Allmänt

Vilket skitväder

Jag tänker göra som merparten av Sveriges befolkning och gnälla lite över vädret. Kanske hör vädergudarna oss om vi tjurar tillsammans… Var är värmen? Jag begär inte stekande sol men jag vill ha 20+ grader så man slipper stänga igen huset framåt eftermiddagen så det inte bli utkylt. Allt detta regnande gör min gräsmatta jätteglad, alldeles FÖR glad eftersom jag inte har nån klippare;) Haha, måste fixa en men  det regnar ju hela tiden så jag kan ändå inte klippa. Moment 22;)

Idag var det dags för Novalie att åka med klassen till Gröna Lund. Kors i taket så sken solen i Stockholm, så de hade en toppendag:) Hon hade åkt massa grejor som jag inte minns att hon vågade åka förra året? Ska se om hon törs när vi åker senare.. Det är den enda grejen jag aldrig kommer att kunna komma undan, ett Grönan-besök på sommaren måste det bli. Det är en tradition befäst i sten sen år 2000. Tvillingarna var så små första gången vi var där, bara några månader ♥ och sen dess har vi åkt varje år. Det är galet mycket pengar, men man får budgetera lite.

Hon fick skjuts från stationen av våra grannar, jag var väldigt tacksam över att det inte var jag som hämtade eftersom det fullkomligen öste ner just då. Hon kom inspringande, och var totalt genomblöt på den korta biten mellan bil och hus.

Jag hade varit på Sommarfest hos Trixie, treorna hade bjudit in på lite underhållning och picknick, och det var så gulligt och fint. De trollade med varierande resultat;), och dansade, trixade med fotbollar, och håll i er…hulahula dansade….;) Jag kunde inte låta bli att dra mig till minnes all skit jag fick när jag lade ut bilder på min tjejtrio i bastkjol och kokosnötsBH…;) och kände att det var väldigt befriande att skolan tycker det är helt okey att dansa hula:) Love den skolan♥ ( även annars)

Sen var det lite fika och så drog vi oss hemåt, Jamie var så trött, och bara tjurade så det blev sängen direkt.

 

Dagen började med finbesök från Mirka, Linnea, Lilja och David:) Åh så länge sen det var! Det har varit så mkt som kommit i vägen..sjuka ungar, sjuka föräldrar och annat elände, men snart kommer sommarlovet, och med det borde vi kunna ses lite oftare igen. Jamie saknade sin Älla, men nästa gång så:)

De hade med sig fika, så frukosten blev morotskaka och munkar, och sen följde jag upp det hela med att äta bullar och kex till middag…. Jag vet… helt sjukt;) Och inte har jag ätit direkt nåt mer heller… Nåväl, i morgon är en annan dag, och då äter jag som folk igen. Jag brukar inte köra fikadieten, för den funkar så dåligt;)

I morgon måste jag åka och handla, det börjar eka i kylen, men av nån anledning har mjölk/fil/yoghurt räckt ovanligt länge.. Oftast får jag handla det flera gånger i veckan, men nu kanske det var i fredags, eller lördags  som jag fyllde på och det finns yoghurt kvar. Dåligt med mjölk bara och det går inte för då kan jag inte dricka kaffe;)

Sen bör jag åka och köpa en gräsklippare. Jag struntar i att de billiga anses sämre, för jag misstänker att de dyrare ändå ska servas och grejas för att hålla, och det lär Ett: inte vara gratis, Två: inte kommas ihåg;)

Alltså kör jag på den miljöovänliga varianten att köpa ny när den gamla billiga lägger av. Klokt eller ej, det lär visa sig. Om nån känner att de vill hindra det, så är det bara att köra hit valfri gräsklippare och ställa in den på tomten;)

Och sen var det nåt mer jag skulle göra…hm? Kan vara att träna, men vi får se, jag är lika i halsen som igår, fast det har varit borta under dagen, så det veta katten. Men det visar sig.

Nu ska jag sova, det regnar så det ska bli mysigt att öppna fönstret och sen lyssna på smattrande regndroppar på fönsterbecket:)

 

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

  1. diningandcooking

    Håller med om att Gröna Lund är ett måste på sommaren, har klarat av mitt första besök där på deras Vårkalas som var väldigt trevligt även om det inte var världens bästa väder då. Det blir nog ett till besök där innan sommaren är slut men det är ju alltid så långa köer där så man hinner inte åka så mycket. Det bästa är att gå dit en vardag när det är halvdåligt väder och någon/några dagar innan löning; då brukar det inte vara lika mycket folk där.

    http://www.diningandcooking.blogg.se

  2. Annika

    Såg reklam på TV att Jula säljer gräsklippare till bra pris. Och det ska komma från MIG som aldrig ägt en gräsklippare i hela mitt snart 49-åriga liv. Men det FINNS där iallafall. 😉
    Kram!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting