Allmänt

En timme senare.. Igen

Jag är sjuk! Vafan hände liksom?

Typ en timme efter att jag postat inlägget började jag må illa och kände mig uppblåst, och så fortsatte det, hela natten. Jag har extremt svårt för att kräkas men efter att ha mått eländigt hela natten för att sen vara tvungen till just det vid niotiden så blev det bättre. Trixie kom upp vid 6 och hade kräkts på mattan nere hos dem så hur pissigt jag än mådde var det ju bara att sanera. Jag vek ihop mattan, stoppade den i en plastpåse och slängde ut den. Hej Rusta jag kommer snart och köper en ny:)

Sen längtade jag efter att någon skulle komma, annars brukar jag räkna timmarna med stigande irritation nu var det mer längtansfullt;) och strax innan gick jag in och lade mig i sängen för att tvärdäcka.

Sovit mer eller mindre till nu!

Var vaken en hel natt, sov en hel dag, masade mig upp i går kväll och låg och såg på film, och åt smörgåsrån några timmar för att sen sova till 12 eller nåt idag. Klev upp och duschade och sen har det varit soffläge hela dagen, sovit om varannat och nu har jag såklart en härlig huvudvärk pga vätskebrist. Jag som inte brukar vara sängliggande när jag är sjuk blir helt förstörd av magsjuka, inte konstigt att jag har fobi!

Det är i sådana här stunder jag känner hur sårbart det är att vara ensam vuxen. Nu är de fantastiskt duktiga på att ta hand om varandra när det blir såhär, och det är tur! Fina fina ungarna 🙂

Nu ligger jag här som ett gammalt ök och hoppas det är nåt kul på tv som jag kan sova till 😉

Jag hoppas det är slut på skit nu men det förvånar mig inte med ännu mera. Tycker att det varit väldigt mkt elände här nu faktiskt, det ena avlöser det andra och det tar ju aldrig slut.

Det börjar kännas lite tröstlöst nu.

Ska man våga tro att det vänder 2015? I alla fall NÅGOT skulle ju kunna gå min väg tycker man:)

Något endaste litet.. En stor fet lottovinst kanske 😉

Nu håller Lovelia på att lägga en busig Jamie, det går sådär han bara skrattar och springer och gömmer sig, men nu ligger han faktiskt – sa jag att mina ungar är fantastiska ?? ❤️❤️

 

Jag återkommer, förhoppningsvis piggare:)

natti natti 🙂

 

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Anna

  Det verkar som han i samband med sin förälskelse av den nya kvinnan tappat allt vett…det hände med min pappa men då var vi vuxna och mamma och pappa skilda. Han gick helt upp i sin nya kvinna det var bara hon och hennes familj och vänner som gällde. Han visade noll intresse åt de barnbarn som föddes och träffade dem 2 ggr per år och när han ringde frågade han aldrig något om dem. Idag har vi ingen kontakt.

 2. Nettan

  Kändes som mitt inlägg tidigare om att någon borde förklara för barnen. Förstår att det inte går eftersom du ej fått svar från Perra. Har faktiskt fått samma skola under uppväxten med honom o han var det snällaste killen på hela skolan. Iallafall mitt omdöme då. Det är lätt att sitta och tycka o klandra på sidan av men jag tycker faktiskt synd om dig och barnen. Jag vet att det inte gör det lättare och jag hade troligen gjort som du och försökt acceptera situationen ( även om det inte egentligen är det man vill) menade verkligen inte att klandra dig. Kan inte din syster, dina föräldrar hjälpa dig åka hem till honom, kräv att få komma innanför tröskeln och ställ honom till svars. Någon respekt borde han ju ha gentemot din övriga släkt som ställer upp för dig i vått och torrt. Huset-vafa, finns det inte lagar för sånt att den föräldern bor hos får bo kvar tills barnen ej längre bor hemma? Han måste ju kunna tänka själv, vad har han tänkt göra med framtiden, skaffa ”nya” barn???? Idiot!!!!! Ycker så synd om barnen och tycker de borde få veta, prata ut och få bättre kontakt med sin pappa. Han har ju goda sidor. Vad rykten jag skrev om så har du rätt. Låt folk prata! Kanske reagerade jag lite överilat när jag tyckte du skrev mkt negativt men har nu förstått att det kanske faktiskt är sanningen så. Stå på dig, ta hjälp av alla du kan, gamla kompisar som känns både dig o Perra. Någon måste ju fråga Karl om vad han missar!!!!! Kan jag bli så här irriterad förstår jag att du blir det. Starta en armé!

  Carola: Jag kan inte låte bli att skratta lite åt skolans snällaste kille…det är inte riktigt den bilden han har gett av sin skoltid…;) Men det är märkligt, jag håller med dig. Och jag var nog rätt hård mot dig, förlåt! Men å andra sidan, jag är väldigt less på folk som liksom tror att jag på något vis förstorar eller hittar på, det ÄR så här jävla illa. Nyss visade Jamie mig en kass bild han tagit på pappa med ipoden och strålade lyckligt när han sa att det var Pappa… Det enda de har, är små dåliga suddiga bilder på mobilen av sin farsa. Jag började gråta. Det är inte rätt mot barnen att han får bete sig så här!
  Alla våra gemensamma vänner har han skurit av kontakten med, han klipper alla band, med allt. Han lyssnar inte på någon, han pratar inte med någon, han uppför sig exakt som vanligt och helt normalt, det är det dom gör det så svårt för folk, till och med mig, att begripa att han verkligen gör alla dessa saker. Att han med berått mod skiter i dem, skiter i hur det går för dem, bara han kommer loss från…tja vad? Allt som påminner om mig kanske? Det blir svårt, 26 år är en livstid, och det vore bättre att försöka jobba tillsammans. Men han har inte ens börjat, han har inte ens talat om att han vill skilja sig, face to face, ändå är vi skilda sen snart ett år. Man kan sköta allt via advokater och tingsrätt då slipper man engagera sig, slipper tänka och känna.
  Blä. Tack <3

 3. Anna

  Krya på dig massor! Magsjuka är hemskt.
  Du är stark och har urfina barn! Ta hand om er och jag önskar er alla ett fantastiskt nytt år!!!

 4. Ia

  Usch o fy för magsjuka! Men lite kul att P kom mitt i allt ändå. Själv skulle jag aldrig släppa ett dylikt ex innanför tröskeln, men antar att Du inte kan annat iom att det är hans hus till 1/2 fortfarande. Nä försök lösa ut honom, kosta vad det kosta vill. Bli FRI

 5. Agnethe

  Krya på dig, bästaste bloggvänninna! Julen blev inte som man kunde önska sig varken för dig eller för mig i år! Efter att julbordet var ätit och gästerna hade åkt hem, blev jag trött och illemående. Hittade sängen och där blev jag liggande tills i går! Förkyld, muskelvärk, inflammerade bihålor, you name it. Jag har en man som vattnar blommor och röjer undan, så här hemma går det bra. Och julgästerna håller sig friska tack vare mammas tvätta händer, tvätta händer, tvätta händer! Tror jag! Nu har jag lust att slänga ut denna julen som jag inte har varit med om. Mannen är rätt nöjd med sin jul, som tur är. Mycke sport på alla tv-kanaler… Bättre tider kommer, lilla Carola! Jag har bara en liten bön till dig: Glöm inte att tacka ditt ex för julpresenten! Den presenten han tog med från leklandet genom dina barn. Gott nytt år från Norge!

 6. lindisha6barnsmamma

  usch krya på dig hoppas ni blir friska snart .
  hoppas även att du år 2015 får ett bra år med massor av glädje eftersom du har haft det tufft detta året så hoppas jag att det vänder för dig nu och blir ett bra år

 7. Linda i Småland

  Krya på dig! Magsjuka är inte roligt hoppas de andra slipper.
  Fint foto på dig och barnen, du är ursnygg ditt ex kan inte vara klok. Önskar dig allt gott under 2015!

 8. Ulrika

  Jag hoppas att du mår bra snart igen. Du kan vara stolt över dina fina barn och över dig själv. Du gör det väldigt bra. Det ser dina barn också. Eländen har en tendens att komma i stim har jag märkt. Nu blir det nog lugnare ska du se. Kram, Ulrika

 9. Maggan

  Usch och tvi för magsjuka, man får ju nästan dödslängtan… Hoppas det rättar till sej snarast och att inte fler drabbas i familjen!
  2015, ja, måtte det bli bättre för dej, önskar det för egen del också, då jag varit sjukskriven för depression ett par månader nu.
  Ska dock inte klaga, det är väl i stort sett mitt enda problem. Jag beundrar dej verkligen , för att du lyckas hålla dej uppprätt.
  Önskar dej ett gott slut på det gamla och ett Gott Nytt År!
  En liten ”pigga-på-dejlänk” : http://faithtap.com/1210/bon-jovi-hallelujah/?v=1&t=1

 10. Malin

  Krya på dig! Hoppas verkligen att 2015 blir ett fantastiskt år. Du om någon är värd all lycka. Beundrar dig som orkar med allt som var tänkt att dela på två…..

 11. maria

  Stackars dig, magsjuka är hemskt, enda gången jag blir sängliggande.
  Skickar krya på dig kramar så här så smittas du inte 😉
  Maria i Skåne

 12. Nina

  Åhh fifan magsjuka däckar ju en totalt, lider med dig Carola som är ensamstående i allt elände. Och japp 2015 ska fasen bli ditt år, hoppas på att du träffar en trevlig och ärlig karl som avgudar dig..och så hoppas jag att P:s leksak kommer på att karlar inte är riktigt hennes grej utan inleder ett förhållande med sin svärmor och lämnar P och mitt i allt så drabbas P av kronisk vinterkräksjuka ehh hmm ja ibland skenar fantasin iväg lite..;)
  Krya på dig Carola

 13. Camilla

  Men fy va jobbigt 🙁 krya på dig! Kan du inte ställa krav på att umgänget ska ske utanför lekland vintertid?eftersom han inte är den som får ta hand om sjukdomarna det för med sig….för han tar väl ogärna hem barnen till sig och agerar sjukstuga. Kanske inte därifrån din smitta kom nu i och för sig, men lite distans till smitthärdar är väl faktiskt på sin plats!!! Håller tummarna att allt löser sig till det bästa för DIG och BARNEN med hus o allt. Är man inte två om familjeansvaret kan man fan inte va girig och kräva lika delar av boende/bohag….. Tycker jag! 😉

 14. Vinbladskan

  Hua! Det är det värsta som finns nästan med magsjuka! Säg till om du behöver hjälp! Om du behöver nån vuxen som torkar spyor o hjälper till! Jag menar det! Jag vet att det är svinjobbiggt m magsjuka o allt! Kran

 15. GC

  År 2015 kommer bli ditt år Carola. Du är värd ett år utan bekymmer och om några dagar är det här. Kram på dig, duktiga kvinna.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting