Allmänt

Så där ja:)

Jag och barnen är klara. Det är inte perfekt, inte ens i närheten, men det är alldeles tillräckligt för oss ♥

De sitter nere och kollar på Grinchen, och jag ser nån komedi här uppe, med en kopp the och pepparkakor. Paketen ligger under granen, Smulan ligger och sover i fåtöljen intill, granen luktar gott, men barrar;)

Jag tror minsann jag är redo att önska Er Alla En Riktigt God Jul från hela Familjen Wetterholm :

julkort 2014 familjen wetterholm

 

Bilden är tagen på Patricias student:)

 

I år har jag legat bra till hela tiden, äntligen, det tog många år att komma hit, och mest troligt är det inte lika nästa år, det har hänt förr att jag kunnat sitta still i soffan kvällen innan julafton, men inte ofta:)

Patricia är en klippa när det kommer till att fixa fint hemma, hon har fått nån pedant-gen, antagligen från min mormor, men den är aningens defekt för ibland blir det mkt av ”flyttabortsakersåjagslippersedemnånannankantaredapådemSEN 😉

Men det gör inget, jag är likadan;) Vi jobbar bra ihop och hon har gjort stordåd i år med Novalies rum som behövde en ordentlig genomrensning, bland annat.

Granen tog vi in i går, och alla barnen har kommenterat att den är så liten;)

julgran

Vi har haft betydligt större, men den här passar perfekt in hörnet:)

Sju ljusslingor, något färre än vanligt, och de färgade är lite stickiga i ljuset speciellt de blå så vi satte dit små ”bollar” jag köpt på Ikea, just för att dekorera ljusslingor, och det blev ett mkt mysigare sken. Inte som på bilden med andra ord:)

Jag fick julgranskulor av min syster när jag fyllde år:

Disney

När vi var i London för några år sen köpte jag ett set med Nalle Puh och hans vänner, så Disney är med oss även i granen:)

disney julkula

 

Barnens gran har blivit lite massakrerad av Smulan:

katt i granMitt i låg hon, sov lite och lekte lite med dekorationen:)

 

Vi försökte oss på att göra ett sånt här chokladhus, som Marabou puffat för i år

marabou chokladhus

Och efter att den tredje chokladkakan av de tre jag gjort gick sönder för den var för hård att skära ut fönster mitt i, men samtidigt smälte den i kanterna…så gav jag fan i det, och så åt vi upp det 🙂 Inte ett dugg kul julpyssel, men gott 😀

Jag fick ju en julklapp från Tassimo, med massa paket, närmare bestämt 24 stycken olika sorter ur deras sortiment, och denna…..omg! Galet god!

Tassimo

 

Måste bunkra;)

I går fick jag en så fin skyddsängel av Lotta ♥  Tusen tusen tack ♥

skyddsängelDen kan jag behöva känner jag med rörmokeritjafs och annat 🙂

 

Innan barnen slog igång sin film, så fikade vi med vörtbröd och julskinka:

familjen wetterholm

Den har jag köpt i delikatessdisken på Citygross:) Ingen av ungarna gillar de där tjocka skivorna man får när man gör egen skinka, om man som jag inte är jätteflink med en kniv, så jag köpte några skivor igår. Givetvis tjoffade de i sig det på en grisblink för det var ju supergott:) De får mer hos mamma och pappa i morgon.

Vi åker alltid till mina föräldrar på julafton, har alltid gjort, och så även i år. Det innebär att jag inte lagar just nån julmat alls:) Det är väldigt skönt, matlagning är ju inte min starka gren. Jag är ju sen inte heller ett dugg intresserad av att äta mat, skulle lugnt kunna vara utan det, och bara dricka kaffe och fika, och mat på jul är extremt oviktigt för mig. Syrran och jag har en favorit, och det är Sardinrullar:) Sardiner inrullade i bacon och sen ströbröd eller nåt sånt runt och in i ugnen. Skitgott. Det gör mamma till oss på jul ock påsk och det skulle räcka med dem:)

Men jag äter såklart allt möjligt, och stapplar sen från bordet proppmätt;)

 

Nu ska jag återgå till filmen, kanske en kopp the till, och sen gå den där sista rundan, ni vet…leka lite jultomte och lägga paket i barnens julstrumpor ♥

Ha nu en riktigt God Jul!!

Kärlek till er alla som hänger här inne med mig i nöd och lust ♥

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. carola

  Vill bara ge dej den största kram som finns, fy f-n vad du är STRONG! Boken ska du skriva, för du är suverän på att uttrycka dej så att vi följare känner att vi är med i just nuet! Tordes inte gratta oss på födelsedagen, för sist jag skrev blev det ju nästan upplopp:-) Du tycker så, jag tycker si! Respekt

 2. Lena

  GOD JUL fina familjen Wetterholm.Ha det så bra på julafton hos mormor o morfar.Man saknar de sina som inte finns längre när det är jul.
  Kramar från Lena i ett grönt Småland

 3. Britt Thormeyer

  En God Jul önskar jag er ,som sagt du är ett bra föredöme till dina barn,hoppas att ni får mycket kul under julhelgen.Mycket fin gran.kram.

 4. Åsa

  Kikar in här flera gånger i veckan och läser, men brukar inte kommentera. Nu vill jag passa på att önska dig och dina fina barn en fin jul❤ !! Kram Åsa

 5. Helena

  Du är fantastisk, det knep till i min mage, där sitter ni, så fina. Någon har gjort ett av de märkligaste val jag hört talas om. God jul fina, fina du❤️

 6. Carita

  Önskar dig och de dina en fin lugn jul. Tycker du är enastående som fixar allt( visst med lite hjälp) All lycka in i det nya året.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting