Allmänt

Lite vinnare

Jag har ju inte haft riktigt tid med nånting alls, tycker att jag mest bara påbörjar saker för att sen gå vidare och påbörja nåt mer;)

Men nu så, här är vinnarna till tävlingarna!

 

Den fräsiga handångrengöringsmaskinen från Philips får flytta hem till Gullan:)

24/7 Tiobarnsmamma som kämpar med allt mellan himmel o jord på egen hand. De senaste åren har hälsan urholkats och nu fått gravt sjuk skelett som bonus. Vore som en skänk från ovan och Tacksamt att få chansen och vinna denna fantastiska,moderna hjälpreda! 🙂

Gullan

 

 

Och den där lilla mojängen man samlar alla sina foton och filmer och sånt på, San Disc Connect, den kommer få ligga i nåns julklapp hemma hos Jennifer:

 

Aaa men, vilken perfekt tävling! Vi har precis flyttat och nu är den jäkla dataladdaren borta! Den och tre tekoppar, hur är det möjligt?! Nu har jag massor av foton på mobilen som jag inte kan ladda över! Det är extra många foton det här året för vårt första barn kom i mars.:) hon kom 8 veckor tidigt och var pytteliten men frisk och stark! Jag vill verkligen inte bli av med de första bilderna på henne. SanDisks smarta minne vore guld!!

Jennifer

 

Grattis och God Jul till er!!

Jag har mailat er, men annars mailar ni mig: carolawetterholm@gmail.com

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting