Allmänt

Home again

Jag har nog haft rubriken Hemma igen, Hemma edyl ett antal gånger, så vi kör internationellt idag 😉
Vi är hemma! Förbereder inför skolstart i morgon med att alla barnen leker med kompisar på gatan, lite sista natten med gänget;)
I morgon kommer det svida som fan att kliva upp, nio veckors vakna-när-man-vaknar är till ända, och det är bara att masa sig upp. Jag bävar för när det är mörkt på morgnarna, så länge det är ljust funkar det.

Om en stund hämtar syrran upp mig och det blir cirkelfys, härligt!
Jag återkommer ikväll 🙂

Bye bye 🙂

Kommentarer

  1. Profilbild
    Karin

    Hej Carola!
    Men åh är ni redan hemma igen :-/ Jag visste inte att skolorna börja imorgon, jag hoppades att ni var kvar i Årsunda, och att vi kanske kunde träffas nåt då :-/
    Då har vi alltså gott om varandra den här sommaren också =(
    Får hoppas på att det blir camping på strandbaden nästa sommar också då, och att vi ska kunna få till en dag som passar då!
    Kram från mig

  2. Profilbild
    Ida

    Jag tror det är väldigt blandade känslor för de flesta det här med att sommarlovet är slut och skolan börjar igen. Själv tycker jag att det är rätt skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Brukar tänka att sommaren kommer ju tillbaka nästa år igen och jag gillar ju hösten också. Men visst, det är absolut något speciellt med sommar.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting