Allmänt

Tävla om Big Hero 6 :)

I samarbete med ©Disney har jag fått tre stycken av denna härliga film:

big hero 6

Big Hero 6!

Jag tycker vi lottar ut dem, eller hur?? Det regnar och passar PERFEKT med filmmys inne under en filt:)

Ge mig en kommentar här under, vi kör lite snabbt så innan fredag 26/6 kl 24.00  så skickar jag hem ett var sitt ex till tre av er:)

Kör!

Och lycka till:)

Kommentarer

 1. Jenny

  Det skulle vara perfekt att vinna denna film. Min 7-åring här hemma har fått juvenil dermatomyosit, en reumatisk sjukdom som drabbar huden och musklerna. Den har gjort att hon är väldigt muskelsvag och nu äter hon kortison och till följd av detta är hon infektionskänslig och hon blir fort trött så det blir mycket hemmatid o då skulle det passa bra att vi myser ner oss i soffan o ser på film 🙂

 2. Sara B

  Då vi slår på stort och köper pizza, så är det även givet att vi med barnen ser på en familjefilm. Den här servat att passa ypperligt 😀

 3. Sophie Nilsson

  I sista stunden hoppar jag denna tävling på,
  och håller tummarna att vinsten ska till min kompis Jenny gå.
  Jenny behöver verkligen lugn och ro,
  barnen springer runt, runt och jag sätter min tilltro.
  Att Big Hero kan barnen lugnt hypnotisera,
  så att Jenny kan i lugn och ro få sitta och filosofera.
  Därefter kommer Jennys ork att dubblera. 🙂
  och det glädjer både mig och många flera. <3 <3

 4. Annika

  I detta tråkväder, och nästan hela familjen kroknat i förkylning, så skulle det passa bra med lite filmmys 🙂

 5. Anna

  Senast idag så sa min son med sin gulligase röst att Vig Hero 6 är en bra film. Lika tråkigt varje gång att behöva berätta att det inte går. Som ensamstående finns det inte utrymme att köpa det där lilla extra, ex dvd-filme el lknande.
  Hälsningar Anna

 6. Johanna T

  Hej!
  Det här vore en perfekt film att visa för mina killar i bilen på väg till landet, lite lugn och ro istället för tjafs och gnäll hela vägen dit! 😉

 7. Ingela zackrisson

  Oj vad jag har missat och känner att mitt liv är inget jämnfört med ditt.. Men var tvungen att gå in i allt kaos för att se hur det står till med allt. Men på 2 dagar fått dessa kommentarer om att ja är någon mega women som har mina barn hemma. Så trött på detta.. Tack för energin du gav mig. en film skulle 7 åringen älska.. Kram och lycka till.

 8. Josephine

  En sådan film vore min 6-åring värd efter att ha övat på att simma på simskolan hela veckan i regn fast ändå med ett leende på läpparna, likaså lillasyster på 3 år som tålmodigt väntat med mamma på land:)

 9. Anna

  Skulle vilja vinna en av dessa och ge till mina 4 barn. Dom har köpt alla gubbar och verkligen älskar tv reklamen men filmen har vi inte kunnat komma iväg och köpa då vi får hålla oss ganska så isolerade för vår minsta grabb på 10 månader har svåra rester av RS viruset. Han låg inlagd för RS virus i februari i 3 veckor med syrgas och mycket provtagningar och röntgen av lungor. Till slut fick vi komma hem. Men nu får vi hålla oss isolerade och kan inte träffa några andra människor eller vara i affärer då han kan dra på sig nytt virus snabbt. Han har haft 3 stycken RS anfall efter den i februari och varje gång har vi blivit inlagda, 1-2 veckor. Med andnings besvär, svår hosta med segt slem. Och detta slem sätter sig i lungorna så dom klibbar igen, det är detta som gör att det blir långt tillfrisknande. Han hinner precis återhämta sig innan nästa rs infektion är på gång.
  Så barnen hade blivit tok glada av att få vinna en sån här film och kan se hela filmen och inte bara små snuttar på youtube eller på tv.

 10. Camilla

  Den 26 Juni fyller jag hela trettio år och eftersom jag fortfarande anser att man inte kan bli förgammal för Disney filmer så vill jag gärna vinna. Min dotter hoppas också på vinst såklart!

 11. Helen

  Jag skulle vilka vinna den till världens bästa gudson som snart är 6år och hans storasyster på 9år, då dom bara för någon dag sedan förlorade världens bästa mormor ❤️ Som en liten tröst i allt elände som händer nu ❤️

 12. Annika Nilsson

  Vill så gärna vinna denna film att ha som en garanti för regniga dagar i sommar till mina 3 busfrön! Kram från Öland!

 13. Denice

  Jag skulle vilja vinna denna underbara film till min syster då hon har haft det väldigt jobbigt senaste tiden.
  Och det är den enda Disneyfilmen som inte finns i samlingen

 14. Katarina

  Hej, jag vill gärna vara med och tävla. Har fyra tjejer varav den yngsta är tre månader så vi skulle behöva en ny film att titta på under amning och regn. 🙂

 15. Malin Saarenketo

  ÅÅ jag skulle bli lika glad som alla andra om jag vann!! En Disney film kan ju lixom inte bli fel! Hoppas hoppas på tur 🙂

 16. Lindha

  Jag hoppas jag tävlar om ett ex av filmen och inte om ditt ex. För han vill jag inte tävla om.
  Barnen har pratat om denna film men vi hann aldrig titta på den när den gick på bio. Så nu håller vi tummarna på att vi får rätt ex :p

 17. Rebecca

  Den här skulle jag vilja vinna till mina småsyskon! Förr gick vi ofta på bio och hade det mysigt, men sedan jag flyttade hemifrån och själv fått barn så har inte tiden räckt till. Därför hade det varit roligt att överraska dom med denna film och hemmamys istället 🙂

 18. Ann-Sofi

  Skulle gärna vinna en film, perfekt att ha nu när minsta och största har vattkoppor och vi är isolerade här hemma. Den största prata om att vi skulle köpa den idag så hade varit så kul om den kom på posten till honom 🙂
  Ps Du är en kämpe! Ds

 19. Maria

  Skulle passa fin fint med denna film då vår stora kille på 4,5 år klättrar på väggarna när vi är inne när regnet öser ner. Då kan jag hinna träna lillsyrran som är igång med sina första steg (nu är det bara dax att hon ska våga släppa taget oxå)

 20. Helena

  Absolut, vi här uppe i Hälsingland har också regn och blåst så en film skulle sitta fint i väntan på att sommarvärmen ska komma till oss. Just nu är vi bra bleka och fyllda av myggbett.

 21. Jane

  Skulle passa perfekt till min 18-åriga dotter som insjuknat i körtelfeber 🙁 Hon älskar disney-filmer så det kanske kan pigga upp henne lite nu när hon missar sitt sommarjobb pga denna sjukdom som man inte vet hur länge den kan hålla i….

 22. Marie

  Tar chansen och försöker vinna filmen. Skulle passa bra till vår sjuåring som snart ska ha sin första ”sova-över-kompis” på besök. Film och popcorn är redan uppskrivet på ”to do”-listan.

 23. Maria Iinatti

  Hej Min 4 åriga systerson älskar denna film och han har den. Men han har råkat repa den så den går inte se. Han får filmen om jag vinner

 24. Sofie Franzén

  Skulle vilja vinna denna film till våra grabbar som ytterst sällan tittar på film trots att de älskar det. Skulle verkligen vara kul att överraska dem med en filmkväll.

 25. Åse Lending

  Hade gärna vunnit denna till ”mina” barn på fritids där jag jobbar!!!
  Med det här ruskvädret så är det perfekt med filmtajm på sommarlovsfritids.
  Hoppas hoppas hoppas!!!

 26. linda.H

  Önskar att jag ska ha tur för en gångs skull och vinna den till mina pojkar 7 och 12 år.
  från en läsare i Finland

 27. Vilhelminamargareta

  Hej läser din blogg ofta. Du är verkligen stark.
  Skulle vilja vinna filmen till min son. Han är värd en fin sommar present :-). Så jag håller tummarna.

 28. Malin

  Denna film vill jag gärna vinna till mig och barnen. Då har vi något kul att titta på när pappa bara jobbar och jobbar……

 29. Linda B

  Åh den filmen vill jag vinna till min dotter som fyller 11 år den 1/7. Hon älskar den filmen, vi såg den på bio och hon är helt galen i den!
  Kram Linda

 30. Tiggi

  Men ja, så glada mina ungar skulle bli. Vi kom ju aldrig iväg på bion de få veckor den gick här ”på landet” (liten biograf) trots tjat och de SÅ besvikna på mig…Men kanske har jag turen på min sida så att jag kan kompensera det hela lite nu…

 31. Jenny Håkansson

  Denna film vore en perfekt sommar present till mina fantastiska barn! En film i regn i regn och rusk men kanske oxå när solen steker som mest för att ladda batterierna!

 32. Madde N

  Hej! Det vore toppen att vinna en film för det är en perfekt födelsedagspresent till min fina systerson som fyller år nästa vecka. 🙂

 33. Anna-Carin W

  Den är bara så bra! Såg den på bio med sonen men dottern var sjuk och kunde inte följa så hon skulle bli superglad om jag vann den så hon också fick se Baymax som vi har pratat om så mycket! Håller tummarna 🙂

 34. Yvonne

  såg den för försra gången här om dagen med min dotter och hon älskade den! själv somnade jag så jag borde kanske göra ett nytt försök…….

 35. Susanne ståhl

  Åå mina grabbar skulle bli överlycklig över denna film. Det är nämligen som så att dom skulle precis börja att titta på filmen på fritids men då dyker deras dumma mamma (jag) upp och dom blev så ledsna.

 36. Katarina Svensson

  Har inte sett filmen så jag vill vinna den så att jag o mina 4 godingar kan krypa ihop i soffan o bara mysa med popcorn o bra film☺

 37. Camilla J

  Jag jobbar fyra veckor till innan semestern och detta skulle vara en bra uppmuntrande present till min goa tjej vid regntäta dagar! Underbart att följa dig på bloggen och så roligt att du skriver så mycket. Kram

 38. Madeline

  Åå våran don älskar denna film har aldrig vunnit nått innan så hoppas hoppas få glädja pojken med denna

 39. sofie

  Åhh favvofilmen för 4åringen nu…. Dock finns den bara på datorn och det är ju mammas pluggdator och nästan alltid upptagen… vore ju kanon med dvdn så kan man se i sitt rum och mamma får studiero…
  Kram

 40. Marlene

  Lägg av! Den här filmen är så himla fin! Vi såg den tillsammans på bio med de två äldsta kidsen, de har längtat efter att få se den igen. Vore så roligt att få vinna den åt dom. Perfekt i sommar under regniga dagar! Krypa ner i soffan och bara mysa tillsammans <3

 41. Ida

  Hej!
  Mina bonusungar pratar inte om något annat än den här filmen som dom sett hos en kompis. Jag kan nästan alla repliker redan men vore ju kul att se filmen också 😉 /Ida

 42. Kim

  Kul tävling. Jag vill väldigt gärna vara med. Ungarna hade älskat filmen och den hör regniga sommaren kan det ju behövas 🙂

 43. Anna Östberg

  Åh den skulle mina barn vilja se!! Vi har inte haft möjlighet att komma i väg på bio av olika anledningar.

 44. Camilla

  Kommer att tillbringa 2 veckor på Lunds. Hjärt avd m min svårt hjärsjuka son ska prova ut en ny hjärtmedicin som är alldeles ny. En resa för oss 120 mil enkel. vore perfekt att köra filmen i bilen när vi åker ner.

 45. Tess

  Går på semester på fredag och barnen längtar efter mamma. Tänk så mysigt om vi kunde få börja semestern tillsammans med en film för hela familjen.

 46. Ulrika

  Åh, en film som min son skulle älska! Ärligt talat, är det fult att skylle på en fyraåring, det är nog mer modern som är sugen på att se den.. Men men, jag hoppas på tur!

  Ulrika

 47. Ulrika

  Skulle passa finfint så här i regntider, semester börjar nästa vecka och om inte solen tittar fram kommer det bli tid för lite filmmys.

 48. Jessica

  Denna har min son velat se lääänge men vi kom aldrig till skott att se den på bio 🙁 Men med vårt regniga sommarväder så hade det varit mysigt att ha en filmkväll med familjen och se denna! Den verkar jätterolig.

 49. Anna

  Yay! Den vill vi ha! Stod och fingrade på den i affären igår, men kom fram till att vi får prioritera ägg och mjölk framför film så här i slutet på månaden… 😉 Så nu håller vi tummarna för vinst!

 50. Elin Link

  Jag skulle gärna vilja vinna en film och ge till min brorsdotter. Hon hade biodebut till denna men som snart fyraåring blev det lite för mycket med biomörker och högt ljud så biosalongen fick snällt lämnas efter gråt och tandagnissel.

 51. Margaretha

  Hej gulliga Carola!
  Den skulle vara perfekt när mina småpojkar kommer på lov till mormor! Dom bor i Paris,så det är
  skoj m någon extra film när dom kommer.Den o mormors godispåsar gör nog deras dag!
  Följer ditt liv varje dag på bloggen o min beundran o medkänsla är STOR!
  Önskar dig all framtida lycka man kan få!
  Kramar fr dalkullan i Bålsta!

 52. Matilda

  Åh, den vill jag vinna. Ingen ide att dra ngn story om att jag förtjänar det – det gör jag säkert men kanske inte mer än andra.
  Men eftersom jag aldrig vinner skulle jag bli jätteglad och låta dottern lämna den hos världens bästa mormor och morfar ett tag, så kan de titta på mysfilm med sitt minsta barnbarn en härlig sommardag.
  //Matilda

 53. Lilian

  Självklart med å tävlar å hoppas på filmvinst till just mina barn såklart 🙂 Håller fingrar å tår å hoppas detta räcker hela vägen hehe ha en bra dag 🙂
  Mvh Lilian

 54. Annakarin

  Ny film i tråkvädret är guld! Vi bor på landet i sommar utan kabeltv så en bra film skulle barnen uppskatta när sommaren låter vänta på sig. Kram!

 55. Helena ahlin

  Lyckan vore total om jag kunde få överraska min trio med denna film en av alla regntunga dagar på sommarlovet!!!!

 56. Carin Thurfjell

  Först vill jag tacka för att jag får chansen att hänga med i ditt liv via din blogg. Jag, en total främling, får ändå hänga med i ditt liv! Tack för generositeten!
  Sen var det filmen Är precis i flyttartagen och flyttar från Norrbotten till Skåne och sonen, som snart fyller 8, är inte helt nöjd med mammans och pappans beslut… En ny film vore en bra ”muta” helt enkelt och Disney’s filmer funkar alltid.
  Önskar dig en bra sommar!
  Må väl!
  Carin

 57. Sylvia

  Denna film skulle jag vilja ge till min väns son som fått ett återfall i leukemi. De kämpar en strid ingen förälder eller barn borde få uppleva, och detta kanske kan få vara en stunds verklighetsflykt när de är hemma från sjukhuset. I mina ögon är han den största av alla hjältar! Kram

 58. Carina med tjejerna

  Åh, den vill jag vinna. Skulle sett den på bio tidigare men sjukdom satte käppar i hjulet så vi har inte sett den ännu

 59. Linnea

  Denna film vore perfekt att ta med på flyget till Usa i sommar när jag och min man ska åka över med mina systersöner som bor där men varit hemma på sommarlov. De är 5 och 7 så det kan behövas roliga saker på en lång flygning.

 60. Vanessa

  Hej! Den här filmen älskar mina bonusbarn. Vore så kul att komma hem med den till dem! Och för en bonusmamma vore det ett skönt avbrott från Frost som visas hela tiden…=)

 61. Elisabeth K

  Hej
  Jag skulle vilja vinna en film ska på två längre bilresor med barnen och det skulle vara kul och överraska med en ny film till deras dvd

 62. Bea

  Den filmen är fantastisk!
  Vi gillar den både jag o mina tre som e olika stora och den e både mysig spännande att w o bra utgångspunkt för prat om livet.
  Kram Bea

 63. Elin FS

  Hej!
  Tack för en jättetrevlig blogg! Jag vill också vara med i utlottningen av en film skulle passa perfekt att underhålla min lilla tjej med när regnet vräker ner ute.

 64. Anna mamma till Leo

  Hej Carola!
  Tack för en underbar blogg!
  Självklart vill jag vara med i utlottningen av en film! Sonen älskade den på bio!
  /Anna

 65. anna

  vill gärna vara med och tävla om denna film. skulle passa perfekt som överaskning på födelsedagen för min blivande 10 åring. det är inta alltid lätt att vara minst i familjen.. han tjatar om att gå och se denna på bio men vi kom aldrig iväg.

 66. Ulrika

  Hej !
  Vi ska till fjällen (Storlien) nästa vecka med alla barnen (7 st) å fjällvandra och leva lite friluftsliv hade vi tänkt 😉 skulle vara fint att ha något att muta barnen med, som t ex filmkväll efter all ”ansträngning” vi har utsatt dom under dagarna 😀

 67. Malin Lennartsson

  Eftersom jag är såå kass på att hänga med i film svängen så har jag precis tvingat barnen att kolla på dumma mej 1&2 fastän ”men mammaaaa vi har sett dom flera gånger!!” Kunde kanske se till att kolla på Big hero aningen snabbare

 68. Ulrika

  *Håller tummarna* Dottern vill gärna ha en egen film, som storebror också vill se, och inte bara ha ”barnsliga” filmer längre

 69. Madde

  Åhh vill oxå vara med å tävla… Tänk vad perfekt å kunna samlas runt filmen nu när 2 extra familjer bor hos oss under veckor å JAG kan smita undan för liiiite egentid…. HOPPAS!!!

 70. Bodil

  Hej! Åh vinna låter kul Denna filmen skulle passa perfekt för min 9-åriga son att ha i husvagnen nu i sommaren, i fall det regnar någon dag eller som paus mellan alla cykelpass.

 71. Anne

  Hej! Det skulle va roligt stt vinna filmen och kunna ha en mysig filmkväll med hela familjen. Barna har velat se den sen när den gick på bio men då hade vi ingen möjlighet.. Tack på förhand!

 72. K

  Bästa Carola, en film om heroes passar väl oss, det enda man får göra är att kämpa och slåss. På olika vis men ändå så tungt, tänk att få ha en dag då allt är lugnt. Vad sägs om att ge mig ett litet break, precis när man tycker att hela världen är fake. Jag tror på dig och har alltid gjort, din godhet och visdom kan ingen ta bort. Kram och varma hälsningar från K

 73. Ida

  Det vore så roligt att överraska barnen( 4 och 5 år) med en ny film nu när vi har så dåligt sommarväder och semestern har börjat…

 74. Catharina

  Följer din blogg känner igen mig en hel del i dilemmat med barnens pappa, jag har fem barn och exet träffar inte dem mer än han måste. Film att mysa med tillsammans med barnen hade varit toppen 🙂

 75. Linda S-W

  Ååååå denna skulle passa hemma hos oss 😉 Vi har turen att vara familjehem och nu bor det en tjej hemma hos oss som inte visste vad tv/filmmys var innan hon kom till oss …..en sådanhär film skulle göra lilla R överlycklig

 76. Carin

  Hej!
  Skulle verkligen vilja vinna denna till
  Min 4 åriga son som har ont i foten.
  Kanske kan roa han lite med denna film en stund då
  Han känner spring i benen.

 77. Malin

  Hade vart kul o se denna. Barnen o deras pappa var o såg den på bio när jag var iväg på ammat och barnen har pratat om denna film så mycket efter det så hade naturligtvis vart kul o sett denna så man vet vad de pratar om

 78. Cecilia

  Mina grabbar håller tummarna för vinst. En bra film vore toppen en regnig sommar med lååång väntan på semestern.

 79. Farmor x 3

  Skulle hemskt gärna vilja vinna så jag kan ge till mina barnbarn 4 och 6 år som har haft det så tråkigt och besvärligt när föräldrarna valde att gå skilda vägar. De skulle uppskatta att få en rolig film att titta på.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing