Allmänt

Inte riktigt bra

Ni vet de där gångerna man inte vet om man ska skratta eller gråta? Jag brukar försöka skratta, om än inte med hjärtat så med galghumor, för det  underlättar lite. Inget blir ju förändrat för att man gråter, men ibland kommer de där jäkla tårarna ändå. I mitt fall handlar det ofta om att de är sista säkerhetsventilen. Jag gråter sällan ( ofta av glädje dock!) men när det blir för mkt så kan jag bryta ihop för att sen.. Och det här är viktigt, speciellt under rådande omständigheter..;) … Komma tillbaka starkare än någonsin. Det tänds en djävulsk kämpaglöd i mig när jag blir orättvist behandlad, och den som råkar ut för min ilska då bör darra:)

Jag vänder och vrider på vad det nu är, och ser på det ur alla möjliga och omöjliga vinklar och till sist kommer jag fram till en handlingsplan. Just nu innefattar min handlingsplan en del mindre pk-grejor 😉 men man ska aldrig underskatta hot och mutor;)

Dra inga stora växlar på det;)

Sanningen ska fram, den är ful som fan men det ska bli mig ett sant nöje att köra det här racet;)

Tårarna är torkade och ersatt av hånskrattet, men svek och elakhet kommer jag aldrig någonsin att tolerera eller acceptera. Att det finns folk som hejar på galenskap och liksom försöker mörka och rättfärdiga..i stället för att stå upp för lite moral och hyfs och tala om att det är fel… Gör det, men räkna inte med mig längre, då säger vi tack och hej här och nu. Jag har fullt upp med att ta hand om mina barn och mig själv, och när bevisen står på dörrtrappan och knackar på så får man fan inse att jag hade rätt hela tiden:)

Som vanligt 🙂 som alltid:)

Ödmjukhet är en dygd, men så är även ärlighet, och från och med nu… Då tippar jag mina gamla lojaliteter över bord och så kör vi. Rakt in i kaklet. 

Det ska som sagt bli ett sant nöje att sänka skutan;)

Med vänlig hälsning, Kapten FuckYouAll 😉

Kommentarer

  1. Annika

    Det som förvånar mig är att över 70 kvinnor hejar på något som de inte har en aning om vad det handlar om

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Äsch, har de hängt med mig ett tag så vet de.. Och snart kan jag nog äntligen få berätta allt… Det handlar om hur vidrigt folk får bete sig, lagligt men högst omoraliskt. Lagen är inte schysst. Inte ens rättvis … Men tids nog har jag ingen anledning att vara tyst längre 🙂 och då jäklar..

  2. Madde

    Annika: det får Carola själv berätta framöver när/om hon vill. Vi som följt henne kan gissa vad det gäller.Men information måste få ske på hennes villkor: det är Carolas blogg!

  3. Carina

    Heja,heja! Många som håller våra tummar för dig och barnen Carola! Beundrar ditt mod och styrka! Go girl! Massor med styrkekramar

  4. russintanten

    Vilken dag och tid ska du vara på detta möte? Då kan vi bloggläsare tänka på dig och skicka all vår styrka och lugn till dig då. Koncentrerad kvinnlig urkraft kan ingen stå emot.
    Ha det nu så bra somdu kan . Jag tänker på dig.

  5. K

    Bra!
    Jag har så svårt att förstå hans konstiga beteende. Det är ju inte så konstigt eller ovanligt att ett äktenskap går i kras. Det måste ju trots allt vara snudd på omöjligt att hålla liv i en relation med nio barn. (De flesta familjer i Fam Annorlunda har ju haft problem.) Så varför ville han inte avsluta det snyggt och ni kan vara vänner? Varför bara sticka utan förklaring? Varför vill han föra detta krig som måste vara fruktansvärt för barnen? Så sjukt tycker jag!

    1. Ida

      Jag fattar inte heller varför han håller på som han gör. Om han hade skött hela på ett snyggt sätt hade alla i familjen mått mycket bättre, det är jag övertygad om. Det måste vara jättesvårt att hålla kärleken vid liv och hinna med varandra när man har så många barn, kanske inte så konstigt att flera av paren gått isär. Någonting måste ju hänt med honom som gör att han tappat allt förstånd. Att skilja sig är ju en sak men att svika sina barn är något helt annat. Måste vara jobbigt för honom själv också så ingen mår ju bra av det.

  6. Elin A

    Tänker så på dig hur det går med allt det skit som ditt ex har ställt till och fortfarande gör! Ska det vara så svårt att ta sitt ansvar?!
    Önskar jag kunde hjälpa dig på något sätt. Kram till dig och barnen

  7. Trollet

    Håll i hatten och stå rak i ryggen när det stormar så fixar du det du måste göra. Ta hjälp från dom du behöver, ensam är inte alltid starkast, och ta ingen mera skit.
    Lycka till du starka kvinna…..

  8. Mia

    Jobbigt det du går igenom – det är du och barnen som blivit lämnade på ett verkligen inte okej sätt och dessutom fortsätter han eländet. Var finns det sunda vettet och sansen och framför allt: omsorgen om barnen från pappans sida? Som det är nu är ju du både mamma och pappa för era barn – du är en strålande och stark mappa! Låt dig inte munkavlas och heja dig! Stå på dig för annars gör någon annan det och ja, nu är det sannerligen nog!

  9. Towe

    Ajaj, Kapten! Kör så det ryker! -Hoppas dina mannar är beredda, för jag tror det kommer blåsa hårda vindar för de som inte håller sig till sanningen nu. Du är en riktig tigermamma, med hjärtat på rätta stället och båda fötterna på jorden!

  10. Pi@

    Jag brukar inte tycka om tragedier men att få se den här skutan sjunka skulle göra min dag. Finns det biljetter över så att man kan få bevittna det på plats? 😀

    Du är bäst kapten!

  11. sofie

    Bra där Carola… Hoppas du förstod att det inte var mrnat som skvaller utan mera info till dig i din kamp för ”någon” annan lär ju knappast informera dig om läget.. :/ men kör bara kör och finns nära om du behöver hjälp med vad som… nästan… Kramar…

  12. Karin

    Heja Heja Heja!
    Vi är med dig, vi står här bakom ryggen på dig, säg till om det är något vi kan göra.
    Tänker på dig, och stor kram till dig och barnen!

  13. Frida

    Skepp och hoj kapten! De är dags att ankra loss, du kommer klara även den här turen med bravur, de kommer att gå sjö gång på havet, denna gång drabbar de någon som faktiskt är förtjänt av de, låt de storma!
    Stora kramar till dig och dina fantastiska underbara barn ♡

  14. Kerstin Tapper

    Det är för jävligt men sanningen kommer att segra!! var så säker, tänker på dej, har varit med om liknande svek och jag kan bara säga att i slutändan så blev mitt liv mycket bättre!! kramis och stå på dej!!

  15. Jessika

    Blir ledsen för din skull och orolig över vad som har hänt i familjedramat.
    Finns det något vi bloggläsare kan göra för att underlätta, hjälpa till osv. Dra i alla trådar om det behövs.
    Jag hoppas att du har många som håller i dig när du faller och hjälper till när det blir alltför tungt. Barnen i all ära, men jag menade inte dem i det här fallet.
    Önskar dig allt gott. Jag har gått från att vara en kritisk läsare till att förstå din styrka och dina kvaliteter med barnens bästa i fokus a-l-l-t-i-d!

  16. Kamilla

    ÄNTLIGEN!!! Har bara väntat på att du ska skaka av dig dammet från jordbävningen och sätta kurs rakt in i DIN ljusnande framtid! Hela mammamaffian står bakom dig och hejar på- det finns faktiskt gränser för hus stor en skitstövel får vara!

  17. Gabriella

    Åh vad jag håller tummar och tår för dig. Du är makalöst fantastisk och verkar vara en alldeles grymt bra, rejäl och fin mamma, vän och syster!! Heja heja heja dig! Stor kram

  18. Cleo

    Kapten, fuckyouall =P Tack för det gapskrattet. =D

    Hoppas allt går din väg nu, det är din tur nu (och barnen).. Kämpa, kämpa..

  19. Aino

    GO FOR IT! Kom bara ihåg att ha med andra som stöttar dun utsaga. Jag sitter själv nämndeman och vårdnadstvister kan vara hemska att sitta på men se alltid till att ha vittnen som stöttar dig. Ett tips!

  20. Pernilla

    Du kommer gå rakryggad ur detta dessutom har du ju en hel 9-barnsarme’ på din sida. Rättvisan ska segra.

  21. Sommarkurs

    Så jäkla trökigt att det ska behöva gå så långt! Men, till slut måste man resa sig upp och borsta av skoavtrycken från ryggen och visa sig själv och sina barn att nog är nog!
    Kram till dig

  22. Anneli

    Heja Carola! Go girl go! Vi är väldigt många som håller på dig. Har man hängt här ett tag så förstår man ju att du knappast haft det lätt med ”Denna där”. Kör så det ryker och låt kaklet spricka åt alla håll och kanter. 🙂

  23. Marre

    Man vinner alltid i längden med sanningar. Du har fått utstå så mkt skit och vem tackar dig för det? Må bästa man vinna och då menar jag dig!! Hur mkt ska man behöva tåla egentligen? Du fixar det här och det finns en rättvisa tillslut, kämpa på, ge aldrig upp!

  24. Madde

    Heja dig!
    Har väntat länge på att du ska sluta vara ”snäll” med ”någon” : det finns inget annat än den hårda vägen att drämma till med. För din skull. Men framför allt för barnen och deras väl o ve.
    Vi är många som håller tummarna och hoppas du framöver kan berätta. Till dess: spotta i nävarna och ge järnet!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting