Allmänt

Segt på Loppi

Jag har inte haft några problem med att det fixades och grejades här, förrän nu. Igår skulle jag ladda upp bilder och det funkade ju inte alls..det bara jäklades. Nu krånglar det med att det är supersegt.

Jag  vet att teknikerna jobbar på det, och hoppas att det är åtgärdat snart. Det gick bättre från mobilen så jag får blogga därifrån kanske, men  idag så kör jag ett kort bildlöst inlägg. Tråkigt, för idag har jag verkligen fått fram kameran!

Barnen ville bada, och jag talade om att det var typ igår som isen släppte;) men de ville ändå, så idag vid lunch packade jag in dem i bilen och for iväg. Bilen ja…fy fan jag måste ha en ny! Inte nog med alla andra jäkla fel som är på den, (elfel, som bla gör så fönsterhissarna inte funkar, ingen ac, växellådan är inte fräsch osv…) så har det nu återigen gått hål på typ ljuddämparen eller vad det nu är, och bilen låter som ett förbannat reaplan. På allvar så vänder sig folk om när jag kommer, och förväntar sig typ en raggarbil…:/ Jag skäms rätt hårt.

Idag var ju första riktigt varma dagen som vi var ute och åkte, och barnen håller ju på att dö av värmeslag, eftersom ac:n inte fungerar så är det ju 100 grader varmt. Och det går alltså inte ens att veva ner rutorna…plus att vi har bara två rutor i fram som går att veva ner…om det hade funkat. Barnen är tappra men fan…. Det är faktiskt inte ok. Hur jag ska finansiera en ny(are) bil vete fan dock:/ Jag kanske ska sno en helt enkelt;) det är säkert inga hårda straff på det heller;)

Eller vänta…. det är det ju, det mesta är straffbart utom ..haha, tja ni vet;)

Grejen är väl bara att 1: jag kan inte öppna låsta bilar 2: jag kan inte tjuvkoppla 3:har ett samvete och moral:)

Blir inga bilar snodda med andra ord.

Nåväl, vi åkte i bastubilen till badet, idioten vid ratten, dvs JAG, fick hjärnsläpp och svängde åt fel håll, tänkte att jag skulle till Friskis och inte badet och vi körde ett ärevarv runt Uppsala:)

Väl framme försökte jag hitta en skuggplats för bilen, vilket såklart inte lyckades utan den stod i full sol när vi skulle hem:/ och så traskade vi ner på stranden, där vi lade ut filtar och ställde upp solstolar. De barn som inte var ombytta svidade om och sen hoppade de i vattnet. Svinkallt! Men de badade på, småkillarna hoppade från bryggan ungefär tusen gånger, och det var skitkul:) Jag badade fötterna, och när det liksom ilar i örsnibbarna av kyla så hoppar jag inte i:)

Fast helt ärligt så funderade jag på att hoppa i, det var riktigt supervarmt, men jag hejdade mig..;)

Vi var där i några timmar, solen tog väldigt bra. alltså VÄLDIGT bra, och det liksom syns, lite stoppljusvarning helt enkelt. Amatörmässigt, jag vet. Barnen är inte röda, utan det är jag som fick lite för mkt sol på sidan av halsen där jag inte smort in;)

Jaja, det är borta nu, jag blir inte röd utan det blir brunt efter nån timme, och det är bra, så slipper man skämmas;)

 

Sen så åkte vi hem, och lagade middag, nån som kan gissa? Ledtråd: Fredag…

Japp, tacos. Väldigt gott idag faktiskt. det blev ruskigt sent åxå, eftersom jag hade noll lust att gå in och laga mat, men vad gör det? Kvällarna är ju helt underbara nu, med ljuset och faktiskt värme.

Jag ska försöka ladda upp bilderna nu, men vi får se hur det går…

I morgon åker jag ut med husvagnen och ställer den på plats, spännande.

Allt gott, vi hörs snart!!

Bye bye:)

Kommentarer

  1. Sanna

    Hur stor bil behöver du? En kollega har en sjusitsig Ford focus och de är inte så fasligt dyra om man hittar en 04-07 nånstans ☺️ Tänker att det kanske inte är så ofta du åker med alla barn?

  2. Agnethe

    Jag vet att här i Oslo finns det bloggare som får låna bilar. Mycket bra reklam. Pernilla Wahlgren har en bil ”på lån”. Varför får inte du låna en bil, Carola? Har du frågat? Jag tycker inte att du gör reklam för så mycket i din blog,Carola, så en bilförsäljare vore perfekt att lyfta upp i berömmelsens himmel!

  3. Camilla hockeymamman

    Är det något stort fel på AC. N? A ars fyller de ju på vätska på olika ställen för någon 1000 lappp

  4. Camilla

    Jag tycker att han som är far till barnen kan hjälpa till med financieringen av ny bil. Åka utan AC är ju inget vidare. Men som sagt tappra barn har du:)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Verkar som han köpt ny bil till sig själv … Så han åker ju bra och det är väl det som räknas.. Ac var trasig innan han stack men eftersom han aldrig körde den utan klev ur firmabilen och frös lite (fungerande ac) brydde han sig faktiskt inte om att kidsen mådde dåligt..

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting