Allmänt

Hinner inte..

Ni är så gulliga, och jag tänkte svara er alla, men hinner inte, så till er som inte fick några ord, jag har läst era ord och jag uppskattar, som alltid, att ni tar er tid att kommentera. Jag älskar att ni fattar vad jag menar, jag tycker om att ni frågar och ifrågasätter, jag blir ledsen över att höra att ni är fler som delar mina erfarenheter.

Här ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ är till er alla:)

 

I går var jag irriterad, idag är jag mer sådär ni vet, uppgiven inför hur det funkar. Att jag skulle ge upp finns inte på kartan. När allt detta är över, så kan det dessutom hända att jag tar strid för det i sak, för så många som skriver till mig med liknande erfarenheter…det är fan inte ok. Sverige är inte rättvist. Systemet är fullt av kryphål och idioter kommer undan varje dag. Kanske kan man få en lex Carola, hehe;)  Den vore fin, en ständig påminnelse om att jag hade rätt.

Sen var det en sån dag när jag fick annan info, som inte direkt rör mig, men som ändå berör något så makalöst. Det gör ont i hjärtat för andra personers skull.

Men förutom det så var det en bra dag idag:)

Patricia var hemma så jag kunde lämna barnen hos henne och åka och träna, det är alltid kul på Björns pass, men jag har antingen väldig träningsvärk vänster baksida lår eller så är det en liten sträckning. Tacksamt nog så funkade det ändå, och svettig och glad kommer på köpet 🙂

 

Jag funderade allvarligt på att plocka bort julen, allt är kvar, men kom på att jag nog inte skulle ”hinna” och så skjuter jag på det till i morgon. I stället har jag pratat i telefon och samtidigt vikt tvätt, tvättat, lagat mat osv. Det ena samtalet avlöste det andra, och till sist hade jag lite ont i örat av luren;) Skavsår i örat får en ny innebörd:)

Lite sommarplaner bokades, det kommer bli kul, och sen var det en kattförsäkring som avhandlades, bland annat.

Jamie var med mig i tvättstugan och plockade ur tvätten ur maskinen och slängde upp den i tumlaren, och han är bra säker på att välja tvättprogram åxå, man kanske får nytta av honom på riktigt om några år, hihi.

IMG_4346

Ser ut som en mager tana, men han luras bara, den här killen är en stadig bit på över 20 kg:)

 

IMG_4344

 

 

Jamie tvättstuga

Jajaa, det ser ut som skit i bakgrunden, och då ska ni ändå veta att jag gjorde ett tappert försök att få så lite stök som möjligt på bild;)

Lovelia är väldigt mkt bättre med vattkopporna, men mellan varven blir hon så trött. Och då är det nära till tårarna, så det märks ju att hon inte är frisk. Lilla hjärtat.

I dag har hon mest hängt framför Vi på Saltkråkan medan Jordan spelat Minecraft på datorn. Man får ha sådana dagar, och i morgon har vi planerat ett pyssel. Lovelia funderade länge på vad hon ville göra, och så kläckte hon det äntligen, få se om det blir av:)

Hon har inte orkat pyssla hittills, annars gillar hon att måla i Top model böcker, men inte ens det har lockat, men det kanske vänder nu. Hoppas kan man ju. Jag hittade några kartonger från nån scrapbooking-klubb jag var med i för länge sen, och det kan de roa sig med i timtal, så det hamnar i deras skåp.

 

Det har snöat ute, och jag blundade och gick in;) Tänkte att det töar säkert bort, jag skiter i att skotta. Det kan vara årets sämsta beslut, men mest troligt funkar det, temperaturen ligger på plus. Jag har inte nån koll på vädret, ska det bli nån vinter eller hur går snacket? Tidigare i höstas talades det ju om en monsterkall vinter, men jag har lite svårt att se att det skulle komma. Nu VET jag ju att det kan ändra sig fort, men mentalt är jag inställd på vår nu:)

Det är nog inte smart, för besvikelsen lär ju komma.

När vi ska till Hola så snackades det om att vi ska åka längdskidor. Jag kan inte det. Jag har inte stått på ett par vanliga skidor sen jag gick i ettan, första klass, och det var inte på gymnasiet;) Jag var inte bra på det då heller.

Nu ska det åkas i vackra spår på ett berg. Slingan är inte så lång, bara 8 km eller så..lite kuperad…Nä just det;) Inte så långt. Blir väldigt långt att krypa, för det är ju i den positionen jag lär vara..

Alla norrlänningar, dvs alla över Gävle;) åker ju skidor som de tar en promenad, så för dem är det ju bara härligt, men jag har lite ångest.

Kanske ska jag fejka en stukad armbåge eller så;)

 

Nu ska jag sova, vi hörs i morgon 🙂

Natti natti:)

 

Kommentarer

 1. mettemy

  På jobbet är det ett gäng ( inte jag!!) som tänker åka nå lopp snart å tränar å har sej 🙂 En av dom tycker att man borde ha hjälm när man åker längdskidor så det är nog inte riktigt min grej heller…slalom däremot i lätta backar och sakta mak, femåringen kör väl om mej snart

 2. Kamilla

  Kära starka , duktiga Carola!
  Nu är det väl ändå nog!!! Jag tycker mig läsa mellan raderna att socialkontakterna mest lutar sig mot att stötta skitstöveln och att gå i konflikt när det gäller dig? Tänk att det alltid ska vara så med karlar…tänk dig ar OTROLIGT hyllad han skulle ha blivit om du dragit och han klarade av 9 ungar på egen hand…när du gör detsamma- var är medaljen från soc?
  Jag tror på fullt allvar att du måste få tag på ett bättre ombud som kan följa med dig på ALLA möten som involverar frågor om familjens väl och ve. Tyvärr, och jag menar verkligen tyvärr, får man till sist inse att den man som var familjefar inte längre finns kvar i detta universum.
  Att du blir tillsagd att inte blogga…det är ju verkligen ett lågvattenmärke från både soc och exet…vilken soppa du hamnat i! Du som ser till barnens bästa kommer alltid vara i ” underläge” när det kommer till förhandlingar m.m. Du ser till vad som är bäst för barnen och inte vad som är bäst för dig medan exet gör precis tvärtom….just därför MÅSTE du få tag på en tiger som kan stå upp för dig och de dina. Varför inte ringa Elizabeth Mazzi- Fritz…..då skulle nog hela Syltkrukemaffian skita på sig i ren skräck:)))
  Kram kram och kram igen

 3. Anna

  Men vad vill P egentligen?

  Carola: Haha, ja du, den som det visste! Som det ser ut, fast det är bara antagningar baserade på hur han önskat umgänge, så vill han träffa barnen en gång varannan vecka, dagtid. Han vill sälja huset för att få loss pengar till vad vet jag inte, knappast ett boende till sig och barnen eftersom han inte vill ha mer umgänge.Han vill inte ge mig vårdnaden, för att…? Vet inte. Han vill kunna jobba som han vill.Vara fri och sorglös. Jag vet ärligt talat inte, eftersom han inte säger ett enda ord. Svarar på absolut inga frågor. Noll.

  1. Tina

   Men alltså, får föräldrar göra hur dom vill? Vad händer om du plötsligt säger att du också bara vill ha dom varannan helg?! Jag är helt förstummad över att han får bestämma. Har han skaffat barn måste han ju ta hand om dom.
   Han kan väl ta hela huset (inklusive alla ungarna) om han vill då. Han kan ju inte med bästa vilja sälja huset utan att fatta att ni får problem att hitta ett nytt boende. Vad tror du skulle hända om du sa att han fick ta allt?…. typ skrämma honom lite…

   1. familjenannorlunda
    familjenannorlunda

    Haha, han svarar inte på det heller, jag har serverat den, för så är det. Han har en inkomst och kan försörja dem, kan få lån, de är ju dessutom två… Men inte jag. Han ignorerar. Ja man får göra så, och när jag frågar vad som händer om jag gör lika, tittar myndigheterna på mig som om jag vore galen, och glider undan med nåt icke-svar… Det är sjukt!

 4. Hanne

  Du är helt fantastisk, fortsätt kämpa på. Själv är jag just nu fullständigt utmattad och jag inspireras av vad du klarar av varje dag! Kram!

 5. Johanna

  Här har du en norrlänning (Härnösand) som inte stått på ett par skidor på 15 år. Livsfarligt ju! Långa brädor på fötterna och pinnar med spetsar i händerna…

 6. Annica

  God morgon <3
  Har läst din blogg ett litet tag, du är en sån härlig person och man blir varm i hjärtat när man läser om hur du försöker göra allt för kidzen. Ge inte upp —**—<
  Kram Annica (som ligger lite i lä men har dock fyra kidz)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing