Allmänt

Framsidan på Hänt Extra ju….

När man vaknar och sträcker på sig och det gör ont typ överallt, då vet man att man tränat med Anders dagen innan:)

Jäklar i min lilla låda!

Det är härligt, men förfärligt ♥

Under dagen har det ökat på mer och mer dessutom…najs.

Jag var iväg på morgonen på ett läkarbesök, mer om det sen nån dag, jag mår bra, det är en gammal skada som behöver lite TLC:) och sen hade jag tänkt att vi skulle åka till kyrkis, som hade sportlovsaktiviteter. Men eftersom Lovelia blev sämre under natten igen, och vaknade med hög feber än en gång så fick vi stanna hemma. Så kan det bli, och är inget att göra åt, sjuka barn råder man inte över.

Hon är fortfarande skruttig, och jag som ska få besök i morgon av min gamla kompis som flyttat till England, det ser inte lovande ut…vi får se hur det blir med det. Hon har sin dotter och barnbarn(!) med sig. ( vi är lika gamla, men hon fick barn tidigare än mig)

Jag håller ju som bekant gärna sjukdomar inom familjen, men de får bestämma. För oss spelar det ju ingen roll:) och jag vill ju såklart träffa henne, allihopa.

Dagen har gått i pluggandes tecken, och det går väl framåt med tentan…eller inte;) Men den ska vara klar på söndag, så i morgon kväll är det hårdhandskar på, och sen ska iaf halva göras klar.

Vi hade bokat in oss på Friskis senaste pass, Power Hour, utan att ha en enda aning om vad det egentligen var, mer än att man håller i en tung boll hela tiden. Man kan säga som så att det var för jäkla svettigt, flåsigt och KUL!

På väg hem svängde jag in på affären för att handla och plockade åt mig Hänt Extra, för man måste ju köpa den när man själv är med;) Ungarna tycker det är skitkul, och jag tycker det är roligt att spara allt möjligt. Jag var inte säker på att det var rätt nummer så jag bläddrade fram och tillbaka i den, innan jag såg mitt nylle där, och slängde ner den.

Åkte hem, packade upp varorna, lade tidningen på köksön, och fortsatte plocka in i kylen, när Novalie kom och tittade på tidningen, och så frågade hon:

– Är vi på framsidan?

– Va? Nä, det är vi inte, svarade jag.

– Fast….?? Hon höll upp tidningen:

Hänt extra

 

Och se där! Jag är alltså nästan lika stort nyhetsstoff som Anders och Dominika;)

Jag kanske kan fråga Dominika om kärleksråd, hon har väl nån dejtingsajt för otrogna skitstövlar, och helt uppenbart har hon ju fångat en höjdare;)

-Snälla Dominika, hur ska jag träffa en ny man???!!   Allvarligt, jag låter ju lite desperat, tur att ni vet hur det står till:)

Kikki verkar däremot inte ha några råd, så henne frågar jag inte:)

Jag kan inte låta bli att skratta lite åt hur surt det blir på vissa håll över de här ”rubrikerna”…. 😉

 

Nä, jag måste i säng! Jag har skrivit ett till inlägg nu i kväll, eller två faktiskt, men båda ligger kvar i utkastet, det ena behöver jag lite hjälp med, och det andra kanske blev för blabbigt, jag ägnade mig åt lite skadebeskrivning, få se hur det blir med det.:) Ni missar inget om jag kastar det, men ett av dem kommer upp under morgondagen, och handlar om när jag får prova för mig nya ingredienser…skjut mig inte för min okunskap:)

Nu:

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Ulle

    När tidningar publicerar bilder ifrån din blogg fråga de dig om lov då? Ringer de och intervjuar dig eller plockar de infon ifrån bloggen?
    Tack för en fin blogg!!

  2. Lina

    Usch, jag hatar verkligen den där sidan. Det var där min kille (eller ex kanske jag borde skriva, men inte vill) hängde. Det är kanske för personligt men jag känner mig så desperat efter tips på hur man går vidare när man blir lämnad. Hur gjorde du för att inte ringa och be att han skulle ändra sig? Jag tycker ditt ex varit jättedum mot dig för allt han gjort, men när man är inne i en relation så kanske man ändå vill behålla den, hur gjorde du för att inte kämpa för att ”vinna” tillbaka honom?

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Kram! Jag älskade honom och var övertygad om att han var sjuk, och trodde att han bara behövde lite tid så jag backade. Lite tid= några dagar. När veckorna gick och han inte ens hörde av sig till barnen fattade jag väl mer och mer vart det barkade, men kunde inte tro det. 26 år.. 9 barn… Och så bara gå?
      Men, jag är så sjukt jävla stolt att jag aldrig skulle be honom komma tillbaka, utan jag blir förbannad i stället. Lämna mig?? Vafan! 😉
      Jag önskade varje sekund att allt skulle vara en mardröm, men jag vill inte ha nån som är elak mot mig. Och det var han! Det var han från det att Jamie föddes, hela 2012 var en psykisk terror, han låtsades som att han var tvungen att jobba väldigt mkt mer än någonsin och var aldrig hemma, han messade med någon hela tiden och kom nån i närheten gömde han mobilen, han kom hem sent, stannade i köket istf att sticka in huvudet i vardagsrummet intill där jag satt och säga hej, åt något och sen gick han förbi mig i soffan och sa godnatt…
      Han följde inte med på något tillsammans med barnen, skyllde på jobbet.. Lovade att följa med men sen gjorde han inte det. Han reste till Thailand med suggan Toy i två veckor, men sa att han åkte ensam.. Inte ens när jag hade bevis att de åkte tillsammans erkände han det, förnekade inte heller. Han sa elaka saker och betedde sig som ett svin. Jag frågade och han nekade och kastade tillbaka det på mig, ville få mig att känna skuld för att jag inte litade på honom. Väldigt psykopat och egoistiskt. Jag visste. Jag hade rätt, fast jag hellre velat ha fel.
      Så med denna långa utläggning har jag inte tips:)
      Mer än att du är värd någon som behandlar dig väl och att det är hans förlust.
      Jag skulle aldrig kräla och be om allmosor, jag må vara ledsen och knäckt på många sätt men jag är envis och stolt och lämnar man mig så kan man räkna med mothugg och strid, jag fogar mig inte efter idiotier. Han ska ta sitt ansvar på det sätt som bäst gynnar barnen, och så fan att man beter sig hur som helst mot mig. Jag har gett honom möjligheten att bygga upp sin firma genom att vara hemma med barnen och så dumpar han mig? Trodde han på allvar att det skulle gå smärtfritt;)
      Ilska är rätt bra:)
      Om han gett mig ett enda tecken på att han ville fortsätta så hade jag stridit för OSS in i döden, men han vill ju inte, och med tiden kommer insikter.. Han är antingen sjuk eller bara elak men oavsett så vill jag ha så lite med honom att göra som möjligt. Han är som en dementor i Harry Potter, heter de så? Nån som sprider mörker ilska rädsla och fasa runt sig…
      Usch.
      Långt!
      Kraaaaaam till dig 🙂

      1. monica

        Kram till dig Carola och alla andra som har hamnat i denna förskräckliga situation. Att bli sviken av den man älskar! Lögner o svek är ju det värsta som finns! Varför ljuga?
        Man blir ju ändå förvånad över att det finns så många som tydligen bara drar! Enligt mig så anser jag att har man skaffat barn ihop så har man det resten av livet och man reser sig inte bara upp o går!
        Tack för ditt uppriktiga svar Carola och lova att du alltid kommer att vara dig själv och att du inte viker dig en tum!
        Kram på er alla från västkusten

  3. Mia

    Värsta skittidningen som någonsin funnits, skulle inte ens torka mig i röven med den. Tycker synd om dig som gått i tryck där.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Äsch, så länge man är medveten om att ta det med en nypa salt, och det är väl alla, så är det ju ingen fara:)
      I princip alla läser den nångång, hos tandläkaren eller frisören och jag älskar att snabbuppdatera mig på kändisvärlden genom att bläddra igenom den, med saltkaret redo;)
      Jag tycker inte synd om mig själv.

  4. Russintanten

    Jag skulle gärna ha dig som sonhustru,för det är ruter i dig(Du säger vad du tycker och tar tag i problem)Förr i tiden fick föräldrarna bestämma vem barnen skulle gifta sig med.Då vet jag vem jag skulle valt till min ynste singel son.Jag skulle också fått nio barnbarn och kanske några till.Min son ser bra ut ,är väldigt snäll och omtänksam och alltid glad.Han är säkert din drömprins .skickar också lite extra styrka och energi och hoppas att Lovelia snarast blir bra.

  5. My

    Ja, Dominika är väl det yttersta beviset på att intelligens inte är synonymt med moral. 😉 Och inte länge sedan Anders Borg lovordade sin fru och tillika ungdomskärlek men han är ju som sagt inte ensam om att ändra sig snabbt…hmm

    Kul att du tar skvallertidningar med en klackspark, annars har de ju en förmåga att göra folk förbaskade med sina snaskiga rubriker. 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag gillar ju Dominika, tycker hon verkar rak och ärlig och kul:). Anders har jag sett som en tråkmåns, men det är han ju inte, blev förvånad när han pratade om något och var riktigt rolig. De passar ihop på nåt vis:)
      Sen ogillar jag såklart, och har alltid gjort, otrogna människor. Det finns aldrig skäl till det! Det är bara taskigt och egoistiskt.
      Skvallertidningar rör mig inte i ryggen, men så måste jag ju säga att de är rätt snälla mot mig:) Är nog värre att vara någon annan 😉

      1. My

        …att karln inte har stake nog att avsluta sitt äktenskap (av honom tidigare hyllade ungdomskärlek dessutom) innan han startar en affär med en gift offentlig kvinna har han tyvärr noll respekt för. Hoppas verkligen att de värnar om sina bedragna äkta hälfter i skilsmässorna nu när det finns 5 barn involverade…. Äkta kärlek tål att väntas på om man säger så. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting