Okategoriserade

Bruce Springsteen – see you at midsummer then ❤️

 

  
Jisses .. Bästa ståplatsbiljetterna.. Det är dags för ”please Sign My butt so I can tattoo it ” – skylten helt klart:)

Kommer ni ihåg? Annars kan ni läsa om Robbie Williams konserten här

Men nu är det Bossen. The Boss mannen, myten, legenden 

JBruce Springsteen midsommardagen 2016.

Fy farao vad coolt❤️
 

Kommentarer

 1. johanna

  Jag är nog lite efter….. Men VAD betyder det där kuvertet efter hjärtat i din rubrik?
  SEr det överallt, ´folk skriver det på facebook tex. MEN jag fattar inte vad symboen betyder och inte vågar jag fråga heller för nu har jag sett den så länge. Snälla berätta fö en ”tant på 37 år”

  1. familjenannorlunda

   Kuvert?? Jag har inte lagt dit nåt sånt;) Vet inte vad det ska vara för symbol för Jag antar att det är nåt jag ibte uppdaterat kanske ..?
   Gammal jag med isf

   1. Johanna

    Men gu vad konstigt! I morse när jag kollade din blogg var det ett kuvert på högkant bredvid hjärtat. Och då frågade jag . Men nu ser jag inget kuvert och uppenbarligen inte du heller 🙂 . Teknikens under….
    Ja ja jag får väl fortsätta leva i ovisshet haha.

 2. Helahea

  Då står jag bakom dig på innerplan 🙂
  Fasen va jag längtar!
  4 juni Håkan Hellström
  25 Juni Bruce Springsteen
  Kan det bli bättre ?

  Carola: Jag slipper gärna Håkan…hehe, sorry men han är inte alls nån jag gillar, tvärtom har jag lite svårt för honom av nån anledning… Men jag är nog rätt ensam om det, och jag hoppas du får kul! Och att du säger Hej på Bruce:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing