Allmänt

Mors Dags tävling:)

Jamen herrejösses det är snart dags för alla mammors speciella dag ju!

Idag ska vi därför tävla lite, i samarbete med Tinas dotter Linnéa , som startat ett UF-företag : Lucky Me

Linnea johansson

 

Hon har skapat citat-posters, och skriver så här på sin hemsida:

Vi lever i en värld där vi matas med intryck och hur man blir ”perfekt” och den psykiska ohälsan är ett faktum. Jag ser hur människor och främst tjejer kämpar med att se ut som idealet. Att kunna stå emot detta är verkligen inte lätt, vilket jag vet från egna erfarenheter, men det går att träna upp relationen med sig själv för att kunna känna sig stark och trygg.

Namnet Lucky Me kommer ifrån att man ska vara stolt och lycklig över att man är den man är. Vad citaten på produkterna berättar och vad de kommer påminna om när man läser dem dag efter dag och gång efter gång där det står på byrån eller hänger på väggen, är just; stå på dig, skit fullständigt i vad folk säger och att du är värd så mycket mer. Det är i grund och botten en vardagsboost, för att kvinnor i alla åldrar ska kunna le åt sin spegelbild.

Nu får ni tävla om valfri poster:

morsdaglinnea

 

Alla posters är skapade av Linnéa Johansson med hjälp av en blandning av akrylfärg, akvarell och redigeringsprogram. Papprerna är på 300g, så de är rejälare och inte alls fladdriga, och med matt finish. De passar lika bra inramade på väggen, som upphängda med t.ex. en klämma. Fantasin sätter gränserna!

 

Välj vilken ni skulle vilja ge till en fantastisk kvinna i er närhet, eller varför inte er själva, skriv i kommentarerna vilken och varför och till vem:)

 

Alla posters har en liten medföljande ”uppmaning”,

Nummer ett:  JAG ÄR är för dig som är så så så bra. Även om du inte vet det själv riktigt än. Välj ett ord varje dag, välj ett positivt ord att beskriva dig själv med som inte ens finns med på listan om du vill. Det viktiga att komma ihåg är att du är den du vill vara. Ingen kan bestämma vem du är, det är upp till dig.

Nummer två: WORTH är för dig som är värd så mycket. Som är värd allt och lite till. Du betyder mer för någon än du kanske tror och det finns de som älskar dig. Skulle jag välja mellan en diamant och dig så är du mitt självklara val.

Nummer tre: GLAM är för dig som inte tar någon skit. Du kan bli nedtryckt sju gånger, men du ställer dig upp åtta. Inga skällsord etsar fast på dig, du är helt enkelt för bra (och för glam-ig).

Nummer fyra:   LION är för dig som inte låter dig påverkas. Håll huvudet högt och gör dig av med all negativitet i ditt liv. Dem människorna är inte värd dig.

Nummer fem: MCGORGEOUS är gjord för dig, gorgeous. Bara så du vet att du inte är någon slabbig cheesebugare. En toppklass McGorgeous burgare med dina bästa egenskaper på är vad man kan säga att du är.

Nummer sex:  FLAWLESS är till för alla. För du är flawless, helt perfekt, precis som du är. På ditt egna vis så är du fantastisk och det viktigaste är att du vet det själv.

 

Vi kör till och med måndag 11maj, kl 24.00.

Lycka till!

 

P.s.Vill ni ha en utan att tävla, eller kanske vill ni ha fler, kika in på Linneas sida D.s 🙂

Kommentarer

  1. Helen

    Jag skulle vilja vinna nr 2
    Den skulle min fina mamma få och kunna sätta upp på väggen och ge sig själv en välförtjänt boost när hon kliver upp 🙂

  2. Marie

    Jag skulle väldigt gärna vilja ha nummer tre hemma på väggen. Att läsa det varje morgon skulle påminna mig om att jag är bäst på att vara jag och att det negativa andra säger och tycker om mig inte spelar någon roll…

  3. angelica

    Vill ge nummer 1 till mig själv. Då jag anstränger mig varje dag för att min dotter ska få en bättre & mer kärleksfull uppväxt än jag själv.

  4. Vilhelminamargareta

    Hej jag skulle vilja ha nr 1. Att ge till mig själv. Behöver en sådan för att peppa mig själv ibland när det blir för tungt.

  5. Veronica

    Är med och tävlar och vilka underbara texter och uppmaningar. Jag hade valt nr 6 och gett den till en underbar vän som inte haft det lätt under det gångna året med sjukdomar i familjen och ett förhållande som knakar men ändå är hon så stark och fixar allt. Nr 6 hade varit perfekt till henne.

  6. Jeanette

    Vilken peppande tävling! Såklart vill jag vara med & tävla om nummer fyra åt mig själv. Jag är född i lejonets tecken och ser det som en livsuppgift att inte ta åt mig av människors negativa handlingar..lättare sagt än gjort så en daglig påminnelse vore fint 🙂 & lycka till med ditt fina företag Linnea!

  7. Desirée

    Jag skulle vilja vinna nummer ett till mig själv. Jag är lite dålig på att på,inna mig själv om hur grym jag faktiskt är! Två barn och en make som jobbar grymt mycket och ändå klarar jag av det. Skulle behöva denna fina målning för att komma ihåg det med 🙂

  8. Karreirenis

    Jag vill gärna vinna McGorgeous till mig själv! Jag tycker att jag förtjänar den!!! Jag är hemma med mina 3 barn och fullkomligt älskar det även om min man jobbar mycket och barnen inte är på nåt dagis samtidigt som jag sköter pappren i min mans företag på typ en halvtid. Men tiden med barnen är kvalitet, vi njuter varje sekund!

  9. Emma

    Jag skulle vilja vinna nummer 2 och den skulle jag ge till min underbara mamma. Utan henne hade jag inte suttit här idag. Jag var i ett förhållande där jag blev svårt misshandlad både fysiskt och psykiskt. Var så rädd så jag vågade inte lämna honom. En dag fick jag nog och tog massa tabletter för att få somna in. Min mamma fattade att något var fel och slog in dörren till våran lägenhet och räddade mig i sista stund. Jag älskar min mamma mest av allt och vill med denna tavla bevisa det på mors dag!
    PS: tack för en underbar blogg!

  10. Jenny

    Nr 5 skulle jag gärna vinna och ge till min son som just nu tvivlar på sig själv och behöver lite boost när han kämpar med betygen i 9an.

  11. Malin

    Egentligen skulle jag vilja ha en till var och en av mina döttrar, men jag väljer i så fall ”To Glam to give a damn” till min äldsta (Tilde) tvilling. Den hade passat henne perfekt 🙂

  12. EvelinaH

    Åh jag skulle gärna vilja vinna nummer 1. Jag vill ha den själv! Jag har börjat med PT online och jag har kört tidigare med och det har gjort stor skillnad men man är ju inte på topp alla dagar så denna vore en bra påminnelse 🙂 Jag hoppas på vinst.

  13. K

    Åh, jag skulle så jättegärna vilja vinna! Vow, vilka bilder! Nummer fyra snälla som jag önskar sätta upp i förstfödde sonens rum. Tack och lycka till alla!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting