Allmänt

Badbilder

Kanske är min dator som muppar.. Fast det är en Mac.. Men det har börjat  poppa upp en jäkla massa skit på den, och jag börjar bli lite fundersam nu. När jag ska skriva inläggen så segar texten efter, jag skriver normalsnabbt och det händer inget förrän efter några sekunder då bokstäverna ploppat upp en och en i maklig takt.

Bloggar från mobilen lite då:)

Men det är jobbigare, jag är inte lika snabb på att skriva då som på datorn..

Nåväl, lite bilder från gårdagens bad:) 

    
      
   

De är fina, mina ungar:)

Helt opartisk är jag kanske inte;) men i mina ögon är de det finaste på planeten, och det bästa jag någonsin gjort. Om det skulle behövas så skulle jag gå genom eld och vatten för deras skull, offra min högra arm och mitt liv, och det utan att blinka eller tveka en sekund 🙂

Lite som de flesta föräldrar, i både människo- och djurriket, man kommer tvåa på bollen när man skaffar sig barn, helt naturligt. 

Idag åkte vi ut med husvagnen och missade prinsbröllopet, och det var nog tur för jag kände hur det brände lite innanför ögonlocken av tårar bara jag såg bilder på instagram… Kärlek är vackert, jag tror på den än men efter att ha vänt och vridit och sönderanalyserat mitt liv de sista åren så är jag fan tveksam till om jag upplevt den? När allt man trott på och levt för i många år smutsas ner och baktalas och blir något fult.. Då är det svårt att veta kan jag meddela.

Men Prinsen och hans Sofia var vansinnigt vackra, och som det strålade om dem:)

Sen är ju inte världen rättvis och det har hänt många tragiska saker åxå, som även det berör; mord, sprängning av en bil, skottlossning och så gick Magnus Härenstam bort idag. Jag brukar inte bli ledsen över folks bortgång om jag inte känner dem, men Magnus och även Brasse och Eva är mina barndomsidoler, jag lärde mig läsa och skriva tillsammans med dem och Fem myror är fler än fyra elefanter, som fö är ett av de bästa program som någonsin gjorts. 

Så det kändes i hjärtat.

Jag har alldeles för lätt till känslorna nu för tiden, de sitter utanpå på ett annat vis som jag inte riktigt fått kläm på, inte nödvändigtvis av ondo.

Nåväl, vagnen står på plats nu:)

   
Golvet är på plats men inte riktigt klart och sen är det ju resten då…  Förtält och inredningen i det, men det kommer. Mitt största problem nu är var tältet ska stå.. Förut kunde jag ha det bakom vagnen och få skugga på morgonen men här är det andra väderstreck och ska tältet ha skugga måste det stå framför vagnen… Funkar ju inte;)

Alltså kommer jag vakna svettig och kokhet varje morgon.. Måste klura pådet  här!

En groupie såklart av byggarna 😉


Sen hem, efter två vändor till campingen, och panikbaka pizzor, från kit, och sen iväg för att äta med några av grannarna. Tog med min flaska Rosevin, när man äntligen får sällskap gäller det att passa på;) och satt där och snackade i flera timmar, så mysigt!

Inte kallt och inte mygg:)

Nu har jag röjt köket och ska bara borsta tänderna innan jag ska sova, i morgon ska jag på utförsäljning av me&i kläder, få se om det blir några fynd:)

Nu regnar det.., 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Neta

    Du får väl inte så mkt extraplats där heller. Är det kraftledningsgatan jag ser i bakgrunden?
    Du kan inte sova i förtältet? finns ju sånna utbyggnader man kan koppla på där du kan ställa bordet på natten för jag antar att det är skuggan från vagnen du vill ha. Om du står som jag tror kommer solen att komma till hö om vagnen för innan är det väl skog som skuggar?
    Vi stod vid diket nära diskrummet men med vagnen lite snett mot sjön. På andra sidan om en Villavagn som jag vet är kvar.

  2. Carina H

    Visst ser det somrigt ut när barnen badar, men never jag skulle hoppa i, minst 26 grader varmt, då först skulle jag fundera om att doppa fötterna, hua vad kallt det är, men enl vädergudarna så blir det sydväst och gummistövlar på i midsommar, det är väl inte direkt det man vill ha, jag vill ha SOOOOL . ha en bra start på första sommarlovs veckan. Hälsn från ett ruggigt Upplands Väsby

  3. Sara

    Jag förstår dig så väl. Men personligen tror jag inte på kärlek. Har sett så många män lämna sin familj på ett kick när de haft chansen att vara med en ung kvinna. De har glömt sin familj och helt ägnat sig åt den nya. Själv blev jag utnyttjad för uppehållstillstånd och det är extra svårt när man skaffat barn ihop och inser att absolut inget var sant och att han hela tiden haft planer på att ta hit en ung tjej från sitt hemland. Jag skäms och mitt hjärta är krossat.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting