Allmänt

Nextory erbjudande:)


Ni gillade Nextory och de gillar er, så därför kör vi ännu en gång:)

Vad jag tycker? Helt ärligt nu… Jag älskar Nextory, jag har äntligen börjat läsa böcker igen,och både lyssnar och läser, och tycker det är fantastiskt att bara öppna appen och välja och vraka. Jag blandar, lyssnar på en och läser en annan. När jag var så där trött förra helgen var det toppen att bara ligga och blunda och lyssna. Då lyssnade jag på Martina Haags Det är något som inte stämmer. Jag och Martina har en del att snacka om, kändes väldigt likt min egen historia, fast hennes är inte lika ful.

Bäst gillar jag ändå att läsa på plattan.

image

Började precis på en ny bok, Besökaren av Dag Öhrlund och den verkar bra:)

Nu kan jag i samarbete med Nextory erbjuda en gratis prova-på månad,ingen bindningstid inget krångel. (Sen kostar det från 99kr/mån)

Nextory har marknadens största utbud av e-böcker och ljudböcker, massor av titlar att välja mellan, och man behöver inte vara uppkopplad på nätet för att läsa, har man laddat hem boken kan man lyssna offline var som helst.

image

 

Vill ni pröva så klickar ni HÄR

Vill ni inte gå via länken är det viktigt att ni anger kampanjkoden CAROLA för att ta del av erbjudandet, kolla alltid så den är med 🙂

Precis som förra gången – berätta gärna om ni läser nåt bra så jag får tips!

 

 

 

Kommentarer

 1. Eleonor

  Hej!
  Såg att du börjat läsa Besökaren. En mkt bra bok. Gillar du den kan jag varmt rekommendera hans böcker om Christopher Silferbielke. Serien börjar med ” En nästan vanlig man” om du gillar spänningsromaner vill säga, det är än så länge 6 böcker allt som allt. Jag lyssnar på böcker varje dag då jag pendlar 1 1/2 timme varje dag till jobbet så skönt och koppla av med en bok i öronen innan man kommer hem på kvällen.
  / Eleonor

 2. Carina

  Lyssnar på böcker av och till. Just nu har jag påbörjat 5;e och sista boken om psykologen Siri av Grebe – Träff. Har lyssnat på alla 5 i sträck och gillar dom. Och Hammarby – serien har jag också klarat av. Gillade den. Men om jag bara får föreslå en bok får det bli ”Kriget är över ” av Morgan Alling. Lyssna på den. Eftersom det är Morgan själv som läser så ger det en extra dimension. På min blogg, där jag inte längre är aktiv, har jag tidigare betygsatt några böcker jag läst och lyssnat på.

 3. Karin

  Hej, bra utbud av böcker. Bara synd att deras app för Android kraschade min telefon o jag var tvungen att avinstallera den. Kör en Samsung S5.

 4. Siv

  Carin Gerhardsen, Hammarbyserien. Deckare som är välformulerade och spännande. Vissa av dom är riktigt riktigt bra, kan inte sluta lyssna…
  Annars är Miraklet i Anderna en stark bok. Otäck också…en biografi.
  Haft Storytell innan och var nöjd men det ÄR dyrt….men testar nu Nextory via din blogg 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing