Allmänt

Lördagen som försvann 

Det var lördag igår, jag är helt säker, men den bara började och slutade. Tiden där i mellan städade jag. Very not fun at ål. Men ytterst nödvändigt 🙂

Ingen behöver tro att jag skurade och dammsög, nä jag PLOCKADE.

Jag hoppas att jag inte är den enda som samlar saker i högar? Det är en av mina paradgrenar och nu var det tre, fyra högar med viktiga papper, räkningar, reklam, info och diverse annat som väntade på att gås igenom . Sen var det kassarna. Kassarna med plastförpackningar, de med tidningar, de med badkläder, gympakläder, lakan, block och pärmar och fan och hans moster. Jag brukar ha så men nu är det etter värre eftersom det finns en halv nedervånings saker som flyter runt här uppe i brist på plats.

Toaletten och handfatet skurade jag förvisso, och röjde bort alla tomma flaskor från duschen.. Denna omöjliga uppgift, ingen annan törs ge sig på den 😉

Hallen plockades i ordning, bort med alla sommarskor, alla konstiga kassar och väskor, en skötväska bla.. Dock inte med blöjor utan bara ombyten som hängt med. Hittade mina byxor och en tröja från me&i:)

Som jag letat! Så låg de  i den väskan..

Nu är det ordning. Barnen har två lådor i var i hallen, en för skor och en för diverse; vantar mössor cykellyse edyl. Det är ett toppensystem! Men kräver lite disciplin på att inte ha fler skor än att det ryms i lådan, och på sommaren blir det trångt. Vintern har väl en fördel och det är att man använder ett, möjligen två par skor. Sommartid är det converse, foppor, flip-flops, gympaskor, tygskor, gummistövlar och gärna fler par av varje 😉

Så. Plocka här plocka där. Det var min lördag det, och jag behöver egentligen fortsätta idag, men skiter i det och åker och övningskör i stället. Senare i kväll  åker vi och ser Corrinda spela basket 🙂

I morgon har barnen studiedag. Inte alla, för det verkar som Robban och novalies skola valt en annan dag, det är en friskola så då gör de som de vill. Lite surt, men de får ledigt en annan dag:)

Vi hörs ikväll!

Bye bye:)

Kommentarer

 1. Helahea

  Ja du det där plockandet tar aldrig slut!
  Förr skyllde jag allt på barnen men va fan nu har ju bägge flyttat och jag plockar ändå….. Alltså måste det vara gubben som sprider grejer o bygger högar överallt 😉
  Hoppas din helg varit god i alla fall ☺️

 2. Marie

  Haha! Jag känner väl igen systemet med högar! Fungerar suveränt i mindre skala. 😉 Nu ska vi flytta om 1 månad och jag har nästan helt upplöst mitt högsystem. Min man lever på hoppet att det inte återupptas i nya bostaden 🙂

 3. annema

  Såg på FB att det ÄNTLIGEN finns en vettig människa bland knäppgökarna! Kolla Carola om du hinner. Resten tjafsar på som vanligt, har man uppenbarligen varken familj eller jobb/studier så hinner man.

  Carola: Ja, eller bara är väldigt trångsynta och snabba att döma;)

 4. mikaela

  Håller just på att tömma alla simringar o puffar när jag tog en kaffepaus o klickade in här. Jag har ju alltid STORA planer på att nu ska allt viktigt in i pärmar o det ska tydligt stå på pärmen vad som finns där. Alla viktiga papper ska enkelt plockas fram…. Men njaa…är 37 nu o än har jag inte lyckats. Allt ligger i lådor huller om buller o jaa lådorna finns lite här o där…. Men imorgon är en ny dag 😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing