Allmänt

Om några timmar….

..kör höstterminen i gång igen. Ungarna har hoppat i säng och sover förhoppningsvis åxå:)  Lovelia kom upp för en stund sen och hade då upptäckt att hon tappat en tand, utan att hon märkt det, och frågade om det funkade att ställa ett tomt glas med vatten för att tandfen skulle komma?  Jadå, det tror jag ♥

Alla barn har duschat och är fräscha inför skolstarten. Jag har lite problem, för jag skulle vilja gå med Lovelia till skolan i morgon, hon börjar ettan, och det är ju dessutom en helt ny skola eftersom vår mögelsaneras. Men, jag vill inte ha med pojkarna, de har för det första inte vaknat då 😉 och för det andra så känns det fånigt att släpa med dem fram och tillbaka, men jag har ingen säker barnvakt. Jag tror att Patricia är hemma då, och att även Corrinda börjar lite senare, så jag skulle hinna, men det visar sig.

Sen är det föräldramöte på kvällen, för alla tre tjejerna…och där kan jag bli lite sur och grinig, för det är svårt att klona sig, men det är väl mest för att visa de nya lokalerna, och de har jag ju haft barn i förr, så vi får se om jag går.

Vad det gäller föräldramöten så har jag mer och mer slutat gå. Nu kommer jag väl bli lynchad, men herregud, det sägs i princip aldrig något som är värt att sitta där i ett par timmar för. Allt viktigt kommer dessutom på mail, och man träffar ju lärarna om det behövs om inte annat på utvecklingssamtalen. Jag litar på personalen i skolan, och litar på att de kan sköta sitt jobb, och att sitta på föräldramöten är förvisso trevligt, man lär känna de andra föräldrarna, men det är väldigt sällan det avhandlas något viktigt. Mina barn är viktiga för mig, och att de funkar ihop med andra barn och vuxna är viktigt, men sen struntar jag faktiskt i hur de lägger upp undervisningen:) Bara de lär sig det de ska, och gärna har roligt är jag nöjd. Att sitta på möten och lyssna på problem som inte gäller mina ungar är astråkigt. Eller, som det rätt ofta är, massa prat om fritids där ju inte mina barn går. Och jag vet ju att mina barn sköter sig, det har jag lärarnas ord på.  Givetvis så går jag om jag har möjlighet, men jag vränger inte ut och in på mig för att lösa barnvaktsfrågan.

Skjut mig;)

 

En annan sak jag faktiskt funderat på, helt oväsentlig, men ändå: Varför har vi så mkt finska program i Sverige? Det är ju minst ett finskt barnprogram om dagen, och då går ungarna från Tv:n men lämnar den på, och så får jag spunk 🙂 Förr, runt krigstiden, så var det väl väldigt många finska barn som skickades hit, och då kan jag förstå det, att behålla sitt språk är viktigt, men nu?  Varför har vi i så fall inte samma frekvens av norska/danska/isländska program?

Som sagt, helt oväsentligt, men en fundering:)

 

Och så lite camping då. Vi har sagt upp våra säsongsplatser på Strandbadens camping i Årsunda:(

Det är inte ett beslut från hjärtat, utan från hjärnan. Allra främst beror det på att det är gröna alger i vattnet, och att vi inte kan bada. Nu har massor av olika sagt att det inte är farliga alger, att man inte blir sjuk av de här, men alltså….jag vågar inte chansa. Att ha fem magsjuka ungar i en husvagn långt från en toa, kanske vara sjuk själv…nä det funkar liksom inte. Och även om de inte är farliga är det inte lockande att bada när det är grönt som spenatsoppa, och ungefär samma konsistens.

Andra stora anledningen är att man, för att vara säker på att få behålla sin sommarplats, även måste betala för vintern. Jag har inte en vagn som funkar på vintern, och även om jag hade värsta lyxvagnen skulle jag mer troligt hoppa bungyjump från Empire state building än vintercampa… Det är inte min grej! Jag gillar att åka slalom, ja, men inte att passa upp på massa ungar samtidigt 😉 och det är ungefär det enda som är kul på vintern. Att bo sex, sju personer i en husvagn på vintern, med alla dessa kläder och skor….nja, jag brukar se saker som en utmaning att anta, men nix, inte detta.

Att då betala, i dagsläget 4500kr, bara för att vara säker på att få sommarsäsongen, känns som att det inte är riktigt ekonomiskt. Jag hade tagit en extra funderare om man sluppit den kostnaden. Och hade det funnits en pool hade vi aldrig sagt upp platsen.

Nu ställde vi oss direkt på kö igen, för att kunna komma tillbaka, men vi får ju knappats våra platser igen, och det är ju halva grejen att ha Helen och Lars som grannar.

Jag har haft sån ångest, och varit så ledsen, jag vill vara kvar, men jag vet ju att så länge vattnet är grönt vill jag inte bada, och det är verkligen grejen med att campa – att man har ett bad inom nån minuts avstånd.

Vi kan ju alltid åka dit bara några veckor och stå på de platser som är avsedda för de gäster som kommer och går, men det är inte samma sak.

Nu letar vi efter säsongsplatser på nåt annat ställe, men det är liksom kö överallt.

Förnuftet säger att det här är helt rätt beslut, men hjärtat säger annat, det är så mkt känslor i den här campingen!

Jag, syrran och Helen, plus fem killar bodde alltid här v 32, ihop med våra familjer som mindre, och vi hade alltid superkul, det var en av sommarens höjdpunkter 🙂

Sen har Helen ofta återkommit hit, medan jag inte varit här på många år, men så hälsade vi på henne över dagen 2011, när Jameson var alldeles nyfödd, och då bestämde jag att jag VILLE åka med husvagn, så jag körde över honom jag var gift med totalt, han har i alla år vägrat att campa. Vi har gjort det, bott i tält på de resor vi gjort till typ Astrid Lindgrens värld, High Chapparall osv, och det är ju rätt mkt meck, Inte för nån annan än mig iofs som alltid fått vara den som planerat och packat och tänkt, samt satt upp tält och sen rivit dem… Han har väl mest klagat över vädret, och att det är svårt att sova osv;) (mes)   Mamma och pappa hade ju vår gamla vagn kvar så den hämtades hem året efter och drogs hit i två omgångar, samtidigt som Helen och Lars var här. Första svängen var även den jag var gift med, med, men inte mentalt, han var ju redan då otrogen med det där fraset han hänger med. Och med otrogen vet jag inte om det handlade om sex, men det handlade ju definitivt om att han hellre var med henne än sin familj och det är ju fan värre.

Jag var väldigt deppig den sommaren, 2012, men ingen visste nåt. Som Jon Bon Jovi sjunger: it might be painful to smile, but it covers the scar… Jodå, det funkar att le och se glad ut, även om det är ett stort hål i hjärtat.

Men barnen älskade det, och jag älskar att bo i husvagn, och även om han inte var med så hade vi det kanon. Sen reste han sig ju upp och gick i februari 13, och det var första året vi stod säsong med vagnen, och man kan ju inget annat säga än att det är stärkande för självförtroendet att ensam rådda runt det med fem,sex,sju ungar, där den minsta ägnade sina dagar åt att rymma 😉

Årsunda har på nåt vis blivit min fristad, den är MIN, och där har jag kunnat ha ro i själen.

Men kan man inte bada så måste man tänka om, och fast det känns bittert så får det bli såhär.

Jag får inte dra husvagnen på mitt körkort, min bil är för tung…töntiga regler, den är asbra som dragbil! så jag är väldigt begränsad. Helen och Lars funderar på att åka runt lite nästa sommar, men det kan inte jag, så jag vet inte riktigt hur det blir. Men på nåt vis löser det sig, visst?

Så den här svängen kändes deppig, jag var så bestämd i mitt, och syrrans, beslut att inte bo kvar, men så fort jag körde in på campingen ändrade jag mig, och var beredd att pröjsa vintersäsonger och låta bli att bada;)

Usch.

Men men.

Vi fortsätter med annat 🙂

 

Skolan börjar som sagt i morgon, men Jamie körde igång redan idag med höstterminens elände, och fick tabletter mot mask i morse, han har blivit jätteduktig på att ta tabletter, min lilla tappra krigare ♥

Mask är äckligt, men snabbt behandlat med tabletter, och vissa av barnen är mer känsliga än andra och drabbas, medan vissa aldrig åker på det.  Han avslutade sen kvällen med att kräkas:(

Jag har ändå gott hopp om att det var att han satte i halsen, för han var piggelin som tusan hela dagen, och skuttade glatt in i sängen med sin välling, drack den, hostade till och kräktes upp allt. Efter sanering sover han nu lugnt och tyst, så det borde vara ok. Men man vet ju aldrig.

 

Igår på vägen hem så kom vi iväg rätt sent, jag ville åka på kvällen för att slippa värmen i bilen ( ac:n ni vet) och så kom tjejerna upp med förslaget att äta pizza på Wallis, som har ta mig sjutton de godaste pizzor jag någonsin ätit. Trevliga som bara den är de åxå, och jag var inte ett dugg svårövertalad. De ville avsluta sommaren med att fira lite 🙂

Vi packade ihop och åkte via Wallis, och kom sen därifrån vid 20.30 eller så, skymning med andra ord, och jag hade ögonen med mig. Jag hatar att köra motorväg, det är så förbannat tråkigt så jag kör Gysingevägen, som är en majsig väg med skog och 80km/h för det mesta, och för mig går det lika fort som motorvägen, som är några mil längre.  På sina ställen är det skog ända fram till vägkanten, och där klev plötsligt en STOR jäkla älgtjur upp på vägen, kanske 20 meter framför bilen…Gahhh!!  Tvärnit. Jag är så tacksam för Karins Vlad, att han kollade mina bromsar och sen såg till att byta dem, för annars hade det ju inte gått att stanna. Nu raskade den där älgen på lite, och jag stannade aldrig helt, men det var tillräckligt nära för att få upp pulsen i 180:)

Min första tanke var : En Häst?? Med horn? Eh WTF?  innan jag såg att det var en älg:) Det är ju inte jätteofta man stöter på dem när man kör bil i Uppsala liksom 😉 där är det mer rådjur, gärna hemma på vår villagata där man rätt ofta kommer körande för att sen få nita för ett rådjur som står och blänger för att man störde 😉

Novalie satt i fram med mig och hon blev alldeles stissig, hon hade nog aldrig sett en älg på riktigt sa hon, och var sur att hon inte hann filma 😉

Resten av vägen hem gick utan närkontakt med något, pust.

 

Nu ska jag gå och bädda i min säng, som blev nerkräkt och tvättad, och så måste jag leta reda på ett annat täcke, för jag har bara ett påslakan som är sådär stort som mitt nya täcke, som är ett dubbeltäcke. Måste se till att köpa ett till, Ikea kanske får besök snart igen 🙂

 

Ni får ha en supertoppenbra måndag!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Profilbild
    Anette

    Carola tror nog du är förlåten om du skippar några föräldramöten :). Du har ju det lite körigt med barnvakt så det kan vara svårt att springa på alla möten. Klart man ska prioritera att vara med sina barn i stället!

  2. Profilbild
    Karin

    Att inte gå på mötet är ett sätt att slippa alla föräldrauppdrag i klassen. Föräldrar som alltid går på mötena får hela tiden ta dessa uppdrag:(

    Carola: i våra klasser har det funkat så att man går efter klasslistan när klassföräldrarna ska utses, så man slipper inte undan om man inte är där 🙂
    Och utöver det har vi inga uppdrag, det ligger på klassföräldrarna .
    Jag försöker absolut inte smita undan, det fattar ni hoppas jag?

  3. Profilbild
    Anna

    Det är nog ett bra beslut att hoppa campingen, det blir ju dyrt att betala om man ändå inte kan bada ( vilket är ett måste vid campingplats:) )
    Däremot håller jag inte med om att skippa föräldramöten..jag har 6 barn och går (nästan) alltid, det är bra att träffa andra föräldrar..få ” ett ansikte” på folk, superbra om det blir något tjafs i klassen mellan barn, då är det bra att byggt lite kommunikation med de andra föräldrarna innan..sedan vill jag visa mina barn respekt, visa att de är viktiga och visa att jag tar mig tid för möten med deras lärare , du ser ju till att få barnvakt för din träning?
    Jag förstår att du är jättebesviken på dina barns pappa ( det undgår ingen..) men att kalla hans sambo för ”fraset”? Det gör inte dig vackrare om jag säger så..håll huvudet högt istället och koncentrera dig på det viktiga..barnen.

    Carola: men jag tyckte jag var rätt snäll med Fraset;) hon är en vidrig människa på alla sätt, och jag har träffat henne ett flertal gånger innan detta. Falsk, och en massa saker jag inte kan skriva i dagsläget.. Nåt lär jag kalla henne och fras är vackrare än det mesta jag tänker 😉
    Ang f- möte, jag går på de allra flesta, men eftersom den här skolan kör samma för alla klasser känns det inte ett dugg intressant att gå tre gånger, tjejtrion går ju här. Mötet med de andra föräldrarna missar jag till en del, det kan inte hjälpas. Denna vecka är det möte mån tis och onsdag och jag har som sagt ingen barnvakt . Skjut mig.
    När vi var två vuxna missade vi inte ett enda möte på alla år, men nu måste jag prioritera. Och då måste jag välja att ta hand om barnen hemma.
    Till träningen får de följa med om jag inte har barnvakt , det går inte på f- möten, det är skillnaden 🙂

    1. Profilbild
      Camilla

      För ett antal år sedan skrev du att Perra skulle köra sin thailändska arbetskamrat till flygplatsen. Då skrev du att hon var super trevlig och gav henne massa beröm. Det synsättet verkar ha ändrats nu. Tycker för övrigt att du är en super kvinna. Absolut min förebild:)

      Carola: ja det har ändrats, det gjorde det i samma sekund som hon visade vad hon var ute efter, det är ju det jag menar med falsk. Att vara supertrevlig mot mig och gulla med barnen och samtidigt ligga med min man…
      Fast det var hennes syrra som kördes till Arlanda, och som Jordan var så förtjust i:)
      Tack ❤️

    2. Profilbild
      Camilla hockymamma

      Synd att han inte kunde dela sina problem med dig utan vände sig till en människa på jobbet,även om äktenskapet inte hållit så kanske ni bägge två hade haft era barns bästa framför ögonen.
      Som det är nu går nog hans liv ut på att du ska ha det så dåligt som möjligt och det oavsett skada för era gemensamma barn.Min man har också eget företag och jobbar såklart jättemycket och konstiga tider osv.skillnaden är kanske att han delat sitt företag med mig och jag har varit involverad från början i både dåliga och bra dagar.Hoppas verkligen att ni någon gång om inte alltför lång tid in i framtiden kan komma till någon plattform där ni gemensamt kan hjälpas åt med barnen och att de får tillgång till bägge sina föräldrar,det är väl visserligen föga troligt som det ser ut idag.

  4. Profilbild
    Susanne

    Vad skönt att höra att ngn har samma uppfattning som jag när det gäller föräldramöten. Håller med dig helt och hållet! Utvecklingssamtalen är det som ger något. Vi har även samma upplägg på sommaren som ni har. Vi sover tills vi vaknar och äter när vi blir hungriga. Skönt att slippa alla måsten och alla regler på sommaren. Det är verkligen helt underbart! Vill även säga att jag tycker du är helt fantastisk som klarar av att ta hand om hela familjen, hus, bil m.m. Kram till dig och alla dina fina barn.

  5. Profilbild
    Ansan

    Chans till föräldramöte ikväll tisdag 19 augusti kl 18.30 för årskurs 3. 😉 Om du vill och har tid alltså. Jag var på mötet för årskurs 5 igår, och eftersom jag inte haft barn på nya skolan förut var det kul att se lokalerna.

    Jag växte upp i Västerås. Där fanns MÅNGA invandrare med finsk bakgrund. Inte gamla krigsbarn från andra världskriget utan personer som flyttat till Sverige för att få jobb (vi behövde arbetskraften!) på främst 60- och 70-talen. Det finns också väldigt många personer från Italien som hade arbetskraftsinvandrat till ASEA i Västerås redan med början på 50-talet. I norra Sverige pratar många svenskar finska hemma, och som flera personer redan har skrivit är finska ett minoritetsspråk i Sverige.

  6. Profilbild
    Anette

    I Sverige bor väl ett mycket stort antal finskspråkiga i första, andra och tredje generation. Själv är jag finländsk och en stor del av min släkt bor i Sverige, både finsk- och svenskspråkiga. Varför ska dom inte få värna om sitt språk?? Sverige är till stor del uppbyggt av finska arbetsinvandrare på 60- och 70-talet.

  7. Profilbild
    Anne

    Såg att Maria redan sagt det jag tänkt säga. Finskan är ett minoritetsspråk i Sverige och då är det naturligt att det finns barnprogram där det talas. Att tro att den högsta nivån av finskspråkiga barn fanns i Sverige precis efter kriget för att de kommit som krigsbarn är att tro fel. Har du missat hela den stora finska arbetsinvandringen från andra världskrigets slut och framåt? De stannade och blev en del av Sverige.

  8. Profilbild
    Marie

    Du borde få en guldmedalj som nu helt själv måste se till att få familjen att fungera. Såg ett gammalt Familjen annorlunda där Perra sa att barnen alltid skulle veta att han hämtade o ställde upp även om de typ druckit eller nåt sånt. Va när ni pratade rökning mm med era 2 stora flickor en taco-kväll. Nu visar Perra ett gammeldags sätt att det är lätt för en pappa och dra o lämna allt till mamman, typ 70-80-tal. Men nu är det 2014 o då ska fan i mej båda föräldrarna finnas o ställa upp för barnen även om man så hatar exet. Han får lyfta röven o börja va aktiv pappa. Vad är det för jävla brud han träffat som inte tvingar han till att vara den pappa han är. Hon måste också vara idiot. De ska passa de barn som inte ska med eller följa med de som ska iväg, punkt och slut. Han är som ett barn som tröttnat på sitt husdjur, bara det att så funkar det inte om man satt 9 barn till världen. Väx upp Perra!!!!!! Vilken jävla pappa som inte vill göra skolstart mm till ett fint minne för sina barn. Nä han måste ha fastnat med huvudet i en syltburk på Syltkrukan…….Tur barnen har dig, men du har bara 2 armar och 2 ben och pengarna växer ju som bekant inte på träd. Så hoppas Perra ersätter och kompenserar sitt skitbeteende med att slänga in pengar och försörjer barnen helt. Det är inte kärlek men man får vara nöjd med vad idioter kan bidra med. Kram till dig supermorsan 🙂

    1. Profilbild
      Elin

      Kunde inte skrivit det bättre själv, instämmer helt med dig Marie. Även om Perra nu på det mest respektlösa sätt valt bort Carola för en( förlåt min fördom) tailänska…. jagskahaffaensvenskmansåjagfårstannaisverige….inte första gången man hör en sådan ”kärlekssaga” . Så är det hans förbannade plikt att ALLTID välja sina barn före någon annan. Märks också att hon har en djävulsk plan när hon inte gör allt för att Perra ska ta sitt föräldraansvar. Nästa drag är väl att bli gravid så hon lättare får stanna alt bröllop. Sådana lyxsökande tjejer är inte värda att va här…..vet iofs inte om hon nu är en tjej som nu blev förälskad i personen och inte i pengar, Sverige, tryggheten här, men tveksamt då hon inte ställer ultimatum på Perra som pappa. Bra jobbat Carola, vad hade hänt om du också tappade huvudet och ville leka tonårig singel utan barn helt plötsligt efter 20 år…..Nå fy fan för killar som Perra, de är inte bra för killars rykte, men tyvärr allt för vanligt i 40-åriga gubbsjukas hjärnor. Kram och lycka till Carola

  9. Profilbild
    Maria

    Finska är ju det största minoritetsspråket i Sverige, vi (sverigefinnar) är ju flera hundra tusen till antalet, även inkluderat andra och tredje generationen. Vi måste ju också få värna om vårat språk m m. Vi har ju hjälpt till att bygga upp Sverige tillsammans med andra folkslag 😉

  10. Profilbild
    Jannica

    Hej!
    Tack för en bra blogg 🙂 Annars så sänds barnkanalen också i Österbotten, Finland 🙂 De flesta som tittar är ju finlandssvenskar, men många kan ju i den åldern redan en del finska 🙂

  11. Profilbild
    Ella

    Haha, gud va dominant du verkar vara… ”så jag körde över honom jag var gift med totalt…”
    Läskigt med älgar på vägen, de borde hålla sej i skogen, tur att turen var på er sida iaf.

    Carola: ja visst låter det bitchigt 😉 jag överdrev såklart 🙂
    Men eftersom han tydligt meddelade att han inte skulle vara ledig nåt, så kände jag att jag var tvungen att göra något för barnens skull:)

    1. Profilbild
      Lotta

      Ni skaffade fler barn istället för att kommunicera?

      Carola: Men grejen som ni kanske inte fattar är att vi varit överens om att skaffa barn. Vi har haft ett bra liv ihop med kommunikation och kärlek. Hans jobb har styrt allt och jag har fått anpassa mig, så är det för många. Sen hände något med honom efter att Jamie föddes, jag har en trolig anledning som jag tror på och den handlar om en stor kris på jobbet som ledde till många månaders problem. I kombo med att ha jobbat för mkt i för många år flippade det, och av nån anledning , hjärnan är konstig, fick jag bli skurken.
      Sen hade jag skrivit långt om hans nya här, men eftersom alla kommer läsa det som om jag vore rasist så tog jag bort det 😉 men hon är thailändska och beter sig som ett praktexempel på de thaitjejer som kommer hit och snärjer en snubbe.. Jag är inte rasist jag lovar men man kan inte blunda för vad som försiggår av risken att betraktas som det. Så svaret på din fråga/ konstaterande är Nej. Något hände efter sista barnet.

      1. Profilbild
        Lotta

        Dock viktigt att tänka på hur du utrycker dig framför allt här på en öppen blogg. Det är barnens pappa du skriver om.
        ( jag försvarar inte P beteende)

        Carola: allt jag skriver är genomtänkt, tro det eller ej;) även gällande honom och allt runt det. Jag väljer att uttrycka mig på ett visst sätt, en del hurrar och en del hatar men man kan aldrig pleasa alla. Så enkelt är det:)

  12. Profilbild
    Eva

    Vad jobbigt att du ska ha så svårt med barnvakt!
    Sover aldrig nån/några av barnen hos tex mormor/morfar? Eller hos sin pappa?
    Att inte farmor är aktuell förstår jag!!
    Förstår nu att jag var väldigt bortskämd med att mormor ville ha barnbarnen sova över ofta. Men så var hon förstås frisk och orkade, alla har ju inte sån tur!

  13. Profilbild
    Christin

    Jag gillar föräldramötena, mest eftersom man får träffa övriga föräldrar och lättare kan planera in när barnen ska leka osv.. men hatar dock när de lägger olika föräldramöten samtidigt, som ensamstående är det inte lätt att klona sig, vara hemma o passa de små o gå på båda mötena..

    Carola: att träffa de andra föräldrarna är trevligt 🙂 men inte nån prio:)

  14. Profilbild
    Magda

    Hej kom och tänka på en sak när du skrev om att du inte få dra husvagnen med din bil, har du kollat upp att man kan ta B 96 kolla in detta
    NYHETER
    Från och med den 19 januari 2013 har det skett en del förändringar, bland annat gällande körning med tung släpvagn. Man har lagt till utökad B-behörighet(B+/B96), som gäller körning med tung släpvagn där den sammanlagda totalvikten på bilen och släpvagnen högst får uppgå till 4250 kg. För att få utökad B krävs inget teoriprov (förutsatt att du har körkort med behörighet B), det är heller ingen manöverbana på ditt körprov. När du tagit ditt körkort kommer det att vara en villkorskod (se baksidan på ditt körkort) där kommer det att stå 96. På framsidan kommer det alltså fortfarande att stå B.

    Kram

  15. Profilbild
    Madde

    Åk till Stenö camping, det ligger precis vid havet, långgrunt, inga gröna alger och med nya E4 blir det inte många timmar i bil heller..

  16. Profilbild
    Lola (Carola)

    Läser o förundras …
    Helt FANTASTISK är Du på alla sätt!! <3
    O Ditt underbara sätt att uttrycka Dig i skrift!!
    Bästa bloggaren!!

    Kram till Dig o alla Dina jättefina barn.
    Ni gör det så otroligt bra alla!

  17. Profilbild
    Ingela

    Hoppas att ni väljer Årsunda nästa sommar igen! Tycker liksom att ni hör hemma där och alltid trevligt med trevliga grannar! 🙂 Men jag håller med om att det är fruktansvärt tråkigt när algerna bjuder in sig till våran strand… Hoppas det bara var en engångsföreteelse med kräkan och att allt funkar som det ska med skolor och möten! Ha en kanon måndag hela familjen! 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting