Allmänt

Länk UNT, Loppi, Hola

Sådär ja, framme på folkhögskolan Hola, och sitter nu i min nybäddade säng ( bäddad av mig, så det är ordentligt gjort*s*) och äter Dumlekolor som jag hittade i väskan. Märkligt det där, under resans gång är jag sällan hungrig, men väl framme skulle jag kunna äta en häst.

Den här gången hade jag sällskap av två kursare och det var väldigt mkt roligare än att åka själv, mycket babbel blir det 🙂

Jag har sett att någon länkat i kommentarerna, men  för er som inte läser dem så kommer en länk till UpsalaNyaTidning som gjorde ett reportage om hur man hinner med alla barnens aktiviteter. Någon tyckte det var en väldans negativ artikel och att det var kul att göra saker för sina barn, och det är det ju! Men kanske att det inte är det som det är frågan om utan om hur i hela friden man hinner med. Jag tycker det är jättekul att barnen har aktiviteter som de gillar, men det utesluter ju inte att det blir en jäkla massa jobb för mig. Och med handen på hjärtat, jag vet inte jag, men de som tycker det är svinkul att avbryta matlagningen för att hämta ett barn på gympan, när man måste klä på en, två, tre eller valfritt antal barn, skrapa rutan och värma upp en iskall bil samt skotta garageuppfarten…de är nog rätt få:)

Jag är nöjd med artikeln, tycker att den är fint skriven.

 

Sen måste jag bara tipsa er om en sak, och det är LOPPI! Ni är ju inne på deras sida nu, eftersom jag bloggar här, men har ni kollat ordentligt på den? Gör det, och glöm inte att Gilla Loppi på Facebook, det har jag gjort enkelt för er, klicka så kommer ni direkt dit: Loppi

Det finns flera härliga tävlingar nu, kanske kan biljetter till Disney on ice vara något? Åh jag kan varmt rekommendera det, vi var förra gången, och kanske kan vi komma iväg igen, barnen älskade det:)

De har även startat upp lite shopping, så kika in där med, bla Disney-shopen…OMG jag kan köpa allt där..

 

Idag åkte jag till Hola:)

Började dagen med julkalender och så packa väskan, för att sen dra iväg på träning. Hann bara komma hem så kom en rörmokare, en tjej, och pluggade elementet som är trasigt. Det tråkiga är ju att det måste sitta ett element där ute, så nu väntar jag på nån slags offert för att få veta exakt hur fattig man blir 😉 Men eftersom vi har en vattenkran där, som inte går att stänga av, så måste jag, alternativet är att chansa och ev få en fet vattenläcka..Nja.

Jag har ju inte ordning och reda någonstans kan man lugnt säga, men de regioner av huset som är absolut värst är tvättstuga, pannrum och bastu…och exakt där var jag tvungen att släppa ner henne idag för att greja:) Det ser inget annat än för jävligt ut, men så är det. Bättre en jäkla massa skit i hörnen än ett rent helvete 😉

Nu har vi iaf tryck i ledningarna igen och förhoppningsvis lite värme.

Jag vet inte för jag har ju lämnat boet, och nu är det mamma och pappa som är i ledningen där. Denna vecka fick de massa extrauppgifter, det är ju sista veckan på både gympa och kyrkis, och det innebär avslutningar.

Jag har nog aldrig missat en kyrkisavslutning och det sörjer jag, det är alltid mysigt. Inte heller har jag missat att gå på körens Luciauppvisning för föräldrar kvällen innan, men det blir det inte heller nåt med, så alla saker jag brukar göra och som får mig att fatta att det snart är jul, missar jag. Alltså kommer jag att tro att det är september ett tag till;)

Vädret luras ju dessutom.

Här uppe ligger det faktiskt lite snö, eller mest frost kanske svårt att avgöra i mörker, på marken, och träden är täckta av rimfrost, otroligt vackert

Resan gick bra, och det var tur att jag åkte med två kamrater, för av nån anledning hade min bokning på taxi sista biten fallit bort, men deras fanns, så jag fick ju åka med:) Hade kunnat bi spännande…;) Hua!

 

Nu kommer vi ha ett fullspäckat schema här uppe, kanske att jag hinner in hit och prata lite, jag hoppas det.

Styr hemåt igen på fredag, och sen börjar julstök deluxe hemma hos Familjen Wetterholm:) Då går vi all-in.

Nu ska jag göra ett inlägg med vinnaren av me&i, snart tillbaka, men tills vi ses och hörs:

Natti natti:)

 

Kommentarer

  1. j.ohanna

    Hej. Tack för en intressant blogg. Jag undrar hur du gör med julklappar till dina barn? Hur många får de ungefar? Och köper du grejer de vill ha eller typ kläder de behöver? Får de en eller tio klappar var? Jag fattar att du inte kan vara så exakt men jag undrar liksom bara. Önskar sig fiol yngsta något? Mina yngsta är i samma åldrar men de önskar typ bara saker som vi har här hemma.

  2. Fia

    Grattis på födelsedagen Carola! Både du och jag får fira vår dag på ett lite annorlunda sätt men förhoppningsvis i gott sällskap och en trevlig dag ändå:)
    Fia

  3. Johanna

    Jag kämpade med min övervikt i flera år tills min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bättre resultat.

    Resultatförbättringen har varit fantastisk!

    Läs om hur Efedrin kan hjälpa dig på http://www.apotek24.nu

  4. sussan

    God morgon, om jag inte tagit helt fel på dag så har jag för mig att du fyller år idag, önskar dig en fin dag o sänder många grattis =)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting