Allmänt

Apotek Hjärtat ♥

När Apotek Hjärtat hörde av sig och frågade om jag hade lust att samarbeta lite med dem, så var jag inte direkt svårövertalad:) Jag älskar apotek. På riktigt. Jag kan gå dit för att köpa tandborstar och kommer därifrån 45 minuter senare med tandborstar, handdesinfektion, nässpray, hudkräm, våtservetter, myggmedel, smink, Coldzyme såklart, värktabletter, vitaminer, acnemedel,  och ett och annat paket tuggummi åxå:)

 

Vi bestämde en tid som jag skulle komma dit och få lite information och få ställa alla frågor man kan tänkas ha, så idag åkte pojkarna och jag dit. De finns ju lite överallt, men det enklaste för mig är det som ligger i Gränby centrum, med öppettider mellan 9-20 alla dagar, något som Jordan tyckte var bra, för hade det varit så att de stängt senare så hade de som jobbade där fått sova kvar, sötnosen ♥

Vi blev mottagna av två trevliga tjejer:

apotek hjärtat

 

Presschef Erika och Apotekschef Nurcan,  jag kände mig väl omhändertagen:)

Här står de framför en av deras nyaste serier, för barn, och den heter då såklart Lilla hjärtat ♥

 

Lilla hjärtat

Jag tyckte förpackningarna var så fina, jag köper ju lika mycket med ögonen, och så fick jag höra att de är illustrerade av barn, hur gulligt är inte det då? På baksidan står det vem och hur gammal illustratören är. Tex så har nån liten sjuttonmånaders tjej som heter Viva gjort teckningen som blev mall för schampot:)

 

Jordan och Jamie hittade ju såklart ett prång att trycka in sig i:

apotek hjärtat

Och där hittade Jordan en skylt:

Lilla Hjärtat

Hihi:)

Jag fick så himla mycket bra information! Dels om barnserien, och jag är ju nu sån här att jag inte använder krämer och grejs innan jag absolut måste, men när det blir nödvändigt så vänder jag mig i första hand till apoteket. Inotyolsalvan tex, kan man inte leva utan:) Fö apotekschefens favorit åxå.

Apotek Hjärtats barnserie är ju helt utan silikon, parabener, färgämnen och sånt där onödigt skräp, och det gillar jag.

Jag fick en rundgång genom deras sortiment, och blev faktiskt förvånad över hur stort det var, förutom receptbelagda mediciner edyl, har de massa skönhetsprodukter av olika märken och i alla prisklasser, även ekologiska, nagellack, massor av barnprodukter, djursaker, lusmedel ( det är jag ju storkonsument av mellan varven..) smycken, accessoarer, solprodukter och massor av nya märken jag inte sett. Nytt är även hårfön/locktång:) Känslan var väldigt mycket som att kliva in på ett Boots i London, som är en favoritbutik när jag är där, för där finns liksom allt. Lite kul att få veta att de samarbetar med just Boots, och bland annat har deras serie No:7.

Såklart har de en egen serie med, den heter Apolosophy, den har tex detta

apotek hjärtat

 

Och make-up :

apolosophy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Något som är nytt, men som jag vet att många av er kommer uppskatta, det är att de har en egen Startbox, babybox, som man kan hämta ut, man måste bara bli medlem i deras kundklubb, och det är ju bara fördelar att vara med i den:)

( Jag är med i alla klubbar som finns, typ 😉 )

Hjärtats startbox är för dig som står inför ett av livets stora förändringar. Du ska få barn! Vi vill finnas här för dig och stötta er på resan. I startboxen hittar du fina produkter för dig och din nya bebis. Du får också ”Lilla Hjärtat”, en bok för nyblivna föräldrar och andra nyfikna. En samling tips och råd från våra farmaceuter och från helt vanliga föräldrar. Hjärtats startbox innehåller: Tommee Tippee napp, Hjärtats bomullspinnar baby, Hjärtats våtservetter baby, Minicare Baby Wash Mousse, Bamse våtservetter by CCS, Salvemed plåster Aqua Cover Kids, Tröstisar gosedjursplåster, hemlig gåva från Apotek Hjärtat. Du får även fina varuprover från Multi-Mam, Sophie La Girafe, Bepanthen, Windi och Medela. Boxen innehåller även rabattkuponger på produkter hos oss på Apotek Hjärtat som du kan behöva under den första bebistiden.

Love it! Skynda er beställa, ni som snart får barn:)

 

babybox apotek hjärtat

 

En service de har, inte på alla sina apotek, men på många och det i Gränby, är kontroll av födelsemärken. Det har jag sett när jag gått förbi, men eftersom jag inte har några jag är orolig över, utan bara vill ta bort ett antal för att de är fula;) så har jag bara noterat det i förbifarten. De tar foton med en specialkamera och så skickas det iväg för granskning och kontroll, och är det något som ser knasigt ut får man gå vidare, annars kan man släppa sin oro:)

Även mätning av blodtrycket erbjuder de, och sånt där är ju verkligen kanon. I stället för att behöva vänta på en tid på sin vårdcentral. Tumme upp på det!

Bor man i Stockholm kan man även vaccineras mot både det ena och det andra på flera ställen:)

De har en hel hög med tjänster utöver att handla, se hemsidan för mer info – Apotek Hjärtat

Killarna och jag var där i över en timmes tid, och de blev ”bortskämda” av den fina personalen och fick ballonger, och hoppade hage.

De ledsnade ju såklart när morsan bara pratade och pratade, men då blev de bjudna på bullar, och så kunde jag få prata lite till:)

apotek hjärtat

 

På frågan vad jag tycker är viktigast när jag besöker Apotek Hjärtat, så funderade jag en stund, men sen svarade jag att det är ju såklart produkterna, men det är minst lika viktigt med duktig och kompetent personal. Jag har ett antal gånger stått och klurat på vilka migräntabletter jag ska köpa till Janelle, och ibland fått superbra råd och tips, och nån gång tog personalen dem ifrån mig eftersom de ju var från 18 år, och hon hade typ en månad kvar innan hon fyllde eller så..suck, sånt är ju både bra och dåligt, såklart. Just den gången blev jag mest bara sur, och åkte till en annan butik;)

Här måste jag säga, och det gör jag inte för att jag måste på nåt vis, utan för att det är sant, så fick jag kloka, kunniga svar, och  bra adekvat information:)

Jag hade kunnat stå kvar där än och pratat, för dels var det trevligt, och dels lär man sig nya saker. Jag ska skicka dit mina tonåringar för att checka sminket, jag vet att de kommer ha en lång önskelista:)

Man behöver ju inte ens gå dit, för man kan handla via nätet åxå, leverans på 2-5 dagar om man väljer att få det med posten, annars kan man beställa där och hämta ut i butiken, perfekt:)

( just nu fraktfritt såg jag när jag länkade)

 

Jag och killarna tackar för att vi fick komma och fråga tusen frågor och för all information:)

Och det här inlägget är ju då i samarbete med Apotek Hjärtat🙂

 

 

Kommentarer

  1. Anne

    Verkligen jättebra skrivet Carola. Informativt och tydligt med inspirerande egna erfarenheter. Smart av Apotek Hjärtat att vända sig till dig! Problemet med att det finns ett otal apotekskedjor är för mig att jag måste springa hit och dit och ibland minns jag inte vilken av kedjorna som för vilken produkt. Måste kolla in Hjärtats smink!

  2. Lisbeth

    Vad häftigt. Blev förvånad när jag var inne på ett Hjärta apotek och såg att dom sålde hårfönar och smink. Jag köpte jag inget men tänker titta lite bättre på sakerna nästa gång jag har ärende in.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting