Allmänt

Ni har rätt

Jag kanske var onödigt känslig men faktiskt, det är inget roligt att ni har förutfattade meningar om vad jag tycker.

Ingen tycker det är kul att bli missförstådd, skrev nån i en kommentar, och det är just det.

Ni får tycka exakt som ni vill om nakna magar, snygga män osv, det skiter jag i, det är eran åsikt, men när ni tror att jag menar saker som jag inte gör, då vill jag förklara.

Men eftersom det uppenbart är omöjligt att göra det, så struntar jag i det. Själv tröstar jag mig med en bild på….nä just det ja, så var det ju, det var ju illa 😉

Vi nöjer oss med att jag får sista ordet;)

10153829_546071082168526_3108450361408871577_n

 

 

Om en liten stund ska jag skjutsa Robban till tennis, de andra barnen är satta i städtjänst. De är en bunt skitungar ibland, och de har extremt svårt för att hålla ordning.. Det är säkert till viss del mina gener som liksom saknar den där städgenen…den försvann med min mormor, för mamma har den då inte heller 😉

Vi är slarviga. Och när man då omges av en arme´av småhuliganer som fått en dos av ”skitsammanånannankangöratråkjobbetvarförskajag” från faderskapet så blir det ju dubbelt upp av stök 🙂

Jag må vara slarvig, men jag avskyr stökiga rum, men samtidigt finns det inte på kartan att jag ska vara nån slags städrobot, alltså är det barnarbete som gäller. De har fått röja upp i köket efter sig på morgonen, det var snyggt igår när jag gick och lade mig, och sen briserade en bomb nångång strax innan jag klev upp…. Samma med vardagsrummet och hallen..

Efter det är det dags för deras rum, och är det inte snyggt så åker svarta sopsäcken fram, den är bra till mer än packa kläder i..;)

Japp idag är det inte kul att vara barn här, om man inte städar vill säga. Hittills har jag hört : Novalie vi ska städa! Trixie vi ska städa! Lovelia vi ska städa! Jordan vi ska städa! från allihopa, ett flertal gånger, och i olika tonlägen…mest skrik.

Jag har inte tid att tramsa med dem, för jag måste ägna hela helgen åt plugg.

 

Fast först lite shopping under tiden som Robban spelar tennis, få se vad jag hinner med, men det blir önskelistor med, tre födelsedagar ligger framför oss.

Nä fy, nu måste jag kanske kamma håret och borsta tänderna:) man vet ju aldrig vem man träffar på under shoppingturen, haha, sorry;)

 

Vi hörs ikväll tror jag 🙂

Kommentarer

  1. Milla

    Carola!Ditt liv är är ju tufft på många sätt just nu och har varit en längre tid, man är extra känslig mot mkt då.Förstår att du bearbetar många olika känslor och tankar varje dag.
    Dessutom rodda en stor familj.Jag hoppas att du i framtiden ska hitta en ny kärlek iditt liv, för även superkvinnor behöver kärlek, ömhet och trygghet.Kramar från en som dyrkar Dej o din underbara blogg.

  2. Pinglan

    Jag vet inte om du räknade in mitt inlägg som dem som missförstådd?! Men det gjorde jag inte, som jag skrev så höll jag inte med om vissa saker just för att vi är OLIKA. Du har din syn och jag har min bland alla andra oxå såklart. Jag tycktes bara att det blir en så tråkig stämning så fort någon inte håller med dig, och att du dumförklarad folk. Som sagt att inte hålla med betyder inte att jag inte förstår det du skrev i det inlägget, gäller inte bara det här med karlar. Jag står inte bakom de elaka kommentarerna och jag tror du kan hålla med om att min inte var en sådan. Nå ja! Allting gott slutet gott…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting