Allmänt

Lördagen som försvann…

Har nån sett den kanske? 😉

Jag vet att jag vaknade och åt frukost, men vart resten av dagen tog vägen det vete sjutton?

Det kan vara så att den tuffade på medan jag skjutsade till tennis, skjutsade hem igen, åkte och tränade, hämtade pappas bil med dragkrok, hämtade släpvagn, hämtade paket, och just ja….klämde in en sushimiddag med syrran mitt i, efter träningen, innan släpet 🙂

Det tar tid att köra fram och tillbaka, även om det sällan är mer än max en kvarts resa.

Men nu är släpet hemma, och i morgon är det flytt som gäller:)  Vad det verkar så är det allra mesta nedpackat hemma hos Janelle och Simon, och om de inte är som mej som tycker jag packat ”ALLT” när jag fått ner en femtedel av bohaget, så borde det vara rätt smidigt.

😉

 

I min mobil hittade jag den här bilden på Jamie och Lovelia från Kulturdagen, vi sitter och fikar.

Lovelia jamie

Jamie fjantar till det så fort man ska fota 🙂

Det är så konstigt väder, strålande sol och varmt ena dagen, och så kallt och regn andra…jag föredrar helt klart sol!

Jordan var ju med han åxå:

JordanHär satt han i vagnen och softade en stund, men lika mkt för att reta Jamie 😉 Jamie älskar att åka vagn, helst enkelvagn. och det är inte allt för ofta han får göra det, så han blir skitsur om Jordan snor hans plats, och Jordan passar såklart på att retas 😉

Men de här brorsorna är samtidig väldigt måna om varandra, och om alla andra syskon ♥

 

Vem kan nu detta vara då?

PatriciaJamie, Jordan, Lovelia, Trixie, Novalie, Robban och Corrinda är helt säkra på att det är Jamie, men det är faktiskt Patricia. Det är inte den bild de är mest lika på, men den låg i en hög jag rotade igenom för ett tag sen, och de är väldigt lika, och Trixie är samma sort hon 🙂

En bild till på Patricia:

PatriciaHennes utstående öron är inte lika stora som Jordans men mer utstående 🙂

Riktiga vingmuttrar, även om de inte står ut lika mkt idag, så går de fortfarande att hänga upp saker på 😉

♥ Så fina ♥

Hon var så otroligt blond som liten, riktigt vit, men sen mörknade det , och nu färgar hon det ju mörkt.

Om några dagar tar hon studenten, hur märkligt det än är att ännu en unge blivit så stor:) de växer liksom utan att man hinner se det, och vips är de klara med skolan fast man tycker att det var igår man var på utvecklingssamtal i ettan 😉

Fantastiskt.

 

Nu ska jag gå en runda, byta plats på tvätten – från maskinen till tumlaren, och så släcka lite lampor som inte behöver stå och lysa, och sen se klart på Mission Impossible Ghost Protocol och efter det sova 🙂

 

Imorgon ska solen skina, och det passar perfekt när man ska flytta, så man slipper hålla på med en jäkla pressening som regnskydd 🙂

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing