Allmänt

Femme – Hannah Graaf:)

Igår smet jag från familjen, ner på stan på ett event som Hannah Graaf hade, ett lanseringsmingel för höstkollektionen av Femme Collection.

Det var Mirka som bokade in oss, och jag gillar att hon chansade på att jag ville med:) Jag tycker det är en liten guldkant på vardagen att komma iväg på sådana här små grejor, och extra kul att det var i Uppsala och inte i Stockholm.. Hur det än är så tar det väldigt mycket tid att åka dit, även om det är väldigt smidigt. En tripp till huvudstaden tar minst två timmar i bara resa, medan det tar sju minuter att åka ner på stan, en knapp kvart tur och retur:)

De hundra första fick fina goodiebags, men vi orkade verkligen inte köa och ha oss, utan kom precis till det öppnade, och fick vackert vara utan:)

Lite snittar och champagne, en vanlig torsdag är dock alldeles underbar vardagsglamour:)

Hannah är ju snygg som satan, och även hennes kläder, men eftersom jag ägnat massor av tid åt att rensa mina garderober och dessutom shoppat loss på me&i så höll jag mig ifrån att handla, även om det var svårt att låta bli:)

Något som är ren vardagslyx, är att få duscha och göra sig i ordning inför ett event helt i fred. Det händer a l d r i g. Fast i går inföll det med de 3,5 timmar som jag är så att säga ”barnfri”, de ynka timmar som den andra föräldern umgås, och för en gångs skull sammanföll det så att jag fick ut något vettigt av det hela;)

Hur vettigt det nu är att duscha, och fixa sig;)

Sen fick jag ju såklart anlita Patricia som barnvakt eftersom eventet var utanför umgängestiden, men det är ju bara som vanligt. Jag har tur som har henne ♥

Jag är ju snabb. Jag kan inte säga om jag alltid varit det eller om jag utvecklat skills med tiden, men jag behöver inte speciellt lång tid för att göra mig i ordning. Vissa dagar spelar det ingen roll, det blir bara skräp vad man än gör, vad man än tar på sig och man är aldrig nöjd, medan andra dagar öppnar man garderoben och tar fram ett plagg, provar och så var det klart. Igår var en sån dag då jag utan att ha en aning om vad jag skulle ha på mig, mer än en lite fundering på ett par brallor, bara tog ut en topp och så var det perfekt.

Kanske beror det på att byxorna satt som en smäck, och när jag köpte de var de aningens små:) De är väldigt låga i midjan och det är ju rätt så osmickrande för fluffiga volanger, men det var inte så mycket överhäng;) Det är ju mer än tillräckligt för att höja humöret några grader.

Toppen var en gammal från me&i, dock ny i min ägo, och allt var svart, som vanligt…  Jag har sagt det förr, men jag känner mig alltid välklädd i deras kläder.

carola wetterholm

Hej och hå:) Måste klippa mig… Men är lite rädd för att frisören kapar längs med öronen, det är så jäkla slitet…

Efter minglet, som var trevligt, massa folk, väldigt varmt, fina kläder, så åkte Mirka och jag förbi Max för en kaffe.

IMG_7496

Och det blev visst en hallonpaj med massa mjukglass på åxå:)

Givetvis måste vi uppdatera de sociala medierna och lade ut varsin sådan här bild, där vi fotade varandra som fotade varandra 😉 Jajamen, man har inte roligare än man gör sig;)

max seattles best coffe

Här kunde vi snacka lite,  om ditt och datt innan Mirka körde hem mig, och det är alltid lika trevligt.

Hemmaa sen sov de flesta av barnen, bara Jamie som av nån anledning inte somnat, men kvartade in bara han sagt godnatt. Jag satt uppe väldigt mycket för länge, men kom väl i säng vid ett eller så.

 

Idag så var jag riktigt, riktigt superseg i morse. Jag har haft en liten lätt huvudvärk i två dagar, den är inte alls speciellt besvärligt, men sitter där i bakgrunden och är irriterande. Jag klev upp och skickade barnen till skolan, och skällde sen på en tonåring( blir galen på dem mellan varven!) och snackade sen i telefon en stund,  och Doris hoppade upp i famnen på mig där jag satt i fåtöljen, och rätt var det var så hade jag blundat lite:)

Jamie ropade efter en stund att han var vaken, och vi gick in dit och gosade ner oss med honom. SÅ mysigt att ligga där med en varm unge på ena armen och en varm valp på den andra, och givetvis så somnade jag. Men det medförde att jag vaknade utan huvudvärk sen, så det får anses som väl spenderad tid:)

Novalie har sovit på Alnäs med sin klass, det är ett ställe där de anordnar lägerskola med teambuilding osv. Hennes nya skola låter alltid alla som börjar sexan starta med en övernattning här, ett smart sätt att få ihop klasserna. Det hade varit toppen, bra väder och allt var bara kul.

Jag hade lovat att hämta henne och tre kompisar som bor i krokarna, och hade sån tur att Patricia var hemma så jag kunde lämna Jamie och Doris hemma, och i och med det fälla de bakersta stolarna i bilen, hade varit trångt annars;)

Hämta dem, och skjutsade runt dem till deras hem, och hann bara hem med Novalie så fick jag lov att köra Patricia till jobbet. Passade på att handla på vägen tillbaka, och när jag kom så hade alla skolbarnen både hunnit hem och ätit mellis. När man ska köra in på infarten;) så måste jag ju öppna grindarna, och då kommer Doris springande. Hon hör skramlet, och  eftersom hon har absolut noll vett om att hålla sig undan bilar, så brukar jag ta in henne med mig i bilen. Jag sätter henne i knät, eller på passagerarsätet medan jag kör in, och hon sitter still som en staty.

Doris the dog Jag packade upp snabbt, och sen var det en kaffe ute med näbben mot solen. Åh så underbart härligt väder det varit de senaste dagarna!

Satt där och jäste och filosoferade ett bra tag innan det var tvunget att börja med middagen. Det är ju fredag och det innebär tacos. Janelle och Simon kom strax innan sex, och syrran lite senare. Jag älskar inte tacos, men jag älskar våra fredagsmiddagar. Det är så härligt att ha alla ungar samlade, för alla försöker verkligen vara hemma. Corrinda hade basketträning fredagkvällar förut, och missade alltid, men nu är det andra tider och det är toppen. Idag var det bara Patricia som jobbade som fattades.  Vi avhandlade 9/11… Utøya, Kennedymorden, misshandel och diverse andra otäckheter, innan samtalen kändes alldeles för tunga, och vi bytte till att diskutera muppiga människor:) Helt vanligt småsnack alltså. Älskar det.

 

I morgon är det Kulturnatten i Uppsala., och som vanligt är det massa grejor som skulle vara kul att gå på, men det enda jag känner för är eldshowen med Celeres Nordica. Riddare, hästar och eld. Maffigt. Ungarna är helt förstummade och i ärlighetens namn är jag det med:)

Vi får se hur vädret är. Detta eviga…;)

Nu ska jag hoppa i säng.

Natti natti 🙂

 

 

 

Kommentarer

  1. Fia

    Wow Carola vilken pingla du är 😉 Du ska definitivt spara ut luggen.. Måste även bara tillägga att du har väldigt vackra ögon.. Dax att börja dejta snart va 🙂

  2. Sara

    Du är skit snygg med håret så här! Sexig tom. Har du gjort slingor? Håret så här och en svartåtsittande klänning på en nattklubb..du kommer få slå dig fri från alla beundrare. Heja C!!!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Tack ❤️, nej inga slingor men det blir femtio olika färger på sommaren. Typ 50 shades of Grey 😉 eller blond kanske 🙂

  3. Jenny

    Med risk för att upprepa det flera innan redan skrivit så passar du kanon i längre lugg med mittbena 🙂
    Hade varit ännu bättre foton utan de där hörlurarna i öronen 😉

  4. Magda

    Oj vad snygg du är i halvlång lugg! Du skulle säkert passa superbra i samma frisyr som Lotta Grey, tjockt hår har du ju redan så du får ju enkelt till den där lyxiga Hollywood-looken. Kram!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting