Allmänt

Ibland blir jag rädd för folk..

Flashback. Dit man kommer vad man än googlar;) och får en massa info om saker som man gör bäst i att ta med en hel skottkärra salt;)

Jag vet att de lusläser min blogg, och även flera av de andra mammorna från Familjen annorlunda, och sen ägnat de sig åt att håna, snacka skit och spekulera.

Fräscht.

Ibland när jag har riktigt tråkigt så scrollar jag lite där,  det finns minst en ocharmig tråd där om FA och nu har jag läst saker om mig själv som gör att jag blir lite rädd. Inte för mig själv, men för dessa människors psyke;)

Hur orkar man tycka att jag är en vidrig bitch som skriver ointressant och tråkigt… Och ändå läsa vartenda ord jag skriver? Varenda kommentar? Skriva – nu slutar jag läsa Carolas blogg! För att sen återkomma med förnyad kraft och håna/förtala.

Sitta och spekulera, eller ännu bättre ; hitta på ”säkra källor”som säger det ena och det andra.. Som är ren bullshit.

Stackars människor utan bättre saker att ägna sin tid åt;)

För deras egen skull vore det ju bättre att försöka hitta saker i livet att glädjas åt, på riktigt, inte bara skadeglädje över min livssituation.. Eller ? Mår man verkligen som bäst nör man får spy galla över någon man inte känner? Stackars satar.

Jodå, jag fattar, det är jättemärkligt att jag inte ångrar mina val i livet, det är galet att jag vill ta hand om mina barn och det är ju helt sjukt hur jag tänker kring framtiden.

Eller? Kanske har Sickan en plan.. En masterplan;)

Som jag bara inte delar med mig av.. Av den enkla anledningen att idioterna på Flashback inte ska kunna få vatten på sin kvarn om jag måste revidera den under resans gång.. Kanske. Eller inte;)

Deras spekulationer om hur synd det är om barnens pappa som inte tillåts träffa sina barn och att han är nästintill helgonförklarad gör mig spyfärdig, men ger även ett bra bevis på hur svårt vissa människor har för att förstå.

Idag kommer jag få skäll av mina nära och kära, de är kloka och vill inte ge idioter något bränsle, som jag gör nu;) . Jag brukar inte läsa där, men som sagt ibland hamnar jag där och då kan jag inte låta bli 🙂

Mina nära och kära tycker jag är alldeles för snäll mot exet, de hade helst hängt honom upp och ner för stening på en offentlig plats så nej de har inte sagt åt mig att vara tyst, inte heller Loppi. Jag har ingen munkavle från något håll, detta är min blogg och jag får skriva vad jag vill, och just nu mår jag rätt bra och det är ganska lugnt på exfronten, så då finns inte något behov av att få kräkas ur sig. Just nu.

Ni vet att ni får fråga mig här, jag försöker svara. Ibland blir jag suuuur och fräser och ibland blir jag genuint ledsen över saker ni säger, men jag är inte mer än människa.

Oftast blir jag ändå mest glad av era kommentarer, och de allra flesta som läser här är ju normala i huvudet:)

Klicken som inte är det, de fick idag lite bränsle till sitt näthat, så varsågoda – nu mår ni nog lite bättre när ni kan gotta er i att diskutera hur hemsk jag är 🙂

Säga vad man vill men jag försöker ge er alla vad ni vill ha…;)

Fö ni som förtalar/ kränker osv.. Ni är medvetna om att det är er som Ashberg jagar i Trolljägarna va? Så kanske att ni ska tänka er för en gång extra om ni inte vill ha honom och en filmkamera upptryckta i nyllet. Det är ni som är trollen som alla föraktar. Känns säkert kul idag men mindre kul den dag ni ställs till svars offentligt.

Själv hade jag dött av skam. Vuxna människor som ägnar sig åt ren mobbing, om än bakom ryggen fast ändå inte – det är sjukt ofräscht.
Till sist, för detta blev ju rysligt tråkigt;) så vill jag berätta att planerna för dagen var Stockholm och bio.. Men det sket sig, och i stället får det bli övningskörning och styrketräning.

Funkar det med, lite mindre glammigt bara, men får trösta mig med 100 kg i benpress så känns det bra igen:)

Nix, äta lite och sen iväg då!!

Hörs:)

Kommentarer

 1. Pia

  Vad ”roligt” att en som är medlem på Flashback har presenterat sig. Jag menar dig Ida!!! Berätta lite vad du är för slags person. Har du jobb, vänner, ett socialt liv? Tar du dig friheten att säga din hjärtas mening till människor omkring dig utan att gömma dig bakom en skärm? Att spy ur sig åsikter om saker som inte alltid har en grund! Man har ju alltid undrat vad det är för människor som förekommer där. Å Jo Ida, du ska skämmas för att du skriver på Flashback, du ska rent av dra åt varmare trakter!

 2. Babs

  Men om man har en offentlig blogg med ett öppet kommentarsfält, förväntar man sig endast positiva kommentarer då? Förväntar man sig att alla som läser har samma åsikt som skribenten? Om man inte tycker lika så ska man vara tyst? Upplevs varje avvikande åsikt som en kränkning? Vad jag kan se förekommer inga hot eller direkt personliga påhopp.

  Carola: Nej. Jag förväntar mig respekt. Jag försöker dela med mig av mitt liv, på ett sätt som jag kan stå för, som jag tror på, men det innebär inte att jag inte har några känslor. Jag blir ledsen, arg och glad precis som alla andra. Att få läsa direkta osanningar om sig själv är något jag sjukt nog vant mig vid, men ibland blir det lite för mkt.Jag fattar nog bara inte vad behovet att säga taskiga saker kommer ifrån? Det förekommer ju inte direkt IRL; och då kan man faktiskt låta bli att gömma sig bakom ett anonymt nick åxå. Jodå, jag gapar tillbaka ibland och blir irriterad, men är det verkligen jättemärkligt? Något jag har svårt för är att bli missförstådd, och då vill jag försöka förklara så jag blir förstådd. Sen behöver inte alla tycka som jag, men jag vill alltså försöka förklara min ståndpunkt.För fattar man inte den, så blir hela resonemanget sen fel, och då blir ALLT fel. Jag publicerar ju alla kommentarer, det är för att jag tycker att alla ska få säga sitt. Förstår du hur jag menar?

 3. Nettan

  Fast vänta lite nu! De på Flashback pratar ”skit” för att de inte tycker det är juste att skriva så mycket skit om ditt ex. Förstår din mening där att de inte vet vad de pratar om…Men! Dina läsar pratar en enorm skit om en man de faktiskt inte känner mer än genom din blogg. Är inte det lika illa???

  1. Ida

   Carola klagar på folk på Flashback men själv snackar hon skit om P och hans mamma. Är det så mycket bättre? Ibland kan det vara bra att se till sitt eget beteende och inte bara gnälla över hur andra gör. Att ”hota” med att Trolljägarna skulle dyka upp är bara så löjligt. Vi har faktiskt yttrandefrihet i det här landet. Så om du inte gillar skitsnack så sluta då själv med det.

   1. Saara

    Ida, du skriver på Flashback under namnet Ida Alexandra edyl, märks väldigt väl på ditt sätt att skriva och vill minnas att Carola upptäckte det för nåt år sen och du efter det blivit väldigt tråkig mot henne, jobbigt att bli avslöjad? du har en historia av att vara väldigt otrevlig mot flera av mammorna. Du om någon borde nog vara på din vakt, du har lämnat många avtryck i nätvärlden. Vore kul om Ashberg stod på ditt jobb en dag.. Haha.
    Yttrandefrihet är INTE lika med att kränka folk, det kanske du inte visste, men nu vet du. Men lär inte bry dig, det har du nog inte förstånd till.

    1. Ida

     Haha, ja Aschberg får gärna dyka upp på mitt jobb. Är det meningen att jag ska bli rädd för dig, Saara? Du kanske inte har förstånd nog att fatta alla har olika åsikter och det har man rätt till,, har inget med mobbning att göra. Nej, lägg av med ditt trams. Försök att skrämma någon annan om du kan. Är väl ditt enda nöje i livet att skriva en massa skit på nätet. Men hoppas du mår bra av att hålla på som du gör. Tönt.

   2. Lisbeth

    Ida, det där med yttrandefrihet är en rättighet som man faktiskt inte kan svänga sig med hur som helst. Man har inte rätt att kränka andra människor, då kan man åtalas för ärekränkning eller förtal. Du kan lära dig om det i Brottsbalken. Men när man läser den texten duger det inte att tolka den som man vill, utan det som står där gäller, bokstav för bokstav.
    Det är skillnad att berätta sin sanning om en person man har en verklig relation till, och att slänga ur sig kränkande påståenden eller spekulationer om människor som man inte vet något om. Lagen är väldigt noga på den punkten. En del av det jag läst på ”er” tråd på Flashback har ju varit fullständigt hårresande, spekulationer och antagande om Carola men också om andra mammor i TV-serien.
    En del håller sig nog inom lagens ramar i tråden, men ganska många av er skulle nog behöva tänka till ganska ordentligt och läsa på om Yttrandefrihetslagen (som gäller radio, TV, video och andra upptagningar) Tryckfrihetsförordningen (och Tryckfrihetsbrott) och Brottsbalken…

    Carola: Tack 🙂

  2. Saara

   Fast det kan ju Carola inte råda över. Och skillnaden är ju att P faktiskt beter sig som en ärkeidiot mot sina barn och fd fru, för C talar sant, han träffar fyra av barnen 7 timmar i månaden. Bara det räcker ju för att få en lastbil med skit av alla i Sverige. Det som sägs om C på Flashback är ju bara elakt. Hon kan inte vara klok, hon är dum som satsar på en utbildning, hon kan inte ta hand om en hund, hon borde tänkt efter före, hon borde tiga och lida för P s skull fast det sägs att det är för barnens skull. Osv. P är ju inte med alls i deras liv, hon gör ju allt! Och jag tycker inte att hon hänger ut eller pratar skit om honom! Hon säger saker som andra hymlar om och det stöder jag fullt ut! Varför skydda en man som lämnar nio barn och skaffar ett nytt, istf att ta hand om de han har?
   Jag anser att Flashback folket borde lägga av. Tror inte att de själva skulle vilja läsa dylika saker om sig själva. Offentliga eller ej!

   1. Nettan

    Så det som sägs om hennes x är inte skitsnack då? Hur många tror du av Carolas läsare har hört hans sida av saken? Är det som Carola skriver ( för hon säger/ pratar inte i bloggen ) så kan jag hålla med om att han är en jubelidiot, men att stå o heja på ngn som kränker fler personer som det görs i denna blogg utan egentlig vetskap?. Oavsett hans ”skuld” i det hela är det inte ok att inför sina barn skriva allt som skrivs. Börjsr tycka riktigt synd om barnen- de är de stora förlorarna…

   2. Ida

    Tragiskt att du, Saara, bara kan se saken från Carolas sida. Jag anser att du borde lägga av, du sprider sådan negativa energi. Om du inte tycker att Carola snackat skit om P så kan du inte ha läst bloggen speciellt länge. Jag stör mig på att Char all rädd i världen att skriva vad skit som helst men så fort någon yttrar ett negativt ord om henne så blir det ett jäkla liv. Varför är det bara vissa som har rätt att säga vad de tycker? Men du, Saara, verkar ju känna både Carola och P personligen eftersom du vet så väl hur allt ligger till.

    Carola: Jag gillade dig Ida, men du har faktiskt blivit en av de värsta som kommenterar nu, och det gäller även på Flashback. Jag skulle vilja be dig att fundera ett varv extra på om du skulle uppskatta att någon spekulerade i ditt liv på samma sätt som du gör, och sen sluta kommentera här, och helst även på FB.. Jag ber dig vänligt, men väldigt bestämt. Jag har hittills aldrig blockat någon, och jag vill helst inte göra det eftersom jag tycker det är tråkigt, men det är ännu tristare att läsa allt hittepå/insinuationer och rena ärekränkningar som du skriver. Så, tack för visad hänsyn, hoppas jag kunna säga 🙂

    1. Ida

     Jag kommenterar väldigt sällan din blogg numera, det borde väl du ha koll på? Ska jag skämmas för att jag skriver på Flashback eller vad är grejen? Låter nästan som det skulle vara något brottsligt att vara medlem där. Jag har förstått att man inte får säga sin åsikt på den här bloggen och det är just därför jag så sällan kommenterar. Så tråkigt när det jämt ät tjafs här och alla bara relaterar till Flashback.

     1. familjenannorlunda
      familjenannorlunda

      Ja du bör skämmas över det du skriver på Flashback, det är exakt det jag och många med mig menar:)
      Vad fint att du förstår, då ser jag fram emot att slippa läsa dina kränkande ord något mer 🙂

 4. Linda

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Läser din blogg dagligen men har nog aldrig tidigare kommenterat. Var ju bara tvungen att gå in o kika på Flashback för att kolla om du verkligen menar allvar, finns verkligen dessa patetiska människor på riktigt? Jag bläddrade bara igenom några av kommentarerna. Allvarligt talat? Vad är det för folk som har så pass ointressanta liv att de sitter o spekulerar i andras? Så fruktansvärt pinsamt!!! /Linda

 5. Helaheap

  Jag som inte besökt den där sidan innan sitter nu här i chock!!
  Men herre jösses !!
  Kan man polisanmäla hela högen för förtal??
  Kram till dig Carola
  Trakasserier ??
  Eller va ???
  Mer kaffe behöver jag.

 6. Lisbeth

  Ja herrejösses! Har inte läst där på mycket länge, blir bara arg och lite bekymrad över hur elaka, förvridna och fullständigt korkade en del människor är. Var ju tvungen att läsa lite och tja, de ÄR ju inte riktigt friska de som skriver där. De har ju ganska skruvad fantasi – bara att läsa hur de fantiserar och hittar på om ”Trollmorsans” nyfödda är ju sjukt. Att på fullt allvar tro att den lilla helt säkert har kromosomfel, klumpfot osv..?! Och även om så vore – det är väl ändå inget som en normal person gottar sig i?
  De nappade på kroken du slängde ut som en gädda tar masken på metspöt också 😉
  Hoppas du kan strunta i dem på riktigt, de är verkligen inte värda att lägga någon energi på.
  Men vi kanske skulle skapa en egen tråd där – som handlar om vad trollen skriver och analysera vad, varför och hur de skriver. Fundera över deras trasiga barndomar, ouppfostrade barn , vidriga män och tjatiga fruar.. Det kanske hade varit lite kul det också? 😉

  Carola: Oh herregud, tack för morgonens gapskratt:) Ja, vi blir medlemmar och skapar trådar som ingående studerar och diskuterar dessa troll…kanske kartlägga dem åxå… och så spekulerar vi hej vilt;)
  Jag såg, var tvungen att gå in och läsa, och de rycker på axlarna och tycker det är vansinnigt roligt, precis som förväntat. Med tanke på att jag, och många bloggare, blivit tillfrågad från flera håll om medverkan i media gällande just detta….så kanske de inte skrattar så högt snart…;) Fast de tror ju att det bara är tomma hot..
  Jaja, jag ville mest kolla hur snabba de är, och de hugger som kobror. Patetiska människor utan eget liv;)

  1. Lisbeth

   Hahaha, det var så lite så.
   Man kan ju undra om de tittar sig i spegeln när de skriver. För skiten de kläcker ur sig speglar ju exakt det de anklagar alla andra för..
   Men som så många säger, det är tragiskt att de har så tråkiga/trista/ensamma/eländiga liv att de måste ta ut sin frustration på andra. Hade det inte varit så sorgligt och hade de inte skadat andra så hade det mer varit pajaserier att garva åt.
   Kramen

 7. Anna

  Elaka människor finns det överallt 🙁 jag gillar din blogg och du verkar vara en toppen människa!! All lycka till dig och dina barn!!

 8. carina

  Det finns människor som tydligen mår bra av att kränka människor(tror inte dom gör det egentligen). Det är väl inte underligt att barn mobbar varandra,när vuxna gör det,vi ska ju vara deras förebilder. Jag förstår att det kan vara svårt att inte reagera på det ena eller det andra sättet,men håll du huvudet högt,för du har ju inte gjort annat än vad vilken mamma som helst skulle göra för sina barn,kram på dig:-))

 9. Jenny

  Snälla bry dej inte. Du är en underbar mamma och du är den som finns där för dina barn. Alla normal funtade fattar väl att hade han verkligen velat ha barnen så hade han haft det. Kram på dej

 10. Kim

  Du ska inte ta åt dig eller bry dig vad människor skriver. Det finns så många puckon därute! Du är en grym människa och mamma och jag beundrar dig och att du orkar trots all skit senaste åren.

  Jag hade en fråga med 🙂 har inte du använd glas nappflaskor till dina barn? Vilka i så fall? Har du testat olika? Har suttit och kollat runt och det verkar finnas en del.
  Vi har kört mams plastflaskor men jag tycker alltid de luktar, hur mycket jag än tvättar och kokar.

 11. Pia

  Det är inte det värsta som skrivits där. Där har rasister, pedofiler, ja samhällets hela bottenskrap fritt spelutrymme! Den sidan borde inte ens nämnas vid namn, någonsin!

 12. Pernilla Eklund

  Bra skrivet! Ibland är det skönt att få ryta till ☺Läskigt med dessa nättroll tycker jag. Samtidigt är de sorgligt på något sätt att det finns människor som sitter bakom en skärm och skriver elaka och sjuka påståenden. Hur mår de egentligen? Vilka är dem? Känner man tom någon ? Nej, det borde man väl fatta om man känner någon för då borde det lysa igenom att de är elaka, sjuka och empatilösa! Vidrigt är det iallafall och hoppas alla troll åker dit till slut och får stå i skamvrån Hur kan någon ens hitta något att klaga på med dig. Du är en underbar person, mamma som står ned båda fötterna på jorden med sunt förnuft! Heja dig Carola Kram Pernilla

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing