TävlingarUtflykt

Vinnare, och uppskov?

Hej!!

 

Först en vinnare av solkrämen:)

Det blir Olga : Hej
Jag vill gärna vinna solkrämen till mina dagbarn. Jag har vädjat flera ggr nu till familjerna att dom ska ta med sig solkräm till barnen och av alla familjer har bara tre lämnat någon. Hade varit toppen att slippa tjata mer för somliga kommer aldrig att lämna någon ändå.
Det är ju inte särskilt rättvist att ”sno” av dom föräldrar som har lämnat till sina barn.

 

Så kan man ju inte ha det, så nu kommer det lite solskyddskräm på posten!

Maila mig, om du inte fått mitt mail 🙂

Grattis!!

 

Och sen, jag lovar att jag ska berätta om vår helt otroligt härliga helg!

Men jag måste få sova lite först 🙂

Tills dess kan ni läsa Arbetarbladets lilla artikel, där vi fick massa plats, deras fotograf hängde med oss en stund i början, en jättetrevlig kille:)

Furuvik arbetarbladet

Hela familjen, minus två barn…en som jobbade och en som hade nåt basketgrejs. Plus en syster så klart.

Och en clown 🙂

Superväder, supersällskap, supertrevligt anordnat, superVIP, superStiftelsen…tja vi hade en superdag!!

Read all about it i morgon!!

 

I dag har det varit massor åxå, så nu hägrar sängen! I morgon kommer husvagnen hem åxå, så det ska fixas där innan det ska ut på plats!

Mycket nu 🙂

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Ida

    Ja varför är det alltid så mycket just den här tiden på året? Samma sak varje år och jag tror de flesta känner sig i det 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing