Allmänt

Min Gud, varför har du övergivit mig? ;)

Nä, jag ska inte dra in den stackarn i det hela, Gud alltså, men faktum är att jag känner mig lite som en såndär amerikansk frikyrkopastor som kastar upp armarna i luften och mässar, men inte om religion i mitt fall, utan om….

– Coldzyme!

coldzyme-splash-big-v3

Jag har rekommenderat den till så många människor och fått dem att prova och bli lika nöjda som jag är, att jag rimligen borde få en massa aktier som tack, men det lär väl utebli 😉 och jag börjar känna mig som en riktig preacher 😉

Jag känner mig nu djupt besviken och sviken av min vän, för jag är förkyld. Jag mår förvisso inte dåligt, men jag är täppt i näsan, eller så takdroppar den, och jag har haft lite ont i halsen. Detta TROTS att jag sprayat med Coldzyme:(

Alltså : Min Coldzyme, varför har du svikit mig??

*sursomättika*

Slutsats: Kramforsbaciller är skitfarliga 😉

 

Hur som helst, jag är HEMMA!

Borta bra men hemma bäst, det är så sant som det är sagt. Jag älskar verkligen att åka iväg till skolan, det är toppenmänniskor, kul att lära sig, intressanta saker, och bara jäkligt roligt. Men, lika kul som det är att vara där, lika härligt är det att få kliva in i hallen här hemma.

Pappa hämtar mig på stationen, och jag känner hur jag börjar le fånigt när jag ser hans bil genom glasdörren in till garaget:)

Tågresan hem gick bara bra, vi tre som åkte med samma tåg dit, åkte samma även hem, och vi hade inte platser bredvid varandra nu heller, det måste fixas nästa gång. På vägen dit hängde vi i första klass och insåg att det är där man ska sitta:) men på väg hem var det spridda platser och hoppa runt lite för att kunna snacka.

Funkar det med, men som sagt, nästa gång ska vi planera lite mer.

Hemma hade jag fått fina, fina blommor från Loppi ♥

Loppi

Jag har aldrig någonsin sett så stora rosor, och de doftar alldeles fantastiskt, tusen tusen tack!! ♥

Sen hade jag fått brev från en bloggläsare, Evabritt i Göteborg, med present i form av supergulliga mini-triss ♥

carola wetterholm

 

Jag ska rama in kortet, ängeln är så himla fin:)

Tusen tack!! ♥ Jag har skrapat tre lotter, och har många kvar, man måste dra ut på det roliga 🙂

 

Idag hade jag inga stordåd planerade, mer än en liten fika för mina föräldrar, barn och Janelle och Simon. Eftersom jag inte orkade skrapa bort den lilla snö som kommit under natten (premiär) för att åka och köpa fikabröd och mjölk, så messade jag Janelle och bad henne fixa mjölk på vägen, och så bakade jag en kaka i stället. Lite snabbröj innan  de kom, och sen fikade vi och snackade. Jag fick presenter, ugnsformar och plastbyttor av mamma, hon har ledsnat på mina extremt kassa ugnsformar;) och jag har gjort det för länge sen men inte tyckt att det varit kul shopping:) Janelle och Simon kom med paket från alla barnen, en fin tomte, och jag har fått en flanellpyamas av dem med, och så världens finaste julkulor av min syrra. Plus en gran, men  den får jag välja själv, alla vet hur petig jag är:)

Janelle och Simon hämtade hem den rosa plastgranen som de har klätt nu i kväll, jag ligger lite efter känner jag, men hoppas det ordnar upp sig till jul.

Lite middag, fiskblock som jag kokade en gratängsås kryddad med curry och paprika och hällde över, in i ugnen en halvtimme, och serverade med potatismos, trodde aldrig de skulle äta, de är inte jätteförtjusta i fisk, men det gick i, bara lite kvar. Sen var det ju Lucia på Tv, här ser vi det på kvällen, orka gå upp i ottan;) och det var ju mäktigt som vanligt. Jag är lite svag för Anders Ekborg, han sjunger härligt, och det blir väldigt pampigt i en kyrka med luciakör och solosång. Lite lustigt att vi på tåget stod och diskuterade just honom, men då inte kunde komma på vad han hette, och så är han solist där:)

Vi såg faktiskt Holas eget lussetåg åxå på morgonen igår så jag kan nog faktiskt börja förstå att vi är halvvägs in i december.

På vårt bord står vårt alldeles egna luciatåg:

lucia

 

Ni har nog sett det förr om ni hängt här ett tag. Det är en figur för varje unge, och jag har köpt fler allteftersom  det kommit fler:)

Janelle är Lucia, eftersom hon är äldst, sen är tjejerna en varsin tärna, Robban och Jordan är en stjärngosse medan Jamie får vara den lilla pepparkakan med tomteluva ♥

Den stora Lucian är jag (äntligen får JAG vara lucia, *s*) och den stora stjärngossen var ju mannen i mitt liv, som valde att förstöra livet för både mig och ungarna, så förra året tänkte jag låta honom ligga kvar i sin låda, men kom på att det var ju lite taskigt, så han är numera Jon Bon Jovi i stället, funkar för mig ♥ 😉

 

Sen då, ungarna åkte på att städa, och jag gick ner i pannrummet och tvättstugan och röjde, fick undan en massa kläder som ska iväg på olika håll. Nu står de förvisso fortfarande kvar där, men paketerade i kassar.

Och sen tog jag slut, och gick och satte mig i soffan och kollade på TV:) Här är jag kvar, och slöglor på Wolverine…en annan snubbe jag är svag för:)

Jag ska snart gå och sova, men ska bara greja lite till först, gå rundan och släcka och låsa.

I morgon är det stor avslutning på kyrkis på eftermiddagen så lite ska jag väl hinna innan dess tänkte jag, men man vet aldrig, vissa dagar lallar jag bara runt med min kaffekopp och får inget gjort:)

Nu är X-men slut, dags att sova, natti natti:)

 

 

Kommentarer

  1. Johanna

    Ja passa dig för Kramforsbaciellerna 😛 Jag jobbar i Kramfors och har åkt på en långdragen förkylning. I kombination med gravidtäppa är den grotesk 🙁

  2. Jenny Klahr

    Det verkar som hela min text inte kom med. Du om nån är värd en riktigt fin julklapp fr tomten. Du kämpar på helt fantastiskt,gissar att du finner styrkan fr dina fina Goa barn. Sänder en stor kämpar-styrke-julkram!

  3. Jenny Klahr

    Du verkar va en så härlig o mysig person. Helt suveränt o byta ”mänska” på stjärngossen☺. Kunde inte låta bli att le. Ja hoppas innerligt att du o barnen får en bra o mysig juk

  4. Monica

    Alltså du är ju bara för härlig, skulle nog låtit den stora stjärngossen ligga i sin kartong men du valde att byta ut honom. Bra gjort om inte annat för dina barns skull det är ju dock deras ”sk pappa” även om han inte visar det , kram

  5. J

    Vilket underbart lussetåg! Får man fråga vart du köpt dessa figurer? ja har ett lussetåg idag, emn med ihoplimmade figurer då de trillat i golvet o önskar mig ett nytt o fint!

    Carola: guldfynd 🙂 eller de små iaf, de stora har jag fått och har ingen aning om var de kommer ifrån men misstänker att de är köpta på nån marknad 🙂

  6. Lavendel

    Nydelig luciatog. 🙂 Jon bon jovi blir jo aldri feil. 😉 Ikke bare er han fin, han er jo rik også. 😉

    Riktig god søndag.

    Klem <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting