Allmänt

Skänk lite styrka..

Jag ska på möte. Ett sånt där ni vet som jag inte har så värst mycket till övers för eftersom jag känner mig extremt obekväm och ifrågasatt. Jag VET att jag gör rätt, alla andra vet det åxå, men så ska det blandas in myndigheter och då blir det väldigt orättvist. Jag vill inte sitta där och kasta skit, jag har aldrig velat bråka eller tjafsa, men vad gör man när man bemöts med idiotier? Floskler, och väldigt mycket Det-är-ju-synd-om…..

Because+fuck+you_527d42_4060426

Sorry:)

Om jag ska säga vad jag tänker, och det ska jag:) så är det ett ord som återkommer och det är Resursslöseri.

Lägg de resurserna där det verkligen behövs.

Men vi kör väl den här svängen åxå, det är väl lika bra, och jag kan inte låta bli att se lite längre fram. De här mötena gör så att jag får svar på saker, även om svaren är helt uppåt väggarna rubbade så kan man med mycket fantasi få ihop bitarna lite 🙂 Så var det sist, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, för det var grejor som gav paranoia en ny innebörd.

Jag pratar ju nu såklart om eh…parkeringsvakter, det fattar ju alla;)

De är bra jobbiga de däringa p-lisorna…  P-LISA förresten? Varför kallas det så? Var det bara tjejer som fick bli p-vakter, eller har de manliga något motsvarande? P-Kalle? P-Jocke?

För övrigt måste jag berätta att jag har träffat en trevlig p-vakt. Han fick mig att omvärdera att alla är ”dumma i huvudet”,( man blir ju grinig oavsett om man har själv har gjort fel ibland)  eftersom han rev min p-bot. Bara sådär:) Så nu vet jag att det visst är möjligt, de bara låtsas att de inte får göra det….*mutter*

Det här var för ett år sen, och jag har inte vågat berätta det förr, för jag tänkte att det kan inte vara möjligt, det kommer säkert en påminnelse i brevlådan, och sen tänkte jag att han kanske skulle hamna i blåsväder… 🙂

Han inte bara rev boten, utan han tipsade om en parkering i närheten, (andra sidan huset, ) som var gratis eftersom det blivit nån miss mellan två aktörer, och inga skyltar var uppsatta 🙂

Plötsligt händer det, och han gjorde min dag, min månad 🙂 ♥

 

Så, jag återkommer ikväll!

Bye bye:)

Kommentarer

  1. Carina H

    Håller tummarna i denna jä….a byråkrati samhälle, en massa onödiga tider och schafs som kostar en massa pengarJag håller på dig och alla kidsen.

  2. Kamilla

    Live and Prosper Carola!
    Vilken dj..la soppa du hamnat i. Lyft ögat och se några år framåt- det är inte du som kommer sitta där ensam och övergiven. Hoppas bilden kan hjälpa dig över det värsta. Apskaftet kan gott sitta där ensam…
    Kram

  3. lotta

    Oh när ska P vakna upp och inse och förstå att han har 9 underbara barn som han har ansvar för tills de är vuxna och kan ta hand om sig själva. Precis som alla föräldrar .

  4. Cattis

    Jag lider med dej…..har gått igenom såå mkt med min exman genom åren att jag kunde skrivit en bok.
    Du är otrolig som orkar allt. Du har det så jobbigt med huset oxå.
    Beundrar dej mängder.

  5. Cattis

    Jag lider med dej…..har gått igenom såå mkt med min exman genom åren att jag kunde skrivit en bok.
    Du är otrolig som orkar allt. Du har det så jobbigt med huset oxå.
    Beundrar dej mängder.

  6. Maria

    Man hade ju hoppats att han skulle vakna till under den här tiden som gått och insett vad han ställt till med och gör om gör rätt.
    Sen vet jag inte om det är du som begränsar umgänget eller om det är han som inte vilja mer. I vilket fall är det barnen som drabbas, de behöver båda sina föräldrar!
    Sen att han har mage att kräva sin del av huset kan man ju se på två vis, visst han har rätt att få ut sin del MEN han hade ju lika gärna kunnat kompenserat hans handlande med att låta barnen få bo kvar i sin trygga miljö.
    Men pengar kan göra mycket med människor och jag är inte så förvånad för jag såg nog lite av det är redan när ni var med i familjen annorlunda.
    Hoppas det gått bra idag! Håller på dig! Kram

  7. Nettan

    Tror du nämnt citatet ”what does’t kills you make you stronger”… Men ibland önskar man att man inte behövde bli så jävla stark! Hoppas det gick bra idag!

  8. monica

    Tänker på dig o barnen i denna smutsiga sörja som du själv inte har valt att hamna i. Bon jovi citat keep the faith Carola!

  9. Neta

    ”Det är inte synd om …” Inte det minsta och du står på dig! Säg vad du tycker och kräv mer umgängesliv. Kräv att han ska skaffa sig ett vettigt boende så barnen kan vara med honom. Finns radhus i hans håla som är riktigt billiga.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting