Tävlingar

Tävla om en Hundraåring:)

Jag har tre ex av Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann som ligger och skrotar här hemma, och tänkte dela med mig lite 🙂

 

 

IMG_1117

 

En kommentar,  och ni är med, men vi kör en snabbis, och senast söndag 1/6 kl 24.00 vill jag ha den:)

Lycka till!!

Kommentarer

 1. Anders Elofsson

  Har velat se den här filmen väldigt länge, men det blev aldrig av i och med ständigt jobb. Nu är det verkligen dags att bjuda ut flickan på en härlig svensk sommarfilm!

 2. Elisabeth

  Ååh jag vill gärna skratta en liten stund och bli underhållen i min gråa vardag.
  Jag hoppas och håller tummarna 🙂

 3. Caroline

  Jag vill gärna vinna den, går i väntans tider och bebis kommer i juli så behöver bra filmer att roa mig med de dagar då vädret är mindre bra 🙂

 4. Karina

  Med alla dessa kommentarer har man väl ingen chans…men testar ändå 🙂
  har varken läst boken eller sett filmen..än så länge

 5. Victoria

  Har hört så mycket blandade omdömen om den här filmen och är ruskigt nyfiken på att få bilda mig en egen uppfattning om den! Vill också passa på att tacka för en fin blogg som jag läser varje vecka. Du har det inte lätt i det du går igenom nu, men mitt valspråk är ”det som inte dödar härdar” och det låter lite som din inställning med. Kram!

 6. Arja Karlsson

  Robert Gustafsson är Sveriges största komiker. Jag har svårt att komma till en biograf, så det skulle vara perfekt att vinna denna film. En ära att kunna få detta pris och få orsak till många goda skratt, som behövs. Robert är bäst, – ingen protest!

 7. malin

  Har ej hunnit se den men varit på väg men det har kommit saker i vägfen . Så detskulle vara kul om jag fick en så då kam man se när man vill

 8. sara mäkinen

  Jag försöker få min sambo att gilla svenska komedier. Denna film tror jag kan vända trenden. Så nu håller jag tummarna =)

 9. Gabbe

  Den här dvd:n vill jag vinna! Har tagit mig igenom boken – morsan tvingade mig… jag tror filmen är precis i min smak, med dom skådisarna! 🙂

 10. Jeanette

  Jag skulle vilja överraska min man med denna film, han har hörrapparat och har svårt att vara bland mycket folk och se en film. Skulle vi kunna titta hemma i en lugn miljö så skulle han oxå ha glädje av den.

 11. Yvonne

  Vill vinna en film till min pappa som jag tror skulle gilla den.Har själv läst boken och sett filmen och tycker att den är super bra. Boken var bättre och det missades mycket i filmen men så är det ju alltid. Tack för en bra blogg läser den ofta kram på dig och lycka till med alla dina härliga barn.

 12. Anna

  Hej Hej!!
  Är gärna med och tävlar om filmen till min bästa kompis. Vi, hon och jag, älskar filmen och den är ju superbra. 😀 Kram

 13. Ann-Sofi

  Åh skulle gärna vilja vinna den filmen då jag aldrig kom iväg och såg den och vill så gärna se den 🙂

 14. Annelie Susanna

  Klart jag vill vara med och tävla om den filmen 🙂 Vill ge den till min syster, hon är så snäll och ställer upp för alla andra så hon har missat att gå på filmen :/

 15. Aino

  Åh, vill så gärna ha….:-) För övrigt känner jag en så stor beundran för din styrka även om der mesta blir vardag till sist. Vi har fem barn varav två har någon form av utvecklingsstörning, det är vår vardag, inget vi heller bad om men det får gå. Stora varma kramar till dig och de dina!

 16. Malin Saarenketo

  Den har jag länge velat sett, och eftersom det är mest skräp på tv:n så skulle det passa perfekt 🙂

 17. Linda molin

  Hundraåringen skulle jag gärna vilja se med min man( om vi får tid över). Hade tänkt köpa den till honom i födelsedagspresent nu i juni men väntar och hoppas på tur:) Tack för en mkt bra blogg!

 18. Evelina H

  Åh jag vill gärna vinna! Vi har pratat länge om att hyra den men det finns ingenstans att hyra film i närheten så det blir aldrig av.

 19. Mikaela

  Jag som älskar boken har ännu inte sett filmen, katastrof! Så då vill jag vara med och tävla så jag kanske kan få se den någon gång 🙂

 20. Sofia

  En tävling helt i min smak då jag är usel på att skriva ”varför just jag ska vinna” så är det nån tävling jag ska vinna så är det just den här.

 21. Linda m 3

  Vill gärna vara med:). Ska precis avsluta min utbildning så nu när det finns tid över hade en filmkväll med familjen varit trevlig:).

 22. Annette W

  Är gärna med o tävlar om ett ex. Kommer mig aldrig iväg på bio med små barn och 7 mil till närmaste biograf 🙂 så hemmakväll med film i soffan passar bättre!

 23. Helena Karlsson

  Jag bor faktiskt i Malmköping. Har inte klivit ut ur fönstret och försvunnit, utan kommer nog att bli kvar här…

 24. Marcus

  Äntligen vårt efterlängtade tillök, men nu är det lång tid tills nästa biobesök.
  Vi vill fira att sambon ut vårt älskade underbara barn ut mellan benen klämma och hoppas vi får se på film här hemma.

 25. Agneta

  Min särbo ville inte se filmen när den gick på bio och jag ville inte gå ensam. Jag vill gärna se filmen och kan kanske även få honom att titta.

 26. Malin

  Åh! Läser precis de sista sidorna i boken. Vore ju underbart att kunna följa upp med filmen direkt, och få en anledning att ligga på soffan en stund, höggravid som man är. 🙂

 27. Jennifer

  Jag vill gärna vara med och tävla! Att vinna brukar inte falla på min lott, men man kan ju hoppas iallafall!

 28. malin Ångman

  Den har jag velat se jätte länge men har av olika anledningar inte blivit av håller tummarna nu 🙂

 29. Helen W

  Brukar aldrig ha tur att vinna. Men man ska väll inte ge upp hoppet 😉 så jag är gärna med och tävlar 🙂

 30. Tina

  Åh vilken lycka för min Gubbe:), om jag vann en film.

  ” Jag känner mej som hundra år, får jag höra ofta ” Han är 58 år och kanske
  han då kan se att man kan vara pigg även om man är hundra år!! För så illa är det inte med honom, ni vet ”karlar”!!!;)

 31. Elisabeth

  Hejsan alltid lika kul att läsa din blogg <3
  vill gärna vinna filmen till en regning dag att se med mina ungdomar

 32. Maud

  Jag vill vara med i tävlingen. Har lyssnat på boken o skrattade högt många gånger. Har en syster som bor i Malmköping och hennes man/min svåger, bodde innan han dog, i ett äldreboende,just där var det hela börjar i boken. Så boken är speciell för mej o skulle tro att filmen med.

 33. Metha

  Hej,hej!
  Just den filmen önskar sig min dotter (bor m familj i Paris) som kommer hem
  nu nästa vecka.Åh vad hon pratat om att hon vill se den,så det vore en överraskning
  att vinna den!
  Bamsekram till dig,duktiga tjej fr Bålsta

 34. Johanna

  Åh, den skulle jag vilja vinna till min pappa som fyller år snart – han tjatar hela tiden om att han vill se den, men eftersom att han inte köper den själv, så skulle det bli en utmärkt födelsedagspresent! 😉

 35. Marie K

  Hej!

  Hade passat oss perfekt en regnig kväll i husvagnen i sommar. 🙂 Passar säkert för alla åldrar också.

  Trevlig helg!

 36. Lola (Carola)

  Klart JAG vill vinna! Händer ju typ aldrig … 😉 Skoj vara med o tävla iaf. Kramizz i massor från din namne.

 37. Eva

  Jag är gärna med och tävlar om den! ”Alla” jag känner har varit på bio och sett den och jag har hört så många olika kommentarer om den så jag skulle gärna vilja se den själv. Har tyvärr inte råd att gå på bio och se den då jag är arbetslös och ekonomin är väldigt kärv. Men en kväll här hemma med ”Hundraåringen” vore inte helt fel 🙂

 38. Janina

  Jag och min pojkvän var och kolla den på bio, jag tyckte den var rätt så tråkig men pojkvännen älskade den och ville gå och kolla den flera gånger men jag vägrade, så om jag vinner den ska han få den så han kan kolla den för sig själv flera gånger (utan mig) 🙂

 39. Sofia

  Den vill jag gärna vinna till min mamma!! Jag ville själv se den i vintras men med en liten bebis på 2 månader gick de inte, efter mycket pysslande med barnvakt i 3 timmar lyckades jag se den i februari, men vill gärna vinna den till ”barnvakten” som var min mamma.

 40. Anette

  Åhh, den vill jag ge till mig själv i födelsedagspresent nästa vecka! Tänkte se den på bio men det blev aldrig så tyvärr…

 41. Sara C

  Jag är gärna med och tävlar:) drygt fyra veckor kvar till bebisen är beräknad att komma och nu börjar det bli tungt och detta med att vara gravid i värme är ingen hit.. Filmkvällar och mys framför tv:n känns som ett bra alternativ 😉

 42. Sofia H

  Vore toppen att vinna en film eftersom jag just nu spenderar många stunder i soffan tillsammans med min 10 veckors lilla flicka som vill amma i tid och otid 🙂

 43. Jannice

  Jag är gärna med och tävlar! Har velat se den länge nu men det har inte blivit av.. *Håller tummarna*

 44. Marie

  I sommarstugan har vi inte tv,alltså tv-kanaler. Men en gammal tv och en dvd har vi. Både ungarna och jag skulle uppskatta en ny film till samlingen å hundra åringen har vi inte sett.

 45. Ann-Christin

  Boken var jättebra och jag skulle gärna vilja se hur de har kunnat göra den som film..?
  Men med Robert Gustavsson kan den nog vara klockren!

 46. Carro*

  🙂 Jag har hört så gott om den filmen så den skulle jag väldigt gärna vilja se 🙂 Håller tummarna!!!

 47. Jennie

  Har länge tänkt att jag ska kolla på den hör filmen då jag hört mycket bra om den men jag kl mer liksom aldrig till skott att hyra den så nu är jag med och tävlar och hoppas på vinst 🙂

 48. Therese

  Den filmen skulle jag gärna vilja vinna. Kom aldrig iväg på bio för att se den, så det hade varit perfekt att vinna.

 49. Anna

  Vill vara med och tävla, och skulle gärna vilja vinna, och se filmen som ”alla” såg på bio, själv har jag inte hunnit gå på bio på 2 år, tänkte se denna på bio i vintras, men hann inte det heller, så vore kul att få hem en när man inte bor så nära en biograf o inte ha tid o lägga en halvdag på att åka till och från bio : ) Med vänlig hälsning Anna som har läst din blogg i många år

 50. emma

  Ja jag vill gärna vinna en. Håller tummarna att turen är på min sida så att jag har en bra film att se när vädret inte är det underbaraste i sommar

 51. Camilla B.

  Halloj!
  Åh, skulle jättegärna vilja vinna denna film då jag behöver bevisa för min pappa att den verkligen är så bra som jag säger! Han envisas med att tycka att den är ”lite tråkig” fastän vi alla vet att filmen är väldigt skojig 🙂 och jag tycker nog att han förtjänar en andra chans, min pappa alltså 😉

  P.S tycker som vanligt att din blogg är grym!

 52. Anna W

  Åh, den filmen skulle jag kunna se om och om igen hur många ggr som helst! 🙂
  Min man fick förhinder när vi skulle se den tillsammans på bio, så skulle gärna vilja vinna ett ex så vi kan få se filmen tillsammans 🙂

 53. Rebecka

  Ååå denna skulle jag vilja vinna, jag och min pappa ses inte så ofta då vi bor ca 100 mil från varandra men vi gillar båda denna filmen (och boken) mycket. Jag tror att han skulle bli mycket glad och överraskad om denna film damp ner i hans brevlåda 🙂

 54. Camilla Leo

  Min son skulle vilja se den. Han har haft ettjobbigt år med mycket utredningar, så skulle vilja ge den till honom!

 55. Karin

  Hej Carola!
  Jag vill vara med och tävla.
  Min motivering är:
  Jag kom aldrig iväg och såg den på bio, det dök upp nånting hela tiden som gjorde att jag missade den.
  Jag vill väldigt gärna se den, så att vinna en av dom skulle göra mig jätteglad =)
  Kram från mig

 56. Anna

  Jag vill gärna ha en film och ge den till min gravida syster som sitter hemma och väntar på att bebisen ska komma. Lite roligt tycker jag hon ska ha i sin väntan.

 57. Mia söderström

  En film som jag tror skulle passa både mig och maken, vilket är ovanligt, då vi har mycket olika smak på film!!!

 58. Emilias mamma Carro

  Är galet dålig på att se svenska filmer så att få den här på dvd skulle göra steget väldigt mycket kortare! 🙂

 59. Sara

  Denna skulle jag vilja vinna och se med min familj nu när det äntligen blir sommarlov snart (är student) och jag har tid att träffa mina föräldrar och syskon lite mer 😀

 60. Josefine

  Jag vill gärna vinna den till min mormor. Hon har länge pratat om att hon vill se den men sedan har det inte blivit av. Hon har alltid ställt upp mycket för mig och nu skulle jag vilja ge någonting tillbaka eftersom jag vet att hon skulle uppskatta det.

 61. Jennie

  Skulle vara kul att kunna få titta på denna film en regnig sommardag, nu när man är hemma med sin förstfödda son som är tre månader. Håller tummarna! 🙂

 62. Erika

  Sett halva filmen, men behövde sedan gå och sova för att jobba dagen efter.. så skulle väldigt gärna vilja ha ett ex 🙂

 63. Anna

  Vad roligt! Älskar Robert Gustafsson i den här filmen!
  Mycket rolig film. Skulle väldigt gärna ha den bland mina filmer så jag kan ta fram den så ofta jag vill 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing