Allmänt

Gangsters på Friskis och Svettis i Uppsala skjuter skarpt

Jamen jösses amalia…det var skottlossning på Friskis igår! Rubriceras som mordförsök och jag fattar inte riktigt för det verkar ju inte som någon sett något, bara hört, och ingen är skadad och ingen kan peka ut någon. Kan bli svårt det här. Jag hänger ju på det Friskiset mest hela tiden, dock inte så sent på kvällarna, det var runt 21.30 tiden nångång, men nog funderar man ju på hur folk är funtade. Jodå, det står biffiga killar och lyfter skrot inne på gymmet, säkert har några fiender. Det finns biffiga brudar åxå inne på gymmet som lika säkert har fiender, men ändå…  Innan man skjuter folk alltså. Och nog för att jag inte är född igår och inte heller är helt bakom flötet, jag VET att det finns vapen på gatorna även i min lilla sömniga stad, men man tror det ju ändå inte. Förrän verkligheten trycks upp i nyllet.

Obehagligt.

 

Idag så har vi haft en shoppardag, jag och Jamie. Det är någon som fyller 20 år i morgon, eller idag faktiskt:)

Patricia ♥

Vi åkte till Gränby för att köpa presenter, och först ville Jamie ha nya skor, vilket han behöver, så det blev dessa
h&m

Han valde själv, jag var mer inne på lite grövre gympadojor men grabben har stil. Han tyckte att de var väldigt snabba att springa i åxå;) Jordan fick ett par gympadojor med pälslurv i, men de är för små så jag måste byta dem, jag köper sällan skor utan att de är med av just den anledningen;)

Sen fixade vi Patricias presenter och sen var det lunch:

IMG_7754

Sushi till morsan och chickenbits till sonen. Alla nöjda och glada. IMG_7758

Jamie skopade i sig sex bitar och massa pommes…. finns ingen botten i honom just nu.

Vi var både väldigt imponerade när de rullade in en bil i köpcentrat, Jamie för att det var en bil inomhus och jag för att det liksom var en BIL.

IMG_7760 saab

En vinnare, i Monte Carlo rallyt, 1963 om jag inte ser fel på skylten:) Jag tycker den är sjukt snygg, och hade det inte varit för att den kanske inte är den mest praktiska bil man kan ha idag, så hade jag gärna haft en sådan. Jag är nu en gång för alla väldigt förtjust i just Saab, och i de gamla modellerna av bilar. När man direkt såg vad det var för bil och inte som idag, är tvungen att läsa på loggan;) Alla ser ju likadana ut.

Så småningom var vi klara, det tog lite extra tid när Jamie skulle leka i den lilla lekparken, och jag satt i godan ro och babblade i telefon under tiden, njöt lite av att det var ”lugnt och tyst” omkring mig. Jo, en bebis skrek oavbrutet, några andra ungar sprang och röjde, men det var inget jag behövde bry mig om, utan jag kunde lugnt sitta kvar där:)

Vi åkte till Citygross för att handla mat, och där bygger de om minsann. Spännande. Hem och packa upp varor, pussas med Doris, Corrinda var hemma idag och var lite skruttig så hon behövde inte vara ensam, och sen dricka kaffe och äta lite inför kvällens cirkelfyspass. På en annan av Friskis anläggningar;)

Det var jobbigt, sjukt jobbigt, och jag älskar det:) Så supernajs att få koppla bort all tankeverksamhet och bara köra. Det behövs:)

Hem, steka på lite ägg och lax och det är aldrig så gott att äta som efter träningen, och sen kaffe då.

En runda med Doris efter det, och sen var ju klockan massor.  I säng med barnen, och sen duscha, glo på tv och nu, mitt i natten ska jag slå in de där presenterna vi köpte…

För i morgon är det väckning med skönsång för min lilla stora dotter, det är som vanligt svårt att begripa att det gått så många år sen hon föddes, så känns det varje jäkla år..20 år liksom…?

Sen ska jag lämna in min bil till verkstan för att montera en motorvärmare/kupevärmare. Det var semestertider när jag köpte den, och jag kände inte att jag behövde det just då, mitt i sommaren, så jag väntade lite. Nu är det dags, och jag hade ju kunnat vara smart och fått en lånebil om jag kommit ihåg att säga till om det…vilket jag inte gjorde såklart, så nu får jag väl åka buss hem, eller gå. Pappa och mamma är inte hemma, och inte syrran heller… Men det funkar ju med buss så vad gör det:)

Så. Mot presentpapperslådan!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Lisbeth

    Usch, obehagligt! Det är illa i Göteborg också. Även om de ”krigar” mot varandra, hamnar ju hela tiden oskyldiga i kläm. Skrämmande med så mycket vapen .
    Vilken vacker bil! Älskar de gamla plåtlådorna. De lät, rök och slamrade, inte speciellt säkra i dagens trafik, men det där är RIKTIGA bilar <3 🙂
    Hoppas kalas blir lyckat! 😀

  2. Linda

    Verkligen obehagligt när sådant händer. Dessvärre blir det ju mer och mer av den varan. Tror dock även de icke biffiga kan ha minst lika många fiender 🙂 Önskar er en fin dag!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing