Allmänt

Vinnare!

Sådärja, det tar lite tid ibland, men de två vinnarna till nya Disneyfilmen, som vinner två biljetter i var är:

Lina:

Efter ett fruktansvärt skolår för min dotter. Gråt efter så gott som varje skoldag, näthat, perioder då hon inte ens klarat av att gå dit, ” vänner” som lurat henne, ljugit och hängt ut henne,.nonchalant skolpersonal och föräldrar till andra barn som tyckte ”det är ” väl inte så farligt, det tillhör åldern” så fick vi helt enkelt byta skola. Sent omsider ett lamt mail ifrån skolan där man ber om ursäkt men det var så dags då. Att se sin dotter må så dåligt har varit det värsta jag gått igenom. Nu ser vi framåt och hoppas på en nystart och det vore så roligt att kunna överraska henne med det här!

 

Monica:

Det här vore rena drömmen att få vara med om för min snart 10 årige son.

Han har de senaste månaderna varit besviken på mig för att jag inte har gjort något roligt med BARA honom. Jag har 3 barn och är ensamstående.

Han är ledsen över det, men han visar det inte.

Jag har bara inte kommit på exakt vad han och jag ska hitta på att göra på tu man hand.

 

Grattis till er båda!

Jag har mailat er, men som vanligt – har ni inte fått det så mailar ni mig: carolawetterholm@gmail.com

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting