? Och när jag skriver nåt så driver jag ju med både mig själv och typ allt 🙂

   1. Jenny

    Carola: Ja det var nog ett tag sen du skrev om Bon Jovi:-) Men du har ju skrivit om många andra män oxå,skådespelare och musiker. Haha allt jag menade var att jag personligen finner det ointressant att läsa om män du finner attraktiva,hur fina muskler de har osv,så jag väljer att inte läsa de bitarna för de låter ju ungefär likadana. Även om det är mest på skämt från din sida så är det ändå inte så intressant för mig:-) Vi läsare måste ju inte tycka lika som dig jämt,men vi tycker ju om dig ändå;-) Och i övrigt så älskar jag din blogg!

 12. Anne

  Ja du Carola, det är inte lätt att tillfredsställa alla läsare på en gång. Jag gillar din blogg och din humor. Ibland tycker även jag att det blir lite trist med dina långa utläggningar om Bon Jovi tex eller ngn annan snygging. Då scrollar jag vidare och läser det som roar mig. Kör du din stil i din blogg. Vi hänger ju här! 🙂

 13. Helén

  Hmmm vad är jag då? tantsnusk på mig med då? Jag tycker också dom NKOTB är hur sexiga som helst. Är dessutom i samma ålder. Jag hade dessutom mannen i mitt liv med mig när jag dreggla över dem. Så vad ska jag kallas då?
  Åh till konserten. den var hur bra som helst. enligt min åsikt iaf.
  Ta inte åt dig vad hon skrev. Bara strunta i det. Du är en supermamma Carola.

  Carola: Pust! En som vet hur det var, håll med mig om att det var inte sex utan charm och spex i första hand 🙂 ?? Och det var superbra, hur kul som helst 🙂 Din man …. kärlek att följa med dig 🙂

  1. Helén

   Haha jo det håller jag med om. Antagligast hade något hänt under tiden mellan globen och Danmarks spelningen. För dom drog inte av sig kläderna så mycket som man sett att dom gjort tidigare. Kanske 3-4ggr på hela spelningen.
   Ja det tycker jag, han var tom så snäll att han höll i min jacka (orkade aldrig hänga in i garderoben…tänk dig kön med närmare 6000 som ska ha sina kläder samtidigt och vi bara ville hem sedan)…så jag kunde klappa händerna till musiken, fotade lite bilder med sin mobil till mig. Ja jag håller med det är kärlek att göra så för sin flickvän…
   Kramar…

   Carola: Vadfalls? Mindre naket?? De tog väl ut sig , hihi.. Nä men det var väl första spelningen på Europaturnen så de kanske var allmänt speedade och spralliga 🙂
   Donni slet inte av sig linnet heller? Trodde det hörde till showen 🙂

 14. A

  Jag får ont i magen när jag läser om att Perra gick ut genom dörren för att inte komma igen. Det känns precis som att man känner er familj efter att ha sett er i familjen annorlunda och där efter läst din blogg.
  Jag lider med dina fina barn, dig med såklart. Men barnen kan jag relatera till. Min mamma gick sin väg en dag när jag var 14 år och kom aldrig igen. Kvar lämnades pappa med oss tre och hela livet att rodda alene.
  Det gick bra till slut, för oss alla fyra.
  Idag är jag vän med min mamma. Jag kommer nog aldrig helt förlåta henne för att hon övergav oss men hon gör sitt bästa idag för att vara en god vän och en engagerad och älskad mormor till mina barn.

  Det borde inte vara tillåtet att lämna och svika sina barn. Fan så trasig man blir efter att ha blivit övergiven.
  Stora varma kramar till er

  Btw så ääälskar jag att läsa dina vardagliga, humoristiska, allvarsamma, härliga blogginlägg. Sättet du skriver på och innehållet är vad som fängslar. Du verkar så äkta, jag tror att det är precis vad du är också! Och att du skriver om snygga karlar… Vem orkar störa sig? 🙂

  Carola: Stor kram till dig 🙂

 15. Gabricia

  Haha! Tråna på! Klart att vi tjejer med några fler år på nacken än bara lite över 20,suktar efter fina godbitar vi med! Finns ju så mycket snyggt att lägga ögonen på!

 16. Maria

  Gillar!!
  Självklart förstår vi alla andra din ironi, fortsätt med den, jag älskar den!

  Stå på dig, du är så stark och en förebild för många.

  Är säkert bara exets nya tant som är skyldig till sådana kommentarer!!

  Kram på dig.

 17. K

  Har ditt ex inte varit hemma/ pratat med Dig sedan han drog?
  carola: Jo, motvilligt, och inte ett ord i onödan..

 18. Fina

  Haha Carola ta inte ens åt dig av det inlägget.. Du är underbar och du får tråna o räkna upp vilka och hur många heta sexiga män som helst! Tycker du ska ge dig ut på mansjakt snart 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing