Tävlingar

Tävla om en Actifry från Tefal:)

 

Det här ni, är en värstinggrej 🙂

 

IMG_1762

 

En hushållsmaskin som näst intill lagar maten av sig själv, och ni fattar ju att det är som gjort för mig 🙂

Det är så enkelt att laga supergod mat i den, både nyttig och fräsch.

Man liksom bara :

 1. Lägger i det du vill tillaga, ex. kött, grönsaker eller potatis
 2. Ställer in tid
 3. När det är klart plingar det till

 

Du slipper stå i köket och ”passa” maten och får mer tid över till annat

Den är  en kombination mellan ugn och fritös vilket  ger dig krispiga grönsaker och saftigt kött

Maten blir extremt nyttig. Du kan bland annat laga pommes frites som bara innehåller 3 % fett!

 

Den lilla skopan med olja räcker!

IMG_1763

 

Inte som andra fritöser där man liksom dränker och doppar maten i frityrolja…brrr, här räcker det med pyttelite 🙂

Tefal actifry

Nu  tävlar vi om en sån här!

En Actifry från Tefal 🙂

 

Ge mig en kommentar här under, och så drar jag en vinnare på fredag 4/7, USA:s nationaldag 😉 kl 24.00

 

Lycka till!!

 

Kommentarer

 1. Donna

  Jag är fru Donna Pin från USA, jag vill dela ett vittnesbörd om
  mitt liv till var och en. Jag var gift med min man george vega,
  jag älskar honom så mycket vi har varit gifta i 5 år nu med två
  barn. När han gick för en semester till frankrike han menade
  en dam som kallas Marys, berättade han att han inte längre är
  intresserade av äktenskapet längre. Jag var så förvirra och
  söka efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra tills jag träffade
  min vän fröken Michelle och berättade om mitt problem. Hon
  sa till mig att inte oroa sig för det att hon hade ett liknande
  problem tidigare och presentera mig för en man vid namn Dr
  gogoajah kärlek stava som förhäxat hans ex och föra honom
  tillbaka till henne efter 2dagar. Fröken Michelle ber mig att
  kontakta dr Gogoajah kärlek stava om hjälp. Jag kontaktade
  honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man och han ber
  mig att inte oroa sig för det som gudar hans förfäder kommer
  att kämpa för mig. Han berättade för mig med två dagar
  kommer han att återförenas mig och min man tillsammans.
  Efter två dagar min man ringde och sa att han kommer tillbaka
  till sökt ut saker med mig, jag var förvåning när jag såg honom
  och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den
  lyckligaste kvinnan på jorden för vad denna stora spell caster
  gjorde för mig och min man, kan du kontakta honom här e
  drgogoajah@gmail.com

 2. Lene

  Sonlockare!
  Åh en sån skulle vara perfekt för att locka hem sonen. Han har precis flyttat och jag tror han glömt bort oss. Vet att han vill ha en fritös men det tycker inte mamma.
  Med en sån här kan jag locka hem honom kanske flera gånger i månaden.

 3. Kristin W

  Åh, en sån här har jag spanat på! Tänker inte dra någon snyfthistoria om varför jag bör vinna. Vill bara ha helt enkelt! 🙂

 4. Veronica

  Denna vore något för mig och min familj, då jag behöver en spark i baken och komma i form igen efter mina 3 fantastiska barn. Leker hellre med dem än står vis spisen 🙂

 5. Jessika

  Visste inte ens att den här lilla perfekta maskinen fanns, och nu helt plötsligt känner jag att jag inte klarar mej utan en!!!!! 😉

 6. Ann-Sofie

  Håller tummar och tår…
  Skulle passa perfekt till vårat
  Husvagns liv, som vi lever på en camping… Då allt är lite primitivt… Du förstår vad jag menar!

 7. Meral

  Detta skulle verkligen behövas i mitt hem som ensamstående mor….. Tänk vad mycket mer mys jag skulle hinna med till mina änglar istället <3 tack för en fin blogg

 8. Elisabeth

  Vill så gärna vinna så jag kan göra pommes i snygg fritös
  Och fritera nyttigare är ju inte helt fel
  Älskar friterade grönsaker fisk och kyckling mums
  Det kanske kan bli fler gånger om man ägde en actifry
  Håller nu tummar och klor
  Bettan

 9. Catharina Eklund

  Skulle vilja ge den här till min dotter Pärla och hennes man Tony. Tony har svårt att äta varierad mat och har en förkärlek till friterat och det här vore ju perfekt för att få ner fettet i kosten. De kämpar med sin vikt bägge två och har det tufft under sommaren eftersom de inte har ngn inkomst under två månader. De ställer upp för mig och passar hennes 4 syskon när de kan så de är guld värda, skulle vara kul att få ge dem ngt när jag själv har begränsade möjligheter att visa min uppskattning.
  Catharina

 10. Nora

  Den vill jag vinna! Har halsfluss just nu men så fort jag kan svälja mat igen skulle jag använda den för att göra vårrullar. Tänk att äntligen kunna få dem så där krispiga som de är på restauranger!

 11. Sini

  Nyss hemkommen från BVC med båda barnen, döttrar 2,5 år och 4 mån. Kommit på att förlossningsdepressionen slagit till än en gång, så nu måste jag sluta amma och börja ta medicin igen. Orken finns liksom inte där längre för något så min dotter har fått nöja sig med korv till middag den senaste tiden. Vore roligt att på ett enkelt sätt servera henne något annat. Ha en fin helg!

 12. Malin

  Ååå, skulle passa toppen i min familj!! Barn som älskar strips,munkar o friterade lökringar. Men en mamma som vill att dom ska äta lite nyttigare! Så med den här blir ALLA nöjda!

 13. Gullis

  Åh en sådan skulle jag vilja vinna, har jobbat som dagmamma i 19 år och from 1/7 så är jag arbetssökande. Nu kommer jag ju inte att jobba hemma då maten varit klar när familjen kommit hem, nu blir det nya tider för vår familj!!!! Att få vinna en sådan så maten är klar när man kommer hem skulle vara perfekt för oss alla!!!!

 14. Jenny

  Önskar så klart också att just jag har turen med mig och vinner denna gång men med så många kommentarer är det bara att hålla tummar och tår :))

 15. Anna Löfgren

  Åh äntligen…. Tänk att få nyttiga ”typ” friterade pommes som är mycket nyttigare! Hos oss har vi lämnat fredagstacos och kör med korv och pommes en period nu 🙂 håller tummar och tår att just vi får vinna denna 🙂

 16. Jessica l

  Med denna i köket skulle min man inte ha en chans för sina ursäkter att inte kunna laga vore ju en dröm att slänga fram den här vinsten å le mitt allra finaste leende å tänka ha ha detta kom du inte undan heller

 17. Nina

  Det här måste slå rekord i kommentarer va? 🙂 Undrar ens om man ska försöka sig på att vara med och tävla? Men va tusan det är klart jag ska ”Plötsligt händer det” ju 😉

 18. åsa

  åhh den vill jag ha ! då kan jag laga mat till mina fem barn samtidigt som jag syr på min nya overlocksymaskin. 🙂

 19. Linda F

  Oh en sån skulle sitta perfekt. Sonen tjatar om en fritös men där har jag satt stopp. Denna känns betydligt bättre:)

 20. Christina Frisberg

  Klart jag också vill vara med i utlottningen av den smarta/nyttigare/smarrigare Tefal Fritösen fast kön bland de tävlande ringlar låååååång så måste man ju ändå chansa om man önskar något riktigt mycket!! 🙂 det är ju så himelskt gott med pomme men ack så onyttigt meeen kan man göra den nyttigare så kan man ju också unna sig att smaska på det ibland, jag hade en gammal fritös för länge sedan som tog upp halva diskbänken och man skulle hälla i flera liter olja och så använde man den några gånger sedan började det lukta härsken olja, ja det var både dyrt och ett himla kladd när man skulle göra den ren, nä nu hoppas jag på modernare/smartare/ godare/nyttigare fritös från Tefal 🙂 <3
  Kramar till alla som vill/törs/behöver!! 🙂

 21. Michaela

  Åh den skulle jag ha användning av nu! Fick precis barn och har inte tid att stå i köket som jag gjorde förut med maten klar när gubben kommer hem från jobbet 😀

 22. Daniel

  Åh skulle kunna vara en stor hjälp till mitt stora problem i mitt liv, dvs min fetma och dåliga självförtroende. Är nästintill beroende av pommes, var gång jag försökt har jag misslyckas att sluta med det. Har förstått och läst att de blir supergoda och lite nyttigare pommes i denna maskin. Hoppas på vinst! 🙂

 23. Jenni

  Hej!
  Oj vad många som vill ha denna magiska manick, jag vill också ha en sån! Skulle kunna komma på 1000 anledningar att just jag ska vinna men största anledningen är att jagvill ha en sån. Så jag håller tummarna att du fastnar för min kommentar o låter mig vinna.
  Ha en skön dag!!!!!!

 24. Linda

  Oj, vilken tävling. Ställer självklart upp och tävlar och håller alla tummar jag har för att jag ska vinna en till familjen och framför allt till sonen som tjatar om att vi ska skaffa oss en sådan här när vi nästa vecka flyttar ut till vårt sommarboende för första gången någonsin… Vore ju verkligen perfekt så att vi kan göra annat än att stå vid spisen om solen skulle få för sig att visa sig 🙂

 25. Annette Johansson

  Att äta pommes utan flott.
  Både nyttigt och gott!
  Utan os och rök,
  vilken lycka för mitt kök.

 26. Johanna

  Åhhh tänk att överraska familjen med hemmagjorda pommes som dels smakar bättre OCH som inte är dränka i olja 🙂 Hoppas på turen *hihi*

 27. Maria R.

  Hej! Skulle jag GÄRNA vinna, då jag lider av ständig idé-torka då det gäller matlagning och med tre ungar som älskar pommes hade det varit perfekt att få bjuda på en nyttigare variant i stället:-)

 28. Lotta Bengtsson

  Jag vill så gärna vinna! Med tre barn som ska skjutsas på en hel del aktiviteter är det svårt att hinna med att stå vid spisen. En sådan skulle hjälpa oss rejält! Hoppas på tur!

 29. Camilla Olofsson

  Hej en sådan skulle jag vilja vinna till min husbil och då hade min 5 åring som älskar mat blivit överlycklig

 30. Anna-Karin

  Hej Carola! Oj vad många som också vill vinna, jag med. Skulle bli överlycklig om vi vann en sådan 🙂 Kram

 31. Mamma Frida

  Önskar jag kunde vinna, en liten hjälpreda till köket, men två barn och en tredje på väg, vore denna en dröm att vinna… men vad är väl bal på slottet… tillbaka till grytor och pannor 🙂 Stor kram till dig fina Carola <3

 32. Sandra

  Skulle bli så glad om jag vann (även min sambo) så vi kan laga god och hälsosam mat utan att alltför mycket tid går åt till att stå vid spisen. Perfekt att ta med sig!

 33. Anna Ledeby

  Önskar vinna så jag kan bjuda grannarna på gatan på en härligt kalorisnål grillkväll framöver 🙂

 34. Carina Henriksson

  Ojoj, en sån skulle verkligen passa i vårat kök =o) Vi som fullkomligt älskar friterat!! Håller tummar & tår att jag vinner denna =o)
  Bye the way…Gillar verkligen att läsa din blogg! En utav de bästa bloggar jag följer ska du veta! Så fortsätt skriva om allt 😉
  Kramkram

 35. kajsa

  Ojoj vilken fantastisk pryl! Jag är gärna med och tävlar om denna, hade varit fantastiskt kul att få överraska min mamma med denna! 🙂

 36. Malin Lindström

  Verkar som en smart grej det där! Har varken tid, ork eller lust att stå och laga mat varje dag. Vill ju gärna ha nyttig mat också, så denna var ju smart =)

 37. Åsa

  Jo men en sådan skulle jag behöva här hemma. Så jag kan göra goda friterade ”pommes” trots att jag äter LCHF pg a min pestiga diabetes. Kan ju inte använda potatis utan det blir t ex rättika.
  Jag vill äta friterad mat trots att jag har diabetes!!!

 38. Jenny, "Jema"

  En sån skulle jag behöva så kanske t o m jag skulle klara av att laga mat. Jag är av precis samma åsikt som du att ”mat är nödvändigt ont, ge mig ett piller” kanske med undantag av om någon lagar till mig

 39. Jenny Eriksson

  Åh jag är med och tävlar! En Actifry från Tefal hade varit ett fantastiskt tillskott till mitt kök i min och sambons nya lägenhet! 😀

 40. Caroline

  En sån skulle vara perfekt för mig då jag för 2 månader sen blev mamma för första gången så skulle det hjälpa mig och min sambo väldigt mycket med matlagning, då vi knappt hinner laga mat eftersom vår dotter tar all tid..

 41. Elin - Melvin och Alicias mamma

  Vill gärna vara med och tävla om en sådan, är alltid lika rädd att bränna mig eller barnen på oljan när det kommer till vanlig fritös.

 42. Maria

  Åh den skulle vara perfekt. Efter 44 år som rökare slutade jag i tisdags pga början till Kol å då skulle den kunna hjälpa mig att äta gott men ändå hålla vikten.
  Hoppas hoppas jag vinner.

 43. Lindha Eriksson

  Både jag och min man försöker få vågen att backa lite, och med 4 söner som behöver tid så är det inte alltid så lätt att få tid till träning, men med denna maskin så kan jag laga snabb mat som dessutom hjälper mig och min man i viktkampen.

 44. Annika S.

  Jag vinner ALDRIG nånting så den här skulle passa perfekt till mej med högt blodtryck och en man med diabetes, hälsosam mat är prio ett för oss.

 45. Anna Tjerneld

  Min man ÄLSKAR friterat! men jag är för feg för att fritera med olja i kastrull, är rädd att det ska börja brinna… Så detta vore ju toppen! Och ungarna gillar all matlagning som de kan vara delaktiga i 🙂 (eller finns det risk att de ska testa att friterade nappar? 😉

 46. Kicki M

  Med hjälp av denna maskin så kan jag förhoppningsvis släppa över köket till min sambo som hatar att laga mat själv. Men med denna hade han lätt velat göra nått då han är lite nojig för maskiner i köket. Då vi väntar andra barnet som kommer när som så hade jag fått mer vila och tid för båda barnen!

 47. Annelie R

  Hej!

  Jag vill gärna vinna!
  Vi gillar att bränna fett men inte bränd mat, så detta kanske vore ett alternativ till oss som annars köper mycket snabbmat för att orken inte räcker till.

  Kram Annelie

 48. Petra

  Åh en sådan vore guld värd. Jag lagar i princip mat alla dagar året runt då maken slutar 19.00 på kvällarna och även arbetar många helger. Tänk att hinna göra lite guldsaker med sonen istället för att passa maten och att vi ändå kan äta en gemensam middag, som jag tycker är jätteviktigt så länge vi kan…. kommer en annan tid med aktiviteter hit och dit….då kanske en Actifry från Tefal är ännu mer oumbärlig…

 49. nina s

  Nu håller hela familjen Sundqvist tummar och tår att vi kommer få smalare lår när man vinner denna kalorisnåla mat grej :):)

 50. Hannah

  Ååå en sådan som svärmor har.
  ÄLSKAR att åka dit och äta då det bjuds på hamburgare, för då innebär det även att det finns pommes som hon lagat med denna otroliga mackapär som gör det sååå mycket godare än att tillaga i ugnen. I ugnen lyckas jag själv alltid bränna maten.

  Har länge velat ha en likadan, men då jag är en fattig student så prioriteras annat (så som skolböcker och annat tråkigt).
  Jag, men framförallt min pojkvän, skulle bli överlyckliga över att ha en sådan hemma.

 51. Anita Norberg-Ruuska

  Försöker att gå ner många kilon som jag dragit på mig efter många års sjukskrivning så det skulle sitta perfekt med sådan hjälp i köket 🙂

 52. Annica P

  Ont om plats i liten husbil vore denna perfekt för mera variation i köket, grillat i all ära men inte flera gånger om dagen.

 53. ida

  jag misslyckas alltid med att laga mat så det där skulle vara perfekt till mig Hoppas att jag vinner 🙂 håller tummarna

 54. Cecilia

  Jippiee, en tävling jag verkligen vill vinna:). Har efter ett par jobbiga år som ensamstående till 2 underbara barn men den ena med en psykisk sjukdom börjat hitta tillbaka till mig själv och den jag vill vara. Tar tag i de extrakilon jag samlat på mig under år jag inte orkat ta hand om mig själv utan bara överlevt. Den här vinsten kommer att ge mig ytterligare en puff i rätt riktning.
  Ser många likheter i det vi gått igenom trots att du hållit tillbaka med att kommentera och det är verkligen som de säger ”What doesn’t kill you makes you stronger”!
  Håller tummar och tår att ni drar mitt namn :)!

 55. Jessica axelson

  Ja en sån vill ja vinna! E världens sämsta kock oh tycker det e skit trist att laga!! Detta kanske ja kan lyckas med’ iallafall inte bränna middagen!

 56. Anna V

  Äntligen en grej för mig,ensamstående morsa som jobbar heltid med skiftarbete…..håller alla tummar och tår….gör ju inte annat än står vid spisen! Allra helst nu på sommaren då barn är lediga från skolan och jag jobbar och det alltid ska finnas mat hemma …puh 😉

 57. johanna sjöberg

  hej
  jag väntar barn om två månader och det skulle vara toppen att slippa stå vid spisen när jag vill umgås med mitt barn. skulle vara super att få vinna denna. ha en undebar sommar kram johanna

 58. Sylvia

  Önskar gärna vinna denna maskin från tefal. Fantasin när det gäller matlagning är noll, behöver ett nytt sätt att laga mat på. Som sköter sig själv då man har tusen andra saker som ska göras.

 59. Caroline

  En mirakel maskin enligt en vän till mig … Skulle vara kul att vinna den och få prova om det stämmer !!! Bra mat ,snabbt och enkelt … Kan det bli bättre när man är småbarns förälder ???? Hoppas hoppas ….

 60. Kicki

  Jag råkade posta innan jag va klar, kan ha nåt att göra med att jag jobbat 18 timmar i sträck 😉 men as I was saying….skulle vilja överraska mina föräldrar med denna för att dom alltid alltid ställer upp för mig och den skulle passa perfekt till deras husvagn som dom älskar!

  Håller tummen 🙂

 61. Kicki

  jag skulle bli överlyckligt om jag kunde få överraska mina fina föräldrar med denna, dom ställer alltid al

 62. Iréne

  Hade varit en fantastik present till mannen som just tagit över föräldraledigheten! Han får mer tid över för våra små och jag får nyttig och god mat när jag kommer hem. 🙂

 63. Anna W

  Jag har en kompis som pratar så gott om den! Det är en mirakelmaskin säger hon! Jag hoppas jag vinner den då jag ofta har barn och barnbarn som slinker in ofta efter jobbet och på helger för att få en bit mat och även en matlåda om det finns mat över. När min man kommer hem före mej från jobbet så kan det vara en bra grej för honom att göra mat i (matlagning är inte hans starkaste sida :). Skulle vara kul att prova på! Tack för att du delar med dej om din vardag och dina tankar i denna fina blogg! Läser den varje dag!
  Ha en trevlig sommar med din mysiga familj!

 64. Eva M

  Åh, skulle vara super att få vinna den. Har sedan länge tröttnat på pommes som aldrig blir bra i ugnen. Håller tummar och tår! Kram

 65. Jessica L

  Go kväll!! Denna vill ja supergärna vinna till min bror, så kan han laga sig nyttig och god mat. Kram

 66. Helena a

  Hej! Självklart vill jag också vara med och vinna denna finurliga apparat! Håller tummar och tår att turen är på min sida 🙂 tack för din fina blogg

 67. birgitta jönsson

  hej skull vilja vinna den till min son som blir 25 den 4 juli alldeles för dyr för en sjuk pensionärs inkomst så hoppas på min tur

 68. Mariahusetfullt

  Den skulle jag gärna vilja vinna. Jag är inte alls kompis med matlagning. Tycker dessutom att det tar alldeles för långt tid. Tid som jag skulle vilja ha till annat. Göra roliga saker med barnen. Nu tycker jag att jag bara står i köket hela tiden. Samtidigt skulle det vara roligt att överraska familjen med något riktigt gott som jag har lagat. Men som sagt är jag verkligen inte duktig på matlagning och skulle behöva lite smidig hjälp på traven. Nu håller jag tummarna.
  / Maria husetfullt.

 69. Maria Eriksson

  Åh.. Snälla, snälla låt mig vinna. Det har vart kämpigt så länge nu så jag skulle behöva lite glädje. En sån där kanske skulle ge mig lite matlust igen, och sparar den tid vore den guld värd här!!
  Kram och ha en jätte trevlig sommar med dina underbara barn!!

 70. Therese

  Denna hade varit perfekt för mig som är en nybliven 5-barnsmamma med bara exakt 1 år mellan de 2 sista. Inte mycket tid till matlagning vilket tyvärr leder till en del onyttigt halv och helfabrikat. Med denna maskinen kunde i.alla fall pommes fritsen lite nyttigare 🙂

 71. Ann-Sofi

  Är så trött på att laga mat och komma på vad nu när vi är lediga alla så denna skulle underlätta för mig 🙂

 72. Emelie V

  Jag är absolut med 🙂
  Den 19/7 firar jag och min sambo våran 6 årsdag ihop (vi har varit tillsammans sen vi va 17 och 19år). Vore en perfekt present till gubben då han älskar köksmaskiner (vet inte riktigt om han har en fetisch för dem haha) så håller alla tummar nu 🙂

 73. sara wikström

  Håller tummarna och hoppas jag vinner, mest för dotterns skull då jag inte alls är bra på matlagning tyvärr 😛

 74. Åsa

  Vilken maskin!!!
  Jag tycker att det är lika tråkigt som du att laga mat!
  Den vore perfekt att ha nu på sommaren då man måste laga lunch oxå 😉

 75. Maria Lång

  Å denna skulle jag vilja vinna. En fritös som man inte behöver ha så mkt olja i, mindre fettigt. Perfekt! *Håller tummarna*

 76. Mona

  Jag skulle gärna vilja vinna en sådan där. Matlagning är väl inte världens roligaste grej, så det blir tyvärr en del halvfabrikat. Midjemåttet skulle verkligen behöva den, om inte annat 🙂

 77. Madelene

  Senast jag gjorde pomesfrites var 1995, det var hos en kille jag var intresserad av och resultatet… oljan stänkte över och det börja brinna. Skulle vara intressant att få testa en säkrare variant. Och nej, det blev inte vi.

 78. Stephanie

  Jag skulle gärna vinna en, är precis lika dig där, laga mat är ett nödvändigt ont som bara tar tid man kunde lägga på annat, barnen tex. Glömmer alltför ofta bort att äta så det vore ju kanon om det liksom ”fixade sig själv ” i köket :p

 79. Elisabeth

  Hej! Jag vill gärna vara med i tävlingen! Gillar att experimentera med mat. Att maskinen dessutom är fettsnål och så verkar man få mer tid över till annat roligt gör ju inte saken sämre….håller tummar och tår….kram

 80. Eva

  Bor sommaren i en gammal husvagn, anno 1979, som inte har några som helst finesser. Plattorna fungerar lite halvdant, så middagarna består av fil, sallad eller grillat med potatissallad. Att vinna är en dröm, så kan hela familjen glädjas.

 81. Nathalie

  Perfekt i husvagnen!! Vilken dröm att ”slippa laga mat”! Hoppas på vinst! Ha en bra sommar och tack för en underbar, rolig och ärlig blogg!

 82. Linda (åttabarnmmamma)

  Så himla många kommentar du får, nu blev min önskan om att vinna väldigt svår..
  De finns så mycke man kan försöka förklara o säga men istället väljer jag att bara hejja:-)
  Så nu hoppas jag ändå dumt nog på att vinna,så mina matvardags-problem nästan kan försvinna

 83. Helen Esperup

  Tänk om detta är svaret på mina drömmar, eller rättare sagt mardrömmar. Just nu är matlagningen ett h..vte, med en familj som alltid har något att klaga över.
  Håller mina tummar.

 84. Molly Malin Willberg

  Ååå hade varit kanon att vinna nu när vi ska testa på livet med husvagn!! =) Nyttigt, snabbt och fettsnål matlagning gillas skarpt!! Hoppas verkligen att de är min tur nu!! =) Tack för en bra blogg! <3

 85. Alicia

  Älskar friterad mat! Så en sånhär maskin hade varit super i mitt kök. Och så hade jag fått mer tid till min familj nu under semestern 🙂 så ska hålla mina tummar och tår för att det blir jag som vinner!

 86. Marlene

  Men lägg ägg! Perfekt för en stressad 3-barnsmorsa när vardagen tar över alldeles för mycket. Ibland känns det som att jag inte gör annat än lagar mat. Älskar när maten sköter sig självt i ugnen så jag kan slappa med ungarna och ge dom lite extra tid efter en hel dagis- och arbetsdag! Den här verkar ju helt underbar! Håller tummarna för lite extra avlastning när det kommer till matlagningen framöver! 😀 kram!

 87. Irene

  Med tonåringar som leker Masterchef utan att städa efter sig. Din apparat skulle spara många köksbänkmeter för mig att städa…
  Tack för mysiga stunder.

 88. Friida

  Oooh, har aldrig sett maskinen förr, men den låter ju helt suverän för en som konstant misslyckas med att göra ätlig mat. 😉

 89. Malena

  Åh en sån skulle jag gärna vinna 🙂 älskar pommes men vore ju skönt om man kunde slänga den där gamla snuskfritösen vi har 🙂

 90. Maria Rådström

  Hej! Den skulle passa mig och min familj perfekt då vi är många och tiden knappt räcker till och vi samtidigt vill äta nyttigare och hälsosammare !

 91. Sandra

  Åh, hade varit helt underbart! En stor hjälpreda i köket verkligen!! Till en slitsam mamma, till både småbarn OCH tonåringar!

 92. Anna Engström

  En sådan här manick hade varit mitt i prick för en chick som mick! 😉
  Jag som verkligen har tummen mitt i handen gällande den mesta matlagningen hade behövt en sådan här maskin.

  Pick me!

  Kram!

 93. Frida

  Alltså jag är en student och jag är så rysligt trött på ICAS sorgliga sallader som jag ätit till leda 🙂 En sån här maskin skulle vara fint, kanske jag till och med kan få i mig lite näringsämnen om jag har tur. Med vänlig hälsning,; Frida, en småhungrig student!

 94. Maria

  Åh, perfekt till familjen, inte ofta vi käkar friterat, men dom gånger vi gör det varför inte göra det lite nyttigare. Så nu hoppas vi på vinst hela familjen. 😉 🙂

 95. Hanna M

  Oh, en sådan skulle vara perfekt hos oss, älskar tyvärr friterat & kämparmed vikten så vi ska kunna få syskon! Nyttigare friterat vore ju toppen!

 96. miah

  ja om man nu har turen att någonsin vinna något så skulle den toppa min lista, supersmidigt att slippa slabba med olja och stänk överallt. vill hemskt gärna vara med och tävla tack :-))

 97. Lina

  En sån skulle jag bli så otroligt glad av. Jag bor långt ute i skärgården och lagar all mat från grunden. Har redan kommit på så mycket jag skulle vilja testa att laga. Friterade räkor, egna chicken nuggets, egna fiskpinnar, se om man kan hitta på något med sjöfågel eller vildsvin. Bara att fantisera och testa. Tur att barnen gillar att testa lika mycket som jag.
  Tack för en otroligt rolig blogg

 98. Marianne Davidsson

  Perfekta presenten till min syster Cecilia som gått ner 26 kg, hon önskar sig en sådan tefal fritös det hade varit roligt att överraska henne med denna när hon varit så duktig.

 99. Sara

  Om några veckor ska jag flytta in i min första egna lägenhet! Jag har såklart många förväntningar och mycket spännande att se framemot! Då laga mat inte är min starka sida så skulle ju denna passa en nyinflyttad student som handen i handsken!! Ett plus är ju också att jag under tiden som jag pluggar till förskollärare ALLTID kommer kunna äta bra mat även om jag kanske måste ägna dagen åt seminarium,tentor och dylikt! Jag håller alla mina tummar och tår!! Kram från en snart nyinflyttad student!:)

 100. Sofia

  Åh, värsta coola grejen.. Precis vad jag skulle behöva då inspirationen på mat är låg just nu..:) tack för en härlig blogg, du verkar vara en fantastisk mamma! Trevlig sommar! Kram

 101. Emma

  En sån skulle jag vilja vinna men inte till mig själv utan till min syster som är ensamstående med sin son på 6 år,hon har haft en tuff tid,förlorade sitt andra barn och har legat i en lång vårdnadstvist med sitt ex som stalkade henne och dömdes till fängelse,lång historia men hon skulle kort och gott behövas muntras upp 🙂

 102. Marie

  Här kommer en kommentar från en matlagnings hatande mamma!
  Jag tycker inte om ( läs avskyr) att laga mat och tänker då att allt som kan underlätta eller tom göra matlagningen roligare skulle göra min vardag både roligare och lättare. Kanske familjen skulle tacka för det också!/ Marie

 103. Katarina

  Vill vara med och tävla 🙂 att vinna en maskin som gör att matlagningen tar mindre tid skulle vara toppen 🙂

 104. Maja

  Vore ju perfekt i husvagnen där man inte har någon ugn och är väldigt begränsad med bara två små plattor! Hoppas verkligen på en vinst!

 105. Karina

  Vore kanon till mig som nybliven diabetiker som avskyr att laga mat. Skulle underlätta en hel del så jag håller både tummar och tår 🙂

 106. Malin Engström

  Jag älskar mat som lagar sig självt och säger ”pling” när den är klar! Håller alla tummar och tår!

 107. Malin Strandqvist

  Hahah! En sådan här maskin har min 12-åriga son sagt ett antal gånger att han vill ha! ”Så han kan laga maten” till sin storebror och mig. Tror visst maskinen sköter allt som involverar middag med alla förberedelser och efterarbete… Jag frågar honom varje gång han nämner maskinen om den diskar också;-)

  Tummen upp för ett soligt liv!

 108. Tina Warnqvist

  Den skulle jag ge, om jag har tur, till min underbara svägerska Birgit,
  som ordnade en släktträff, 88 pers. i princip ensam. Hon är otrolig att laga
  mat, och en sån maskin underlättar nog för hon har mkt värk.
  Skulle bli så glad för hennes skull!!

 109. Hanna

  En sån vill jag vinna till min bästa kompis som fyller 30 år den 16. Hon har kämpat med vikten och kärleken och har helt kommit ur Balkans med att laga mat. Detta skulle va perfekt.

 110. Cissi J

  Åh vilken spännande maskin. Har en son med glutenallergi som gillar att laga mat. Skulle va spännande att testa.
  kram

 111. Charlotta

  Den skulle passa perfekt hos oss. Två kräsna barn och en mamma som starkt ogillar att laga mat. Kanske kan vi få till nåt annat än fiskpinnar och makaroner till middagen om vi hade en sån här!!! Hoppas!!!!

 112. Sofie

  Åhhh vore ju suveränt för en så potatisgratäng familj som oss. Mycket onyttigt blir det då vi alla föredrar stekt och friterat, så med denna kan vi kanske börja bli nyttigare och må bättre 🙂

 113. Maria Adolfsson

  Åh, önskade mig en sån på min födelsedag (igår), men gubben hade inte en susning om vad jag pratade om, så han köpte en stektermometer;)).
  Nu är jag en sån som blir glad för alla paket( fick ett paket till, en Magnum champagne som låg så fint inslagen i köttlådan i frysen;)), men kan jag få vinna en är ju lyckan total, då ska han minsann få se vad jag menade…..

 114. Helena Hedengren

  Åhh vad jag skulle vilja vinna en sådan här Actifry från Tefal.Jag skulle vilja kunna laga mer nyttig mat effektivare och vi är 4-5 personer i familjen och då skulle det underlätta massor för oss att få en sådan härlig o spännande masking. Håller mina tummar och tår:) soliga kramar Helena

 115. Tessan

  Åh den verkar toppenbra, har varit ett himla tjat om fritös bland ungarna härhemma så de skulle bli överlyckliga, och med tanke på hur fettsnål den verkar vara så kan ju t o m jag äta av det goda 😉

 116. Moa Pettersson

  Jag är med och tävlar! Skulle vara perfekt att ha med på husvagnssemestern med min familj!
  Moa 17 år

 117. Linda

  Hej!

  Övervintrad hippie, kraftigt överviktig som en gång för alla beslutat mig för att ta tag i mitt liv. Har börjat med 5:2, och vill nu så himlans gärna vinna denna pryl – för att kunna laga god och nyttig mat, snabbt dessutom! kan inte bli bättre!

 118. Malin

  Ååhh jag gjorde ett försök på vinst hos Mirka utan att lyckas. Nu hoppas jag på ny tur!
  Skulle verkligen behöva en sån till vår 6 barns familj!

 119. Camill B

  Hej

  Den skulle passa perfekt hemma hos oss nu när det snart kommer en liten bebis och tiden kanske inte kommer att räcka till.
  Håller tummarna!
  Mvh
  Camlla B

 120. Amelie

  Åhh va bra! Den hade passat mig perfekt efter en massa extra mammakilon som inte vill ge med sig. Så kan jag laga god men nyttig mat till familjen. 😀

 121. Camilla Nordin

  2 barns mamma som både pluggar 100 % på högskolan & jobbar för att få ihop livet! Den här skulle vara perfekt för oss. Det är svårt att hinna med att laga både nyttig och god man när dagar och kvällar är fullbokade med jobb & plugg.
  Hoppas på tur !

 122. Annette

  Vilken underbar produkt att vinna 🙂 Nu när både maken och jag jobbar stenhårt för att bli nyttigare vore en sådan vinst perfekt 🙂

 123. caroline

  När familjen efter lite sökande hittade den perfekta husvagnen så kunde vi inte låta bli att slå till. Enda kruxet är att det saknas ugn ( alltså var den pefekta husvagnen ändå inte helt perfekt) ! Denna skulle verkligen vara toppen! Håller tummarna håårt! 🙂

 124. Saga

  Åh! Den skulle jag vilja vinna åt min pappa. Han kommer hem sent på kvällarna och är oftast trött och har massa saker att göra. Dessutom ska han göra mat för tre personer. Det gör att vi ofta fuskar och gör något enkelt som pasta och köttbullar, jag är väldigt trött på sån mat nu och har man problem med maten så är det inte kul att äta samma saker. En sån här skulle vara perfekt eftersom det är lätt (han är inte jättebra på att laga mat) går fort, man kan variera och man får tid för annat! En sak mindre att tänka på kan göra honom till en bättre pappa för mig och min lillebror. Hoppas jag vinner nu!

 125. Mary Andersson

  Vill vara med och tävla!
  Låter som ett helt underbart sätt att laga mat när vi har en ettåring hemma som vill äta allt vi äter. Kan ju inte bli hälsosammare de gånger man äter onyttigheter.

 126. Sassa

  Med två rejält tarmsjuka i familjen är fet festmat en omöjlighet, då blir det rallykacka och kö till toan med benen i kors! Denna skulle göra det möjligt att kunna festa till det ibland och bjuda familjen på ”sånt som alla aaaandra äter” -vilken lycka! Dessutom har vi en gammal envis gasugn som mest roar sig med att stänga av sig mitt i matlagningen vilket inte direkt leder till kulinariska upplevelser på hög nivå!;)
  Med denna kanske man kan hitta till lite glädje i köket! Wiho! :):)

 127. Marie

  Åh, en sån skulle jag JÄTTEGÄRNA vilja vinna! Har två tonårskillar att laga mat till så det blir en del matlagning 🙂

 128. Jenny Sundquist

  I min familj gillar vi att äta kött, men jag är fruktansvärt dålig på att få det att bli sådär mört och saftigt som man vill ha det så denna skulle vara helt perfekt. Att man dessutom kan göra annan mat i den gör ju inte saken sämre 🙂

 129. Susanne

  Skulle gärna vilja vinna denna till min store son (snart 20) som är så duktig med sin mat och träning, det räknas kalorier och han är superduktig. Denna skulle ju vara perfekt för honom för han älskar krispiga grönsaker. 😉

 130. Märta

  Åhh en sådan skulle vara kanoners, då skulle jag kunna bjuda våra 6 barn på något riktigt smarrigt i sommar!!

 131. Camilla

  Hej!
  Trots att jag är 40+ och har 7 barn så är jag värdelös på att laga mat 🙂 Skulle behöva lite hjälp på traven ibland 🙂

 132. Frida Karlström

  Åå denna skulle vara perfekt för mig just nu att vinna! Har en nyfödd liten tjej här hemma och en store bror på 3år som drar i en rätt ofta

 133. Angelica

  Åhhh drömmer alltid om nya köksmaskiner, men med en sambo som infört en in- en ut regel och som dessutom tycker att renovering av huset är viktigare att lägga pengarna på, så skulle ju en liten vinst sitta fint =)

 134. Helen Lantz

  Det ser väldigt läckert ut med maten som lagats i den skulle gärna testa den i husvagnen . Har du testat att ha med den där mm pommes till grillat ha en bra sommar Med vänlig hälsning Helen

 135. Mamma Anna

  Den skulle jag ta med till husvagnen där det klagas på att allt blir sladdrigt i gasolugnen, skulle vara en fröjd att få kunna servera riktiga pommes till grillningen och dessutom kunna erbjuda lite smarriga efterrätter så som friterad banan, ett plus är ju att allt blir fettsnålare också. Den kommer naturligt vis få följa med hem igen. Nu håller jag tummarna.

 136. Malin Söderström

  Åh vad jag skulle bli glad, jag som har en sådan besvärlig matallergi så jag aldrig kan köpa något färdigt! Ha det bra!

 137. Suzanne Buchholtz

  Åh vad perfekt det vore med en sån hos oss. Jag är sjukskriven och har därmed mindre ork och när min man är borta 200 dagar om året på jobb så hade det varit skönt att den där lagade maten till mig och våra två barn 😉

 138. Cecilia

  Å vad glad jag skulle bli om jag skulle vinna Actifry från Tefal, jag har gjort en gastric bypass och börjat om helt i livet. Den skulle passa in så bra nu när man lever mycket sundare

 139. Marie

  Oooh, en sån där har jag ju på min önskelista, varje småbarnsmammas dröm och dessutom viktväktarvänlig. Tack för en fin blogg!

 140. Jenny

  Hejsan Carola! ! Hoppas man kan vinna denna till min underbara mamma som ställer upp närsomhelst för oss barn. Min mamma gör så mycket för andra och med denna skulle jag vilja säga till henne att hon är världens bästa mamma

 141. Madelene S

  Åh, en sådan vill jag verkligen vinna!!! Det vore en perfekt bröllopspresent då jag gifter mig med min fina sambo om två veckor.

 142. Malin

  Åh en sån skulle jag verkligen behöva!

  Blev sjuk i en utmattningsdepression för några år sedan och det ä enormt svårt att få vardagen att fungera utan att gå sönder. Att laga mat kräver så mycket för mej att det har blivit något som känns som en maratonlöpning varje dag :(.

 143. Annika

  Hej! Med en 10månaders bebis (somgåroäröveralltnärmamma skalagamat) o husrenovering på de, så en sån maskin är väldigt välkommen hit! 🙂

 144. Lena K

  Åh en sån vill jag verkligen vinna!! Den skulle bli perfekt att ha och använda i husvagnen på semestern 🙂

  Ha en bra dag!

 145. Linda M

  4/7 är inte bara USAs nationaldag, utan min förstföddas födelsedag. Å nu när han fått en lillebror så skulle han bli jätteglad om matlagningen gick smidigare för mamma och pappa, så vi får mer tid att umgås!

 146. Marina - mamma till 3

  Vill såklart också vara med och tävla! En manick som lagar maten under tiden man själv gör annat – det är ju nästan för bra för att vara sant! =)

 147. Nicolina

  Jag skulle jättegärna vilja vinna fritösen! Då jag har svårt att äta friterad mat pga gallsten och chrons sjukdom. Så den här fritösen känns som gjord för mig när det är så lite olja som används 🙂 och så skulle det bli en perfekt present då jag fyller 20 den 12 juli 🙂

 148. Satu

  Oh en sån skulle passa oss perfekt, då väntar vårt 5barn här inom några veckor och har inte alltid den tid man behöver för att kunna servera hela familjen nyttig och bra mat:)

 149. Veronica

  Som snart 4 barnsmamma så känns de som jag inte gör annat än stå i köket, även om jag gör allt för hitta lätta genvägar till snabb mat då våra ungar tror att maten blir klar i ett fingerknäpp 😉 denna skulle ju underlätta en sju jäkla massa & jag får mer tid med mina hulliganer 🙂
  VILL VINNA 🙂

 150. annpanna

  Ge din ”tjöcka mage” en känga, tillaga maten i actifrys magiska ”manick” från tefal:-) Skämt å sido, jag vill MER än gärna vinna den här hushållsmaskinen. På beskrivningen låter det som en ”gåva från” gudarna. I min härliga mixfamil som består av en 6 åring, en 12 åring och en 16 åring samt mim goa gubbe så finns de många viljor och önskemål kring VAD som ska serveras. Denna ger möjlighet till att laga mat som alla älskar UTAN att min och gubbens mage ”expanderar” ur befintlig garderob.

 151. Lisa G-A

  Skulle vara grymt smidigt att ha hemma, speciellt nu med en nyfödd som kräver sitt och en 7 åring som inte är van att dela på mammas uppmärksamhet 🙂 vore kanon att få lägga tiden på det istället för matlagning i 2 timmar!!

 152. Sandra

  Det finns alltså hopp om att mina kids kan få i sig mat som inte är bränd OCH att jag slipper slita mitt hår?!
  I’m in.

 153. Helena Goodh

  Men gud vilken bra grej!! En sådan behöver jag. Jag HATAR att laga mat. Tycker det är såååå trååååkigt. Med en sådan får jag tid över till att leka och busa med barnen, eller göra de andra mindre roliga hushållssysslorna som typ inte försvinner 😉
  Håller tummar och tår för alla i familjen!!

 154. Maria

  Har tappat inspirationen för matlagning. Den här manicken kan hjälpa mig att hitta tillbaka till det roliga att laga mat.
  PS du är en super morsa DS

 155. Kriztin Johansson

  Vilken häftig och smart maskin! =) Sån skulle jag behöva när man kommer hem med trötta barn ifrån förskolan och man även ska göra massor med annat =)
  //Kriztin

 156. Jenny

  En sån skulle ju underlätta matlagningen en hel del, kanske mannen i huset skulle kunna tänka sig att laga mat lite då och då oxå 🙂

 157. margareta

  Med nyupptäckt diabetes skulle det göra susen att kunna laga god (förhoppningsvis) och nyttig mat så att lite kilon skulle rasa av

 158. Louise

  Jag skulle gärna vinna,har ett barn som kämpar med övervikt efter medicinbehandling så det vore roligt att överraska med!

 159. Elin

  Det var en 9-barns mamma från Uppsala
  Som i sin blogg började gala
  Om en fantastisk fritös
  Som lagar mat till en drös
  Utan passning och med fett i de minimala

  Håller tummarna!!!

 160. Anja

  Vilken grej!
  Skulle passa oss perfekt. Missar ofta att passa maten så den blir ”välgräddad” barnen skulle få de godssaker de är värda. Kanske kan man ta med den på semester, ska tälta på fotbollscup. Då blir maten spartansk, vill glänsa för dem som bor bättre ex. i husvagn att vi i tält också kan bjuda på godsaker. Annars blir det mest korvgrillning och vattenkokning….

 161. Monica Lindgren

  Å, vad kul det vore att få vinna en sån! Tänk att få servera familjen något som var både nytt och nyttigt.

 162. Emma Wahlberg Karlsson

  Ett perfekt redskap i köket och att ta med sig på husvagnssemestrar och landstället i sommar så att man lättare kan göra en mer varierad kost 🙂 håller tummarna! 🙂 Kram!

 163. Emma, mamma till två små flickor!

  Åhh, yes! Den hade bara hjälpt mig så mycket då jag drabbats utav svår smärta ifrån fötterna och upp hela vägen till höfterna och bak i ryggen, samt händer. Troligtviss reumatism sa läkaren efter att ha undersökt mig. Väntar bara på magnetröntgen för att bekräfta detta. Får proppa i mig mängder utav värk tabletter för att orka med lite grann bara. Tycker så synd om mina två små flickor som är vana vid att mamma gör all mat ifrån grunden. . Men som nu knappt orkar eller rättare sagt kan komma upp ifrån sängen.

  Håller mina tummar och tår!

  Ps, du är grym;-)! Ds.

 164. Emma, mamma till två små flickor!

  Åhh, yes! Den hade bara hjälpt mig så mycket då jag drabbats utav svår smärta ifrån fötterna och upp hela vägen till höfterna och bak i ryggen, samt händer. Troligtviss reumatism sa läkaren efter att ha undersökt mig. Väntar bara på magnetröntgen för att bekräfta detta. Får proppa i mig mängder utav värk tabletter för att orka med lite grann bara. Tycker så synd om mina två små flickor som är vana vid att mamma gör all mat ifrån grunden. . Men s

 165. Fadime

  Oj, vilken vinst. En sån skulle jag vilja vinna. Skulle förenkla matlagningen otroligt mycket samt bespara tid som man har i köket och istället vara med barnen! Hoppas hoppas:)

 166. Eva

  Den skulle jag vilja vinna till min son som bor i Norge och sällan tar sig tid (läs orkar) att laga mat! Det vore en perfekt present till honom, och speciellt nu när han är arbetslös och verkligen borde laga maten själv. (Det är ju inte billigt direkt att leva i Norge. Fast jag skulle ju inte ha nåt emot att ha en sån själv heller 🙂 )

 167. Malin Carlberg

  Åh detta hade ju varit perfekt hemma hos oss. Maken och barnen älskar friterad mat men jag vägrar laga det, jag avskyr doften från frityroljan, vetskapen om hur onyttigt det är samt mängden olja som går åt och hur omständigt det är. Tänk att istället kunna laga denna onyttiga mat i en nyttigare variant till familjen vore rena drömmen ♡
  Tack för en fin blogg ♡

 168. Karin

  Hej Carola!
  Jag vill vara med och tävla, för en sån där måste ju vara perfekt, framför allt de dagar jag har för ont för att orka laga mat, och så de dagar OM solen och värmen kommer, för då vill man ju inte heller stå inne och laga mat.
  Tänk då att kunna ha en grej som sköter allt själv, låter som rena rama trolleriet =)
  Kram från mig!

 169. Veronica

  Insåg att jag missat skriva mail adressen rätt i förra inlägget, så jag gör ett försök till :S

  Vill så gärna vinna denna.
  Är ensamstående med fyra grabbar hemma i åldrarna 5-15år – och de ÄTER mig ur huset!!! 🙂
  Denna skulle vara perfekt för oss i vårt hushåll!!! 🙂
  Tack för mig! (Igen)

 170. Veronica

  Vill så gärna vinna denna.
  Är ensamstående med fyra grabbar hemma i åldrarna 5-15år – och de ÄTER mig ur huset!!! 🙂
  Denna skulle vara perfekt för oss i vårt hushåll!!! 🙂
  Tack för mig!

 171. Sandra

  Är gärna med och tävlar om denna. Då jag har en mage som är känslig för fett så skulle denna vara toppen! Hoppas på tur!

 172. Ewa

  Hej! Jag hänger på! Gillar din blogg, du verkar vara en klok å stark kvinna, heja på! Soliga hälsningar från västkusten

 173. Jessica

  Ohhh…har ingen annan anledning än att jag verkligen älskar allt som underlättar matlagningen i vardagen! 🙂 Hoppas på tur som alla andra! 🙂
  //Jessica

 174. Erika

  ÅH! En sån här skulle jag vilja vinna! Håller på att försöka att gå ner i vikt, och det går generellet bra. Men i bland får man sånt sug på pommes frites och då skulle denna vara perfekt! Provade även friterad blomkål förra veckan, jättegott med jättefettigt, tänk om man skulle haft den här då! Sedan så bor jag i korridor, tänk vad mina 11 korridorskompisar skulle bli glada att få tillgång till denna maskin!
  Hoppas jag för en gång skull vinner 🙂
  Ha en fin solig dag

 175. Camilla Eriksson

  Jag gör precis som du, Carola. Bor i en husvagn hela sommaren. Där är matlagningen begränsad och detta gör att man kan komma ifrån potatissalladen. Detta skulle vara en dröm att äga och alla skulle bli så mycket gladare.

 176. Frida

  Min son lilla son är jätte allergisk mot mjölkprotein och vill så gärna kunna gå på restaurang. Men då vi bor på liten ort blir det 14 mil i bilen för att kunna göra detta med säkerhet att få man utan mjölkprotein. Men med en såndär grej skulle jag oftare kunna slänga ihop lite godare och lyxigare mat till familjen och framförallt till sonen här hemma 🙂 hoppas hoppas man kan få vinna 🙂

 177. Emma

  Hej! Vilken rolig tävling!
  Denna skulle vara perfekt för mig, en 20-årig tjej som ska flytta hemifrån snart i framtiden, då skulle denna vara underbar! Ska kanske börja plugga snart också, tänk vilken lyx att ha denna, när andra äter snabbnudlar och pasta 😉
  Ha en bra dag!

 178. Lena

  Oj vem vill inte vinna en sådan!! Visste inte om att det fanns något liknande på hushållsmaskinssidan. Tänk vilka fantastiska prylar som tillverkas. Tror jag skulle komma att älska denna maskin:)) Tänk att kunna göra fettsnåla och krispiga pommes…håller tummarna…och passar på att tacka för en fantastiskt charmig blogg:))

 179. Josefine

  Jag är gärna med! Min lillasyster (och resten av familjen hihi) är ett riktigt fan av pommes i olika former. Skulle vara underbart att kunna tillaga nyttigare varianter också. Håller tummarna!!

 180. Carina med tjejligan

  En sådan skulle jag verkligen vilja vinna, då kanske till och med jag kommer att tycka det är roligt att fixa maten här hemma 🙂

 181. Sama

  Åh, en sån vill jag ha! Har velat ha i ett par år faktiskt, men ekonomin räcker inte till för att prioritera sådant tyvärr… Men jag älskar friterad mat (pommes, ost, svamp, grönsaker – you name it) och att kunna laga det utan litervis med fett vore riktigt härligt:)

 182. Johanna

  Åh, en sån vill jag så gärna ge till min duktiga 10-åriga dotter som är en fena i köket. Hon vill gärna prova fritera saker men att göra det på traditionellt sätt känns som lite läskigt.

 183. Sara

  Mycket intresserad av alternativa saker att laga mat i men har sällan de pengarna som behövs för detta…. Vill gärna vara med och tävla:-)

 184. Matilda

  Åh! Vi har precis flyttat ihop och blivit sambos i våran första lägenhet. Den där skulle passa perfekt i inflyttningspresent, min sambo vill köpa en fritös. Jag vill undvika det pågrund av all olja då vi försöker leva ett nyttigare liv. Tror min sambo skulle bli överlycklig om jag kunde överraska honom med denna maskin istället. Håller tummarna!

 185. Elisabeth

  En födelsedags present till mej själv! Med fyra ungdomar som alla vill ha mat på olika tider hade det varit kul att vinna 🙂

 186. Liselotte

  Hej
  Med 6 barn och fyra truppgymnaster som ska iväg på träningar vore den här perfekt då matlagning ska vara klar fort.Hoppas man har lite tur.

 187. Sofia

  Denna hade jag gärna velat vinna till min man (som lagar maten hemma). Han hade älskat denna maskin! Så jag hoppas på tur!

 188. Annette W

  Med en sådan här apparat skulle jag kanske även få barnen att äta lite mera grönsaker.
  Ha en bra dag, kram!

 189. Ingela

  Ååh, en sån skulle jag så gärna vilja vinna!!! Mat är bland det tråkigaste jag vet och med en 1-åring som älskar hemlagad mat men inte tycker om när mamma står i köket istället för att leka vore det ju helt perfekt! Hoppas på massa tur (då jag aldrig brukar vinna någonting)!!! =D

 190. Kristina Å.

  Otroligt låter det ju! Vi som sällan äter pommes frites kanske skulle våga testa. Eftersom vi dessutom ska riva ut köket lite senare i sommar passar det perfekt, vet inte riktigt annars hur vi ska lösa att laga varierad mat till familjen. Skulle bli ett bra komplement till grillen och mikrovågsugnen som får placeras i tvättstugan i väntan på att köket blir fixat.

 191. EMY

  Kul tävling! Allt i ett och minimalt med disk! Helt i min smak. Fanns många roliga recept på deras hemsida dessutom, kanske vi kan utöka vår repetoar av vardagsmat.

 192. Jeswi

  Åh, sån skulle jag verkligen vilja vinna. Barnen älskar friterat och tjatar på mig varje dag om egenfriterade pommes 🙂
  Då kanske barnen kan börja hjälpa till att laga mat oxå :-))

 193. Evelina Halén

  Åh en sån vill jag gärna vinna. Främst till min man som står för den mesta matlagningen i detta hushåll!

 194. Clara

  Åh tänk att kunna vinna en sån! Skulle vara så användbar nu när jag ska jonglera en viljestark 3-åring och en nyfödding!

 195. Annki

  Vore guld värt för mig att laga mat i till min son som är född med ett syndrom som heter Prader Willis syndrom som dels gör att han inte känner någon mättnadskänsla + att hans ämnesomsättning gör att han lätt går upp i vikt. Vi kämpar med lågkalorikost och motion varje dag, och jag har länge suktat efter just den här håshållsprylen, för den skulle hjälpa mig jättemycket att laga bra mat till min lilla kämpe!

 196. Johanna

  Wow vilken cool grej. Skulle verkligen vara till hjälp i köket där det ständigt behövs ny inspiration! Och nyttig också! Då slipper man känna att timmarna på gymmet var förgäves!

 197. Ida

  Någon gång måste det väl vara min tur att vinna. Jag har sån otur i sork och tävlingar så att man nästan inte tror det är sant. Min man säger att det är pga att jag har tur i kärlek. Stämmer iofs men vad f*n det räcker inte alla gånger.

 198. Lina

  Jag behöver all hjälp jag kan få! Äntligen tagit tag i mina extra kilon och gått ner 11kg men behöver motivationen och hjälpen med dom sista! En sån här vore ju kanon att vinna!

 199. Elin

  Skulle vara bra å ha då jag snart ska föda nummer fyra och kommer vara hemma med bebis å tre små stora syskon å pappan jobbar borta i veckorna

 200. Emma

  I brist på tid som alla småbarnsmammor som jobbar heltid och dessutom pendlar långt så skulle denna göra underverk för variationen på mat här 😉

 201. Frida

  Åh! En sån skulle jag gärna vinna! Tänk så underbart att kunna njuta av lite mer hälsosam mat utan att för den sakens skull läggs ner en massa tid i köket!! Håller tummarna !

 202. Karin

  Jag skulle vilja ge en sådan till min son som fyller 18 på fredag. Han håller på att utbilda sig till kock och önskar sig en sådan

 203. Helena.B

  Vi ska tillbringa semestern i en stuga med bara spisplattor (och grill ute, men i detta regnväder känns det inte som ett säkert alternativ) så jag skulle ju bli överlycklig för denna vinst. Tänk vilka mysiga middagar vi kan ha när regnet faller utomhus

 204. Pernilla

  Hej, Villl gärna vinna denna ”supermaskin” Passar mig perfekt då jag inte är den störste älskare av matlagning:) Denna gör det säkert lättare och roligare med nåt nytt 🙂
  Tack Carola för en fantastisk läsvärd blogg.

  Kram Pernilla

 205. Gabriella

  En ActiFry från Tefat vore perfekt hos oss, jag är ensamstående och tonåringarna har börjat ta intiativ att laga mat när jag jobbar, men det används mycket smör och olja och jag vill att vi äter nyttigare, då vi har diabetes och hjärtproblem i släkten. +att äldsta har typ 1 diabetes

 206. Anna

  Vore fantastiskt att vinna en ActiFry från Tefal. Kanske att man kan ägna tiden till spännande matlagning när nu solen lyser med sin frånvaro…

 207. Agneta Emsell

  En sån vore verkligen toppen,
  Verkar nyttigt för kroppen,
  Som kroniskt sjuk mamma med 2 kroniskt sjuka barn man så mycket inte orkar och kan,
  Denna skulle underlätta för min man.

 208. alexandra

  Hej Carola.
  Som ensamstående småbarns mamma där jag både pluggar och jobbar så hade denna varit perfekt då man inte har alltför mycket tid till matlagning ..

 209. Jeanette

  Jag skulle vilja ge denna till min tonårstjej (16 år) som ständigt följs av otur, för två somrar sen dog hennes kanin, förra sommaren dog hennes andra kanin och i år föll hon av sin häst så både hon och hästen blev skadade. Och nu är hästen opererad så hon inte får rida på den i sommar.
  Hon skulle kunna träna här hemma och laga mat och sen har hon en bra maskin när hon flyttar hemifrån.

 210. LinaH

  Sån hade varit super för min familj, men hade jag vunnit den hade jag gett den till min farmor som blir 90 år i augusti, varför just till farmor?
  Jo för hon äter mycket av dom färdiga portionerna i från affären å en tant på 90 år ska ha mer näring än vad de är i sånna och med denna skulle hon nog fixa bättre mat eller åtminstone när man besöker henne att man kan hjälpa henne snabbare. Så jag som aldrig har tur önskar mig gärna vinna denna till min Goa härliga farmor:) fast kan vinna två en till min familj med 😉

 211. Nadja

  Den här maskinen skulle jag verkligen vilja vinna, skulle vara perfekt om man har gjort gastriq by pass. Man kan inte äta vanliga pommes längre för det är för fett och man får dumping. Vinner jag denna kan jag ändå äta pommes och grönsaker fast nyttigare. =)

 212. Cecilia

  Den här chansen vill jag inte missa. Vid vinst skulle den få hjälpa make (& barn) i köket så mamman får lite kökssemester 🙂

 213. Jennie

  Den här skulle vara guld värd här hemma då jag oftast är ensam med min lilla ettåring som behöver ett vakande öga HELA tiden. Skulle vara super om man kunde få hjälp av ”någon” i köket så man kan fortsätta leka med honom under tiden som maten blir klar 😉 kram!

 214. Ulla

  En sån hoppas jag att jag vinner:) skulle passa perfekt i mitt stressiga liv. Att den gör nyttig mat är ju toppen!

 215. Helene Strömberg

  Jag vinner aldrig något, men man måste ju prova, sliter hårt som ensamstående mamma med dubbla jobb för att mina flickor ska kunna få det lilla extra man gärna vill unna det bästa man har i livet. En sån här mackapär är ju ”lyx” och inget man skulle lägga pengar på men gärna hade haft hemma i köket. Tack för en bra blogg. Som min 16 åriga dotter säger när livet är tufft *STAY STRONG, NOTHING LASTS FOREVER, PAIN AND TROUBLES INCLUDED*

 216. Mahlin på Öland

  Åh vilken lycka om jag har turen!
  Jag jobbar långt hemifrån (pendlar 4,5 timmar om dagen) och tänk så skönt det hade varit med en sådan här när jag kommer hem trött och hungrig.
  Mannen o jag får nu hem våra ”utflugna” döttrar, (en som pluggar i San Fransisco och en som jobbar i Stockholm) till oss på södra Öland under några härliga sommarveckor.
  Då hade denna Tefal varit kul att få testa.
  Håller tummarna 😉

 217. Cecilia

  Denna skulle jag vilja ge till min man som precis ha börjat jobba,skälv kan jag inte laga mat:)så när han kommer hem från jobbet trött för han ha gått upp kl 5 å ställer sig å laga mat som han knappt orka så hade denna suttit perfekt,då ha jag bidragit med min del i matlagningen!ha det bra!kram

 218. Monika Johansson

  Vore perfekt för mig med reumatism, mindre kastruller och mindre disk. Kan njuta av sommarsolens värmande och läkande solstrålar i väntan på maten.

  VHS
  Monika

 219. Catarina

  Åh! En sån hade varit perfekt när man är ensamstående och studerande, då det känns som att tiden sällan räcker till..

 220. Christina

  Har aldrig någonsin provat på såna moderna saker, så de vore verkligen roligt om jag skulle vinna 🙂

 221. Carina Svensson

  Tänk om jag hade turen att vinna:) Ensamstående mamma till 6 barn, då kanske t.om maten hade varit klar när jag kom från jobbet:) Då skulle mina tonårsbarn kunna laga till maten! Hoppas kan man ju alltid:)

 222. Maria Sjöqvist

  Oj vad jag skulle behöva en sådan perfekt maskin, då jag opererat magen och inte tål något fett, men ibland blir sugen på något ” friterat” hoppas på tur.

 223. Ann-Sofie Gren

  Jag skulle vilja vinna den till min man så att också kan hjälpa till med matlagningen. Hans melodi är nämligen maskiner är mitt liv.

 224. Nathalie

  När man är mamma till tre barn med allergier mot allt är man ständigt på jakt efter saker som ska underlätta matlagningen. Och den här skulle verkligen göra det 🙂
  Den får dessutom bums följa med till husvagnen så barnen slipper äta kokta potatisar hela sommaren !

 225. Pernilla

  Åhhh den skulle vara helt perfekt att ta med på husvagnssemestern! Tänk att göra massor av olika grönsaker i den

 226. Marie

  Vore perfekt om man vann en sån här, börjar 6 veckors semester/föräldraledighet till veckan och vad skönt att kunna spendera tiden med barnen istället för att stå vid spisen flera timmar per dag! 🙂

 227. Lola (Carola)

  Vore jätteskoj prova på den! Brukar ALDRIG vinna ;), men ett försök gör jag!!

  Kramar till Dig min ´vän´ önskar Dig en toppendag på alla sätt!

 228. Ullis i Jämtland

  Halloj! Klart jag vill vara med och tävla! Har länge funderat på att köpa en sådan…..men man har ju andra hål att stoppa pengarna i =) Har hört av vänner och bekanta att den är toppen! Ha en skön vecka!

 229. May Carlsson

  En sådan maskin vore toppen att vinna. Pga av sjukdom så har jag gått upp 50 kg(!) och de sitter stadigt vill jag lova. Att få hjälp med att laga fettsnålt vore inte så dumt!

 230. Therese

  Wow en sådan maskin vill jag verkligen vinna. Tänk så mycket tid man får över till att göra andra saker, umgås med sina barn t e x. Och för en gångs skull så kommer det bli roligt att laga mat för det är annars inte min starka sida.

 231. Petra Karström

  Är med och tävlar, skulle passa perfekt nu när vi köpt husvagn för första gången i vårat liv

 232. Anki

  Åh, den hade varit en dröm för mig att vinna 😀
  Med små nyfödda valpar i korgen + tid till de andra hundarna och djuren + hem o familj så hade denna apparat sparat en massa tid åt mig 😉
  Kramar från Skåneland

 233. Rebecca

  Jag skulle gärna vilja vinna:) hade blivit så glad om jag hade kunnat äta pommes utan så mkt olja för att jag pga av magproblem inte kan det utan att bli dålig

 234. yvonne

  En sådan skulle jag behöva som inte tycker om att laga mat en livsviktig sak är ju att äta. Att äta är ju gott men att laga, nej.

 235. Cecilia Alin

  oj en sådan skulle inte sitta fel… tiden att laga mat verkar som ha försvunnit nu när den lille är här inte alls tycker det är kul när det ska göras husliga saker..

 236. Malin Svensk Björck

  En sån här vill jag verkligen ha!
  Perfekt för mig som är handikappad 🙂
  Håller tummarna!
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing