Allmänt

Jordans nya hjälm

Kanske har ni sett den på Instagram redan, men om inte, så måste jag ju visa den. Den är ful som satan, i mina ögon, men helt uppenbart inte i barnens, för alla vill ha varsin…Det fanns olika varianter.

Jordan har en haj.

Hjälm

 

IMG_1225

 

Den finns på Coop, kostar 249kr, och om det är vad som krävs för att ungarna inte ska ”glömma” hjälmen, så okey.

Jordan tycker att den är supercool, han har den snyggaste hjälmen på hela gatan osv.

I dag när en kompis till honom kom för att fråga om han ville leka, så kom Jordan upp från nedervåningen, såg sin hjälm i hallen, och utbrast med lycklig stämma, ” Jag har en så himla snygg hjälm alltså!”

Härligt 🙂

Egentligen var det Jamie som skulle få en, men han vägrade. Alla fick ett rungande NÄ! när jag visade upp dem, även den här fula, så då blir det så att han får ta Jordans gamla, som han fick förra sommaren.

Övriga barn kommer inte att få några, det räcker med en fuling i hallen….;) men den är lätt, har fin passform osv så den känns alldeles okey i säkerhetssynpunkt.

 

Jag har ju skjutsat på tennis, och när vi kom hem så såg vi detta:

Jamie

Jamie sover som en gris, och har lagt en bilkudde över ansiktet…:)

Varför vet jag inte.

Han har precis vaknat och är aningens sur och grinig nu för att tjejerna och inte jag hämtade honom från bilen…

Men det ger sig väl.

Han var så himla duktig och trevlig att ha med sig idag, gick bredvid mig fint hela tiden, höll i handen och drog korgen på affären utan att köra ner folk. Dock ville han inte alls in på Lindex som jag hade tänkt, utan lade sig ner en stund på golvet i protest, men fick väl ligga där och tjura då, så jag fick titta på det jag skulle 🙂

Han reste sig rätt fort och hängde med. Sen tog vi en sväng på Life butiken. Jag måste ha Bisalva, och det måste vara Munkens. Allt annat är skräp, jag har inte provat alla, men många och det finns ingen som är i närheten av just Munkens Bisalva.

munkens-bisalva-40-g-0

Det hade de inte, så nu har jag beställt på nätet 🙂

Jamie är en sån torris, och allt svider, även det som inte har parfym i sig, så det blir en inkletning av det här från topp till tå, så kommer han vara fin och len nästa dag. Enda nackdelen är att det blir kladdigt, men på med ett par långkalsonger och långärmad tröja så blir det kanon. Den här salvan är det enda som funkar riktigt bra på allt, oavsett om det är röda barnrumpor, brännsår, skavsår,torra händer, torra läppar….funkar på allt. Jag har haft bara den här salvan till alla barnen i alla år, och den är i en klass för sig.

Varsågod för reklamen 🙂

 

Jag har träningsvärk. När jag sträcker på mig så känner jag hur det liksom lossnar i ryggraden och det är skönt, men så sjunker jag ihop, sitter ju vid datorn, och så blir man en decimeter kortare igen;) Jag tränade bara måndag och fredag, och det var bara jobbigt igår, inte ens kul för det var så tungt. På måndag är det nya tag, och då jäklar ska det vara kul!

Idag ska min syrra på konsert, Justin Timberlake, honom får hon ha för sig själv, han är inte nån jag har koll på, mer än att det är aningens för mkt falsett för min smak.. Men jag tror att det blir kul, för om jag fattat det hela rätt så är han en entertainer han med?

På torsdag sen….då är det The Entertainer: Robbie Williams:)

robbie_williams_300x300_js_120913

Stiliga stiliga Robbie 🙂 Han har nån look som påminner starkt om filmskådisarna från förr, typ Clark Gable och killarna. Om inte jag har helt fel, så talades det en del om att Robbie var på tal att bli James Bond för massor av år sen, (?)och jäklar vad bra han hade varit som det! Han är sådär Sean Connery-cool.

Jag har hört den här skivan ett par gånger, och den är bra. Nu är inte swing min musik över huvud taget, men eftersom Robbie är en entertainer av hög klass så förutsätter jag att konserten kommer bli kanon. Jag, syrran och Anneli kommer gå, och det är inte klokt vad jag roar mig, jag vet 🙂

Men det här är den sista konserten jag har biljetter till, så jag måste genast leta reda på nån mer, det är sjukt kul att åka på sånt, och det är härligt att ha saker att se fram emot. Lite vardagsglamour.  Få se vad som dyker upp!

 

Nu är det matlagning…gahh, fan vad tråkigt, men tur att jag gör det enkelt för mig, köpte några tramsiga potatiskroketter, och ska göra kyckling i ugnen till, så det är inte så mkt joxande.

Sen ikväll är det ju visst Eurovision….hm jaja…ungarna är taggade 🙂

Själv kanske man kan plugga…Oscar ville inte sätta betyg utan examination, konstigt nog, så på tisdag är det dags, så jag måste lära mig allt om Programhantering tills dess. Borde funka.

 

Jaja, mot spisen!

 

Kommentarer

  1. Åsa H

    Nu har jag läst massor med inlägg och kommenterar på alla samtidigt, men väljer det översta, så du inte missar min klokhet 😀

    Barn ska städa sina rum och efter sig själva, man vet ju själv hur redig man känner sig när man städat klart ;)den känslan får man inte ta ifrån dem 😀

    Jag gillar din stil Carola, häng in there <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting